Home > > Sheldan Nidle - October 23, 2012

Sheldan Nidle, 23 октомври 2012

Послание от Галактическата федерация и от Духовната йерархия (чрез Шелдън Найдъл)

7 Imix, 9 Tzec, 9 Eb

Здравейте! Ето ни отново тук! Събитията, над които нашите свещени съюзници работиха в течение на векове, ще се случат много скоро и завинаги ще изменят вашия свят. Структурата на властта, която управлява вашата планета, се руши като център, който вече не може да удържи всичко. Тъмният кабал се боеше от този момент, откакто си заминаха Анунаките, а в същото време тези извънземни поискаха техните земни марионетки да върнат контролирането на вашата реалност към Светлината. Тази препоръка на Анунаките беше отхвърлена със значително увеличение на групите, съставляващи на планетата съюзниците на тъмнината; техните лидери изобщо не бяха в състояние да разберат защо ги помолиха да се откажат от това, което за тях беше най-важното - от властта. Власт – това е всичко, което те знаят.

Под защитата на своите бивши извънземни учители тъмните сили управляваха Земята и човечеството на повърхността в продължение на почти 13 хилядолетия. Сега тях ги молят буквално да предадат трона си! За тъмните това е немислимо. И възмутително! Никой, даже техните бивши стопани, не е смятал да ги отделя от това, което им даде тази идентичност: тяхното "естествено" превъзходство. То сформира ядрото на тяхната същност. И в продължение на почти 17 години те се бореха да съхранят този единствен свят, който познават.

Междувременно, нашите свещени съюзници поискаха ние да използваме напреднали методи за водене на преговори, за да накараме тези вече разстроени тъмни същества да се откажат от започване на нова световна война като средство за запазване на техния статус като ваши вечни господари. Те продължават да се чувстват зле от това, че са им заповядали да си отидат.

Но редица събития и документи най-накрая са готови, за да се постигне тяхното отстраняване. Идва времето за отвеждането на тъмнината от властта. След това ние смятаме да позволим на нашите съюзници да задържат и да съдят онези, които така безжалостно ви контролираха, и страховете, които толкова дълго определяха вашия живот, ще може най-накрая да се отхвърлят настрана.

Освободени от тези окови, вие ще можете радостно да признаете нашето съществуване и да започнете да създавате общество, което помага на доброто и доброжелателното, а не на алчността и манипулациите. Вашето ново управление ще осигури плавен път към пълно осъзнаване, на първо място с реализация на всеобщото процъфтяване и прекратяване на всички войни! Това няма да е много лесно за осъществяване, защото вашият свят е манипулиран с хилядолетия в духа на конкуренцията, омразата и страданието, като неизбежни компоненти на съществуването.

Тези методи, които ви разделяха, трябва да бъдат преобразувани в сътрудничество, мир и Любов. Вие трябва да разберете и да бъдете в състояние да удовлетворите вашите най-съкровени потребности за радостен творчески живот. Ние сме тук, в този правилен божествен момент, за да се съединим отново с вас и да започнем някои необходими лични учения с всеки от вас, това е необходимо за вашето завръщане към пълното съзнание.

Част от това ще бъде вашето въвеждане във Великата книга: Книгата на Разбирането. Това е сборник, съставен от всяка звездна нация от момента на нейната първа колонизация на нейния роден свят. Всяка книга съдържа огромно количество мъдрост за човечеството и материалността и по същество се явява гигантски сборник по история и галактическа антропология.

Ние искаме вие да започнете от работите, съставени на Марс, Венера и Земята приблизително по времето, когато Алиансът Anchara извърши разрушителна атака срещу вашата слънчева система преди милион години. Историята на Агарта и Книгата, която вашата нова звездна нация започва, ще бъдат добавени към цялото, създавайки пълен летопис на вашата удивителна Одисея и на това, кои сте в действителност!

Вие сте удивителни Същества, които се въплътиха в това време, за да донесат нова реалност, и в съответствие с това Небесата бяха много строги по отношение на това, на кого е позволено да се въплъти тук по това време. Ето защо ние дойдохме от такива далечни краища, за да помогнем, независимо от това, че във вашия свят липсват обичайните условия за първи контакт.

Небето ни призова да използваме тук нашите флотилии, в божествено определено време, за да ви освободим от вашите непокорни управници. Ако Anchara бяха влезли в Светлината в определеното време, наземното човечество също щеше да влезе в Светлината. Но, както споменахме по-рано, тези звънци както от тъмнината, така и от Небето, не бяха чути от тъмните земни сили, които не смятаха да се откажат от техните ненаситни пагубни навици за власт.

В резултат от това се явява тази мисия за първи контакт. Когато нашият флот пристигна тук, ние превърнахме вашата слънчева система в огромен “паркинг” и търпеливо чакахме божествен сигнал за действие. Този могъщ указ най-накрая прозвуча по цялото Небе и във физическия свят и този силен призив наистина ще получи отговор! Това е моментът, когато вашата свобода ще бъде осигурена!

Намасте! Ние сме вашите Възнесени Учители! Ние дойдохме в този ден с добри новини! Нашите свещени съюзници достигнаха стадий, когато множество техни проекти най-накрая могат да се проявят. Но отначало, скъпи души, трябва да ви съобщим някои истини за вашето сегашно положение.

Тъмният кабал запланува преди повече от десетилетие да задейства редица събития, целящи започването на няколко войни, които в крайна сметка да доведат до такава ситуация в света, че окончателно да ви поробят. След това трябваше да бъдат въведени такива условия, че рязко да се съкрати сегашната численост на населението в света до по-малко от 600 милиона души.

Тези цифри трябваше да бъдат достигнати чрез серия от епидемии. Този страшен план беше предотвратен чрез дейността на нашите съюзници, започвайки от 11 септември 2001 г. Нашите благословени на Небесата дойдоха и използваха способностите си, за да предотвратят проявлението на този ужас в пълен размер. Сега вие се намирате на границата на свободата и ние сме готови за реализиране на мероприятия, които ще ви донесат процъфтяване и пълно осъзнаване.

Процъфтяването е естествено състояние на Небесата и в материалния свят. Но във вашия свят вие видяхте как тъмнината използва своята власт за преобръщане на това естествено състояние нагоре с краката, за създаване на бедност, невежество и омраза по цялата планета. Тези изкуствени условия бяха използвани, за да се скрие кои сте вие. Вие израснахте в това неестествено, изкуствено положение и, не знаейки друго, вие започнахте да вярвате, че това, което виждате около вас, е естествено. Няма нищо по-далече от истината!

Животът в тази вселена е изключително изобилен и всичко е свързано помежду си. Вие сте част от великолепно единство – статус, който Творецът милостиво е разпространил в много сфери, включително физическите светове. Когато вие се възнесете, това славно състояние на единство ще стане емпиричната основа, от която вие ще изхождате, когато мислите и действате. Това единство е мелодия, вълнуваща душата, която се лее през всяка ваша клетка, пораждайки безкрайно чувство на радост. Радостта ви изпълва и става източник на други песни, които издигат вашето блаженство на още по-голяма висота.

Небето ви готви за “експрес” към пълното осъзнаване, който ще мине без много превъплъщения, които биха били необходими, за да достигнете днешното духовно състояние. Небесата обявиха за много облекчения за вас, които ще ви позволят да използвате индивидуално съставено, разумно устройство, което ще отстрани много фундаментални блокажи и ще възстанови много компоненти на ДНК, зашифровани във вас в миналото. Това ще ви позволи лесно да преминете в статус на божествения Аз.

И това добро дело е предвидено в жизнените договори, които имате сега. Вие ще бъдете наясно за тези договори, когато завърши операцията по стремителното издигане. Толкова много неща има пред вас, в това число началото на собствената велика Книга на Разбирането на вашата нова звездна нация. Ние ще бъдем с вас по време на всичко това, защото сме тук, за да използваме нашата колективна мъдрост от многочислените Земни животи, помагайки ви във вашето богослужение, както и вие ще дадете своя принос в движението на цялата галактика към Светлината.

Днес ние разгледахме какво се случва във вашия свят. Приближават се велики събития, които могат бързо да изменят вашата реалност. Това е преобразуване, за да ви донесе радост и така необходимия отговор на вашите молитви за изменения на това, как работи вашият свят.

Бъдете със силен Дух и се гответе за новия и радостен свят! Знайте, Мили души, че безкрайните ресурси и несвършващото благоденствие на Небето действително ви принадлежат! Да Бъде Така! Selamat Gajun! Selamat Ja! (на сириански: Бъдете Едно! Бъдете в Радост!)

Website: Planetary Activation Organization
http://www.paoweb.com/sn102312.htm

Превод: Лусесита

AEON: Това е най-високата реалност на Небето и областта около Трона на Създателя.

Lord Surea: Аспект на Майката/Бащата Бог, който изпълнява божествения план. Всички божествени служители на Небето следват неговите свети решения.
(Взети от речника на книгата на Шелдън Найдъл “Вашият Пръв контакт”)
Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!