Home > > Specials - СаЛуСа, July 2, 2013

СаЛуСа – 2 юли 2013г.

Ние се подготвяме за най-великата среща. Наясно сме, че вие също очаквате този момент и сте готови да се срещнете с нас. Някои все още не вярват, че ние съществуваме, но това е техен избор и не може да се промени по никакъв начин, докато те не изберат да направят това. Ние се подготвяме да дойдем по-близо до вас в много отношения. Повечето от вас вече знаят, макар частично, как ще изглежда бъдещето ви и също се подготвят, за да може необходимите промени да влязат в сила сега. Наясно сме, че ви липсва много информация по отношение на всеки аспект от бъдещия ви живот, но не се тревожете, това също трябва да се промени скоро. Плановете ни се изпълняват по такъв красив начин и ако знаехте, щяхте да сте удивени.

Телесните ви промени се ускоряват, към сегашния момент всички би трябвало да усещате бързи промени почти ежедневно и моля ви позволете им просто да трансформират всичко, което има нужда да бъде трансформирано и не ги поставяйте под съмнение. Те са тук, за да ви променят и да ви подготвят за повече извисяване и моля ви, отдайте им се и помолете Висшия си Аз да ви помогне. Просто като казвате тези думи вие ще позволите на Висшия си Аз да е по-близо до вас, което е така необходимо в тези чудесни времена. Опитайте се да сте щастливи и да се радвате на всеки един момент, защото това ще ви извиси още повече, като позволите на себе си да сте в потока на Сега. Както толкова много пъти сме казвали, всичко е наред и промените се случват и чрез осъзнаването на това, че всички вие сте техни създатели, вие би трябвало да сте в състояние на спокойствие и очакване на чудо, което ще се случи.

Ние чувстваме, че някои от вас отново стават нетърпеливи, но за сега трябва да сте наясно как работи това и че ние не можем просто да се появим и да ви кажем какво да правите. Всичко ще настъпи в подходящото време и моля помнете, че ние също се вълнуваме за това и правим всичко по силите си, за да може най-накрая да се срещнем с вас и да сме ваши учители и помощници в изграждането на новото ви общество, защото вашето бъдеще ще се свърже с нас в мир и хармония. Вижте новините, тъй като всеки ден се случват толкова много промени, дори големите новинарски канали не могат повече да устоят, защото промените наближават също и за тях.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ние ви приветстваме с добре дошли в новия свят на Любов и Светлина, който сега се появява на хоризонта. Освободете всички съмнения, имаме предвид всички съмнения, които ви задържат назад, и никога не мислете за себе си като за по-малко, отколкото сте – чудесни Същества от Светлина, които сега се пробуждат от дълъг сън, някои бързо, други бавно, но всички чувствате Любовта, която ви обгражда където и да отидете. Продължавайте да вдишвате тази Любов и да чувствате какво чудесно чувство създава тя. Ние обичаме всички вас.

Канализирано чрез МАДАД

Webpage: SaLuSa in Love and Light

Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.