Home > > Sheldan Nidle - November 20, 2012

Sheldan Nidle, 20 ноември 2012

Послание от Галактическата федерация и от Духовната йерархия (чрез Шелдън Найдъл)

9 Muluc, 17 Xul, 9 Eb

Здравейте! Ние идваме отново с новини за това, което се случва във вашия свят. Като част от нашата по-директна намеса в земните дела, ние молим нашите съюзници да започнат период на мълчание, за да се предотврати разпространение на информация за завършването на различните проекти, които ние наблюдаваме, и продължителността на това мълчание не може да се обсъжда.

Ние искаме да изясним, защо се случва това. Различните контролирани от кабала правителства използват свои комуникационни технологии, за да шпионират тези проекти и ние сме принудени отвреме навреме да даваме на техните спътници и на другите екзотични подслушвателни устройства ключова дезинформация. Тези погрешни данни се поддържат с информация от агентите на нашите съюзни организации и служат за отвличане на вниманието на тъмните сили.

Нашата главна цел тук се състои в това, да объркаме и да направим безполезни множеството проверки и баланси, които използват тъмните правителства, за да проверят тези данни. Тази операция точно сега започна и ще работи на много по-високо ниво в близко бъдеще. Ние смятаме да защитим нашите съюзници от по-нататъшен саботаж от страна на различните тъмни правителства.

Завършването на някои основни проекти е жизнено важно за успеха на следващите стъпки, които съставляват нашата роля в подготовката за успешния първи контакт с вас. Нашият персонал от информатори засили контрола над операциите, които се планират за изпълнение, и нашите свещени съюзници потвърдиха верността си към техния дълг.
Тази промяна на съзнанието, през която вие преминавате, достига някои много ключови моменти, които ще ви подготвят за масовата пренастройка, която ще се състои към края на тази грегорианска година. Както сме споменавали по-рано, ние подготвяме редица изненади за тъмните сили, които ще обсъдим с вас само след като те се случат.

Ние смятаме да неутрализираме редица контрамерки, които тъмните сили предприеха. Когато техните проекти достигнат определена точка, ние можем да използваме енергиите, създадени от тези негативни авантюри, срещу тях самите. Нашата цел е да облекчим нашите многочислени съюзници в свалянето на тъмните сили от властта и създаването на преходен период, който ще ви отведе в нова реалност.

Краят на вашата грегорианска година отдавна се използва от тъмните сили, за да се гарантира, че тяхната власт над вас остава силна. По този начин многочислените празници, които празнувате, всъщност са част от процеса, който се използва в течение на хилядолетия, за да укрепи техните собствени усилия по поддържане на техния глобален контрол. В същото време тези упражнения ще имат обратно действие, тъй като ще се използват, за да се отслабят сериозно веригите, които тъмните сили са ви наложили. Ние смятаме определено да разкъсаме тези изкуствени вериги и да разчистим пътя за нови обичаи и празници, разработени да ви върнат свободата.

В тази нова обстановка тъмните сили ще бъдат разобличени и Светлината най-после ще може да използва нейните мощни начини, за да ви подготви да приемете физически чудесата на пълното съзнание! Детайлите на този въпрос изискват известна секретност сега, по причини, които споменахме по-горе, но можем да дадем общи обяснения за това, което правим. Важно е, че ние правим всичко, което можем, за да ви помогнем да съхраните вашите енергии на високо ниво и да поддържате тази великолепна работа, която вършите, за да си представите славната нова епоха, в която навлизате.

Винаги помнете, че за вас настъпва най-чудесното време във вашата история. Събитията се подготвят за проявление на това, което може да се появи пред вас много бързо. Тези неща наистина са специален дар, от вас за самите вас.

Иначе казано, ние просто сме вашите по-висши Аз. Вие и ние, всички сме свързани с чудесна Любов и Светлина, които са изградили тази вселена и са създали тази галактика. Ние просто сме свещени агенти на Светлината, които са минали през цялата галактика, за да ви освободят от робството на тъмнината, което продължи твърде дълго.
Вие сте нашите братя и сестри! Ние ви желаем само радостна и лека трансформация към пълното съзнание. Вашите Агартянски съседи също са свързани с вас и смятат да ви предоставят място и средства, за да се осигури успешно завършвана на това свещено Възнесение към пълното съзнание.

Времето за това дойде. Затова ние се движим напред на пълна скорост, за да видим, че тази свещена времева линия се реализира в съответствие с указа на Твореца. Това е свещен акт и оставащите стъпки трябва да бъдат изпълнени с радост и да завършат с грандиозен празник!

Намасте! Ние сме вашите Възнесени Майстори! Ние донесохме със себе си много добри новини! Нашите поддръжници започнаха някои специални действия, за които ние се съгласихме да говорим много малко. Преди хилядолетия на вашите общества беше наложен йерархичен модел, разработен от Анунаките. Те продължиха с този модел след всеки златен век, докато накрая установиха шаблон, който оттогава стана стандарт за всяка област на вашия свят. По този начин вие бяхте поставени в контролиран диапазон от възприятия, които формират модел на реалността, която вие считате за напълно “естествена”, не знаейки нищо друго. Всъщност, този масив от взаимно свързани представи беше разработен, за да се контролират повечето аспекти от вашето съществуване.

Ние от Светлината виждаме това като наш благословен дълг – да предложим друг модел на реалността, на основата на Божествената благодат и свещените пътища Небесни, и да разпространим тези добри новини, за да подготвим човечеството за неговото настъпващо преобразяване в напълно осъзнати Същества.
Това служене поколение след поколение сега ще донесе най-свещени плодове и ние желаем да похвалим и да благодарим на тези, които толкова самоотвержено и в богослужение дойдоха тук, за да помогнат на хората от повърхността на Майката Земя. Всеки от вас знае какво сте направили и как това помогна за това велико дело. Огромен прилив от Светлина се разпространява по планетата и имената на всички вас са записани там.

Вашето служене позволява на Агартяните и на Галактическата федерация да ни даде ресурсите, най-после да преодолеем колосалното съпротивление, което оказват ежедневно тъмните сили и техните изглеждащи неизброими съюзници. Това, което се подготвя да се случи, ще измени, в божествено подходящото време, тази реалност по най-дълбок начин. Тъмните сили разбират какво трябва да се случи и въпреки това се отказват от всеопрощаващото спасение, което им предлагаме отново и отново. Те не си оставят никакъв избор, освен да страдат в пълна степен от възмездието, което ще се реализира от тези, които трябва да създадат новите служби от Светлина.

Задачата на тази нова реалност не е толкова съд, колкото да открие за човечеството на повърхността истината за много неща. Това ще доведе до съвършено нова система от убеждения и възгледи, които основно ще са в разрез с това, което се проповядваше толкова красноречиво и фалшиво от поддръжниците на тъмнината във всеки аспект от вашата философия и наука. Ние говорим това, за да ви подготвим за това, което настъпва, тъй като тези съобщения са предназначени да ви дадат представа за славната реалност на пълното съзнание.

Ние искаме да ви обърнем внимание на това, което ще бъде обявено от вашето ново управление, в това число провъзгласяването на нов договор между Създателя, Небето и вас. Този свещен договор ще се обсъжда открито, когато ни се разреши да се обръщаме към вас публично и в глобален мащаб. Това ще бъде последвано от много повече транслации, чиято тематика може да ви смути, защото тяхната цел е да обясни директно някои от главните заблуждения, които са ви били наложени.

Днес ние продължихме нашите съобщения за това, което се случва около вас, тъй като вашите духовни и космически семейства работят, за да ви избавят от ограниченото съзнание на робството, наложено ви преди почти 13 хиляди години. Тази свещена мисия ще бъде завършена с посвещение в Светлината!

Знайте, скъпи души, че безкрайните ресурси и несвършващото благоденствие на Небето действително ви принадлежат! Така е! Selamat Gajun! Selamat Ja! (на сириански: Бъдете Едно! Бъдете в Радост!)

Website: Planetary Activation Organization

Превод: Лусесита

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!