Home > > Sheldan Nidle - December 11, 2012

Sheldan Nidle, 11 декември 2012 г.

Послание на Галактическата федерация на Светлината и на Духовната Йерархия чрез Шелдън Найдъл

4 Oc, 18 Yaxk'in, 9 Eb

Selamat Balik! Ето ни отново тук! Вашият свят продължава да се придвижва към момента на разпадането на тъмнината и началото на вашата нова епоха. Ние ежедневно получаваме ободряващи отчети от нашите съюзници, които ни съобщават, че графикът, съставен преди известно време, е на път да започне да се проявява. Тези, които ръководят многото свещени тайни общества във вашия свят, са заети да придвижват множеството проекти към определената точка, където те ще могат да бъдат осъществени.

Алтернативните времеви линии на вашата реалност се свиват на ниво, което ви оставя на единствения позитивен път, предсказан от маите преди много време. Новите решетки също потвърждават и подтикват вашия свят в избраното направление. Времето за серия от специални предавания по медиите наближава и този ден формално ще ви освободи от затвора на тъмнината, в който бяхте затворени в течение на десетилетия. Първият въпрос, по който ще получите пълно обяснение в тези предавания, това е новото управление с новите доброжелателни закони, и, разбира се, новият всеобщ просперитет и съпътстващата финансова система. Тези теми след това ще бъдат разширени, за да включат истината за вашата неотдавнашна история и за тези, които контролираха вашата планета по такъв безславен начин. Щом това бъде направено, ще могат да бъдат направени официалните съобщения за разкриването.

Нашето пристигане ще стане, когато различните мерки по NESARA ви бъдат напълно обяснени и въведени в практиката. Това ще изисква известно време за вас, за да приемете всички новости. Може би ще се наложи да слушате обясненията отново и отново, докато свикнете с тях. Ще имате и достъп през Интернет до много документи, разработени по тези въпроси, така че ще можете да ги прочетете в свободното си време и да разберете по-пълно, какво се случва на местно, регионално и глобално ниво.
Вашият свят ще се променя толкова бързо, че може да ви се стори, че има прекалено много информация, но това действително е необходимо. Всеки от вас ще трябва да обмисли тези неща и да ги обсъди с приятелите си. Ние напълно осъзнаваме, че ви е необходимо да приемете толкова много новости, и затова напълно поддържаме пълното и откровено разкриване на всичко, което трябва да се случи във вашия свят.
Освен това, тези големи преобразования са само началото! На този етап вие само започвате да разбирате дълбочината на това, което е необходимо да обсъдите помежду си, преди ние да се появим на сцената. В този момент ние напълно ще привлечем вашето внимание. Ние имаме толкова много информация, която искаме да ви предадем, даже преди да пристъпим към масовия първи контакт с вашата планета.
Тази мисия за първия контакт се превърна в процес на вашето връщане към пълно съзнание и зае много повече време, отколкото планирахме в началото. Но тази мисия “добре дошли у дома” е това, заради което сме тук. Тази задача претърпя шест основни промени от своето първоначално направление, но нейната цел никога не се е променяла. Ние сме решени да се съединим отново с вас и да интегрираме вашия свят в пълна 5-измерна реалност.

В хода на този процес вие ще се запознаете още веднъж с вашето семейство от Агарта, с което ще създадете вашата нова звездна нация. Вие ще срещнете и много телесни Души и Същества, които съставляват реалността на тази слънчева система. Предстои ви да обсъдите много неща с тези мъдри същности и да използвате тази мъдрост, за да изградите вашето ново галактическо общество.

Небесата ви уверяват, че това великолепно образование, което трябва да получите, ще ви подготви за вашата първа велика мисия, с която ще помогнете на много нехуманоидни общества да постигнат пълно съзнание. В това дело вие ще имате множество мъдри помощници.

Нехуманоидните звездни нации в тази организация с най-голямо удоволствие ще се радват да ви помагат за това. Те вече се готвят за това, което вие смятате да завършите, така че можете да видите, че цялата операция зависи от вашето успешно завръщане към пълното съзнание.

Вие носите в себе си огромно количество РНК/ДНК, които сега трябва да бъдат съответно активирани и правилно преподредени от нас. Тази удивителна операция трябва да бъде извършена от нашите Светлинни Камери. Тези живи същества ще работят с вашите наставници и с техните небесни колеги, за да можете буквално да бъдете възстановени като напълно съзнателни Същества.

След като възстановите вашите способности за пълна осъзнатост, вие ще се присъедините към нас и ще започнете божествено служене за AEON (AEON е най-висшата реалност на Небето и областта около Трона на Създателя – бел.пр.).
Вие ще имате някои висши качества, които ще ви позволят леко и бързо да превключите тази галактика към Светлината и да я подготвите за нейния следващ диапазон на съществуването. Вие можете да започнете да разбирате значението на това, което ви предстои. Много се очаква от тези, на които много е дадено!
Намасте! Ние сме вашите Възнесени Майстори! Ние идваме в радост и в Небесна благодат, за да ви съобщим, че много славни събития сега са готови да се проявят. Този празничен сезон трябва да се изпълни с редица особени чудеса, които ще представляват първите стъпки към вашето освобождение от тъмните сили и ще ви донесат постоянен просперитет!

Нашите свещени съюзници работят интензивно, за да завършат задачите, които заеха десетилетия за тяхното изпълнение. Не е лесно да се отстрани политическа и икономическа конструкция на реалността, която така комплексно се регулира от всесилна, негативна група. В това последно десетилетие тъмните сили достигнаха най-висока степен на контрол, и въпреки това сега са на път да изчезнат.

Ние с радост очакваме свещените институции, които ще заменят старите, и които ще ви върнат обратно вашата скъпоценна свобода и суверенитет. Това ще се съпровожда от вашето връщане към пълното съзнание и възсъединяване с вашите духовни и космически семейства. Ние безкрайно ви благославяме в Любовта и Светлината на Създателя!

Тази нова действителност не е сън! Тя е напълно реална! Ние виждаме, какво проявлението на тези събития наистина означава за всички вас и с каква радост ги очаквате. Тези събития са божествена благословия и отразяват важността на указите, издадени от AEON. Вие имате много неща за вършене, както и всички ние! Ние сме благословени с магически знания, които са ни завещани през хилядолетията, и сега ние искаме да разпространим това велико учение и мъдрост сред човечеството.

Това е книга с инструкции за всички, които вървят по пътя към пълното съзнание и божественото безсмъртие, и през хилядолетията ние я опазихме от тъмните сили и я държахме близо до сърцата си. Скоро след първите съобщения, нашите свещени съюзници ще ви подготвят за нашето официално появяване и за глобалната серия от уроци. Те ще бъдат излъчени към вас телепатично, а също по Интернет, радиото и телевизията.
Както продължаваме да подчертаваме, всичко това е само началото на това, което трябва да ви бъде разкрито; например, огромен обем от знания също беше скрит от вас от тъмните сили. Това, което ще ви разказваме, ще ви позволи по-добре да разберете истината за това, на което ще бъдете свидетели. Вашата реалност така беше манипулирана от тъмните сили, че вие не знаете, кое е реално и кое не, и сте потопени в мъгла от объркване.

Ние дойдохме за да ви предоставим средства за ясно различаване на истината в предстоящата информация, разкрития и действия. Това за вас е време сигурно да навлезете в Светлината и да започнете да възстановявате това, което тъмнината разруши във вашия свят. Вие можете да възстановите Гайа с вашите божествени дарове от чудесна енергия, която може да я върне обратно към нейния пълен потенциал. Заедно ние ще изковем свещен съюз между цялото земно човечество и великите небесни същности, които сега ни водят обратно към Светлината!
Днес ние ви дадохме няколко съобщения от Възнесените Майстори и от нас самите. Времето за извършване на чудеса дойде. Така че бъдете готови да използвате вашите знания за тези неща, за да помогнете на вашите приятели и семейства за това, което предстои. Времето за мисията на първия контакт най-после дойде!

Знайте, скъпи души, че безкрайните ресурси и несвършващото благоденствие на Небето действително ви принадлежат! Така е! Selamat Gajun! Selamat Ja! (на сириански: Бъдете Единни! Бъдете в Радост!)

Website: Planetary Activation Organization

Превод: Лусесита
http://www.galacticchannelings.com/english/sheldan11-12-12.htmlElven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!