Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, August 30, 2010

SaLuSa, August 30, 2010

От известно време ние ви помагаме да улесните пътя си като мислите по модела на новата парадигма. Това не само ще ви издигне до ново ниво, но така ще помогнете за проявяване на новото. Успехът вече се вижда около вас, тъй като хората възприемат живота по нов начин. Осъзнаването, че той може да бъде много по-добър, отколкото сте свикнали, създава необходимост от промени, които ще ви донесат това, което желаете. Това е включено в основата на онова, което познавате като NESARA и много от тези предимства ще ви бъдат предадени. Вие сте поставени в сериозни затруднения поради финансовата криза и въпреки че са направени опити за преодоляването ѝ, старата система не може да бъде възстановена. Въпреки огромният план за спасяване, той се провали и новата система е готова да замени старата. Сигурно сте чували за плановете за завръщане към система, базирана на благородни метали, която ще създаде стабилност и ще позволи дълговете да бъдат поне намалени, ако не и напълно заличени. Също така най-вероятно сте чували, че вашата данъчна система функционира по незаконен и нечестен начин и на това също ще бъде обърнато внимание.

Веднъж след като необходимите условия са създадени, вие виждате големите промени навсякъде около вас. Ние не можем да направим това директно сами, но имаме много съюзници, които знаят добре какво се изисква от тях. Щом се справим с проблемите, които ви заобикалят ежедневно, сред вас ще се разпространи голямо чувство на надежда. Ще стане ясно, че нашите обещания наистина имат за цел да ви издигнат и да ви върнат това, което ви е било неправилно отказвано. Всички наши действия са насочени към връщането ви до този етап във вашата еволюция, който вече трябваше да сте достигнали. Онези, които са отговорни за задържането на развитието ви, ще бъдат отстранени и вярата в лидерите ви ще бъде възстановена. Тъмните сили достигнаха края на царуването си и никакви увъртания, тайни операции или опити за изнудване или заплашване на хората няма да възстановят властта им. Силата винаги е била в ръцете ви и скоро ще видите сбъдването на визиите си за един нов свят. Всичко е планирано внимателно и когато пристъпим към действия, те ще са бързи и радикални.

Промените, които ще гарантират обещаното ви бъдеще, ще са изпълнение на всичко, което е било планирано и са наблюдавани от Сен Жермен и множество небесни Същества. Този план е създаван в продължение на хилядолетия в очакване на края на дните. Предвидено е било, че ниските вибрации на Земята ще привлекат тъмните сили и до какви последици ще доведе това. Затова бяха подготвени планове за отстраняването им веднага след като Светлината стане доминираща енергия и властта им бъде намалена. Този момент настъпи и поради бързо повишаващите се нива на човешкото съзнание, сега има по-висока вибрация, която събужда хората за истината. Сен Жермен е Основателят на световен тръстов фонд, който е създаден преди много време. Той ще бъде в състояние да подкрепи една нова финансова система и да даде възможност за справедливо разпределение на богатството. Посланието на Сен Жермен е, че трябва да позволите на Любовта и Светлината да бъдат ваши водачи, като поемете по пътя към свободата и да знаете, че небесните създания са с вас през цялото време.

Галактическата Федерация е запозната добре с работата на Учителите. Ние следваме пътищата им на Земята и ги подкрепяме, когато е необходимо. Нашата работа се извършва до голяма степен без да обявяваме кои сме, но древните ви летописи разказват за някои от нашите посещения и присъствието ни. Тъмните сили може да са ви поробили, но това не ни е попречило да подкрепяме Работниците на Светлината. Все пак ние сме вашето бъдеще и имаме разрешение да помагаме на тези, които се пробуждат. Нещата със сигурност не се развиват по начина на тъмните сили. Земята е напоена с кръвта и жизнената сила на милиони жители и негативните вибрации са навлезли на Земята, където са и останали. Тези енергии бавно се трансмутират и накрая ще бъдат напълно отстранени. Майката Земя ще контролира собственото си прочистване, а ние ще помогнем. Нашата цел е да контролираме последиците от промените, така че да има минимално количество щети и загуба на живот. Но въпреки това ние не можем да предотвратим или да се намесим в промените, които трябва да бъдат извършени, за да се възстанови Земята.

Веднъж след като можем да говорим с вас като Човешка Раса, ще има естествено акцент върху последните дни и това, което предстои да се случи. Желателно е колкото може повече хора да разберат посланието, тъй като все още има време за пробуждане сред тези, които до голяма степен не са наясно със съдбата си. Както и да погледнете на нещата, ще бъде желателно да вземете решение дали възнамерявате да поемете по пътя на Издигането. Без такова решение вие автоматично ще се окажете преместени във вибрация, съответстваща на вашата собствена. Очевидно, ако навлизащите енергии не успеят да събудят една душа за нейната истинска същност, тогава тя не е готова да направи необходимите промени, за да се издигне. Никой не може просто да дойде за пътуването, тъй като Издигането е процес, който изисква от вас да сте издигнали вибрациите си до съответното ниво. Нито пък всичко е загубено, ако не можете да постигнете това, тъй като животът продължава да се движи на цикли и винаги ще ви бъдат предоставени нови възможности да се издигнете.

Придобиването на богатство е може би целта на мнозина, защото се счита, че животът е за оцеляване на по-силния. Но макар и богатството да може да преодолее бедността или глада, то няма непременно да нахрани душата. В действителност, въпреки че богатството често води до успех, то може също така да доведе до беди, когато не е управлявано разумно. Щастието не може да бъде купено и най-простите удоволствия в живота не са задължително удовлетворяващи. Най-щастливите хора са онези, които постигат удовлетворение като работят за резултатите си и създават рамките за един балансиран живот. Крайно бедните хора минават през трудни времена и за тях не би било утеха да знаят, че те са се съгласили предварително с това, както става с всички житейски планове. Има какво да научите, независимо на какво ниво живеете и в тези важни времена това може да бъде много драматично. Разберете, че вие преживявате последния си живот на Земята, както вече знаете. Но е вярно, че всичко ще се промени много бързо непосредствено преди Издигането и вие ще вкусите от обещания прекрасен живот, който ви очаква в бъдеще.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и виждам как вие и Майката Земя започвате да правите голям напредък. Краят се вижда и на нас ще ни е толкова приятно да се присъединим към вас и да гарантираме, че сте готови за голямото извисяване.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge