Home > > Specials - СаЛуСа, November 5, 2013

СаЛуСа – 5 ноември 2013г.

Слушайте това, което ви казват чувствата ви на езика на Любовта и Светлината и ще знаете точно какво трябва да правите, какво ще се случи по-нататък в процеса на вашата трансформация. Сърцето ви получава огромна информация, така че е доста заето сега и може да усещате напрежение в тази част на тялото ви. Ако си зададете някакъв въпрос, отговорът е вече там, понякога по-скоро, отколкото сте в състояние да довършите въпроса си, защото сърцето ви е свързано с мъдростта на Всичко Което Е и всички отговори, от които може да се нуждаете за вашата трансформация и придвижване в по-висшата реалност, са на разположение за вас. Вие просто трябва да сте наясно с новия поток на знание в съществата си, който кореспондира със самия ви процес на Издигане. Ние ви напомняме, че дори две същества нямат напълно еднакъв процес, така че е мъдро по-скоро да слушате, отколкото да се опитвате да сравнявате и да се съмнявате дали сте направили всички необходими стъпки към вашето извисяване. Следователно, фокусирайте се върху вътрешната си мъдрост и със сигурност няма да пропуснете нищо, което е важно във вашата еволюция. Тя винаги е гарантирана и вие сте напътствани да изпитате всичко, което ще ви помогне винаги да се извисявате.

Насърчаваме ви да тренирате винаги да питате първо сърцето си, тъй като полученият отговор е вашият собствен и резонира с вас много силно и ви дава чувството на вяра в способностите ви и не оставя място за съмнения, които знам, че никой от вас не желае да изпитва повече, защото това е времето на вашето пробуждане за по-висшия начин на съществуване, който включва всичко, което вероятно можете да си представите под значението на това понятие. И знайте, че има толкова много повече, което да се прибави към съществуването и което вие не можете да почувствате сега, но някои вече изпитаха истинската същност на по-висшето изражение на енергиите, които ще обградят всички вас толкова скоро. Време е за всички онези, които решават това, да се придвижат в тези енергии и да ги донесат за другите, които са на път да се събудят или току-що са започнали търсенето си. Почувствайте силата, която се разпростира от сърцето ви към цялото същество и правете това, което чувствате, че е необходимо, за да завършите подготовките си, защото тогава ще сте извисени отново и ще чувствате само мир и любов, които текат към и чрез вас и няма да имате абсолютно никакво желание да се ангажирате с нещо от по-ниските вибрации, които не съвпадат с вашата собствена, а хората около вас ще чувстват вашето спокойствие и щастие и още повече ще вдъхновявате онези, които избраха да напуснат старото, да търсят всичко, което ще им помогне да направят това.

Ние винаги сме с вас и знаем, че нашето присъствие и енергия ви помагат да преминете през всички необходими вътрешни промени. Ние изпитваме голяма радост от нашата връзка и това е толкова чудесно и мощно влияние за нашата „работа”, която дойдохме да свършим тук и ние знаем, че тази връзка ще води всички нас съм изпълнение на нашите мечти. Ние дори за миг не ви оставяме сами, защото както много от вас знаят, ние сме повече от обикновени посетители от Звездите, които са дошли тук, за да наблюдават еволюцията на друга планета и нейните същества. Ние ще се обединим с вас в Любов и Светлина и толкова много от нас ще са обединени в същия житейски път и ще създадат красиви опити навсякъде, където ще бъдем.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм щастлив, че вие чувствате, че пътуването ви започва да е толкова мирно и любящо през цялото време и това води до изпитване на мир и любов навсякъде и именно това е, за което всички ние мечтаем.

Канализирано чрез МАДАД
Превод: Tauno
http://salusathroughfaithandhope.blogspot.pt/2013/11/english-salusa-5112013.html
Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.