Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Български > Mike Quinsey - СаЛуСа, May 30, 2014

СаЛуСа,  30 май 2014г.


 Ние наблюдаваме това, което вие наричате „горещите точки”на негативна енергия, носена от сблъсъците между групи, имащи различни цели в живота. Някои избират да наложат целите си върху други, в резултат на което се стига до сблъсъци, често водещи до сериозни последици. Това все пак са още уроци за всички участващи, докато те не осъзнаят, че различията трябва да се уреждат чрез мирни преговори и това е единственият път напред. Човек почти винаги се е стремял да изглажда различията чрез използване на заплахи или насилие, за да постигне собствените си цели. Съобщението, че мирните преговори са единственият начин за постигане на мирно уреждане, сега започва да се приема и хората са тези, които водят.

Рано или късно вашите лидери ще осъзнаят, че има само един път напред към траен мир. С това ще дойдат големи промени, които ще ви изведат от по-ниските вибрации в една мирна епоха. Нашето присъствие помага за гарантиране, че нещата не изпадат обратно в старите шаблони на конфронтация, тъй като ние пречим на тъмните сили да напредват от сегашната си позиция. Дадена ни е власт да се намесим, където е необходимо, за да поддържаме напредъка към пълен мир и окончателен край на военните сблъсъци. Така че бъдете сигурни, че независимо от всички външни събития, отбелязва се устойчив напредък към поставените цели.

В по-широк план ние постоянно наблюдаваме климата и ефектите му върху вас, но определени необходими промени трябва да се разрешат да продължат като част отстъпките, които ще ви придвижат в Новата Епоха. Основната работа продължава по отношение на няколко различни проекти, и то с желаната скорост, и много нови идеи чакат да бъдат разкрити. Голям брой от тях вече са ви известни и просто е въпрос на изчакване на подходящ момент да ги въведем. По един или друг начин най-накрая ще сте в състояние да промените начина си на живот, за да премахнете много аспекти, които са скъпи и отнемат време. Безплатната енергия ясно ще представлява голяма промяна и промяна, която ще е добре дошла. Тя вече се познава по много начини, които могат да помогнат на всяко семейство и в крайна сметка тя ще осигурява всичките ви нужди, независимо от броя им.

Предстоят толкова много промени, що се отнася до медицината ви, тъй като с преместването си в по-висшите енергии, вие повече няма да сте обект на „хирургическа” интервенция. Наистина тя ще стане ненужна, тъй като вибрациите на тялото в крайна сметка ще се издигнат до ниво, в което никое заболяване не би било способно да нападне тялото ви. Междувременно вие постепенно ще усъвършенствате лечението, което се дава, и ще намалите нуждата от скалпела. Различни видове заболявания има на Земята, но те също постепенно ще изчезнат, поради повишаването на вибрациите. Така че можете да видите, че бъдещето ви е светло и че всички нежелани аспекти на живота ще изчезнат.

Знаем, че някои от вас може да се чудят защо бе нужно толкова дълго време, за да се достигне този момент, това се дължи на всяка Епоха, преминала без отбелязване на достатъчен напредък. Въпреки това сега вие успяхте да достигнете достатъчно висока вибрация, за да изоставите след себе си старите вибрации и скоро ще започнете да изпитвате предимствата, които идват с това. Има толкова много неща, които се променят дори сега, когато не сте наясно, че определени хора следват промените като част от работата си. Проблемът ви е, че толкова много неща все още са пазени в тайна и освен това има хора, които се противопоставят на напредъка и се стремят да „мътят водите”.

Като хора можете да помогнете на другите през това, което за мнозина е труден период, като ги уверите, че всичко много скоро ще се обърне за по-добро. Това, което изпитват да се случва около тях, е само външната дейност на забележителни промени, които ще променят за постоянно нещата за по-добро. Старите начини вече не подхождат на времето, в което сте, и като такива просто ще изчезнат. Някои хора ще се изплашат от това, което виждат, но ако имате възможността да говорите с тях, просто им обяснете, че е необходимо пречистване, за да може наистина Новата Епоха да започне. След като тъмните сили изгубят властта си и влиянието да оформят бъдещето ви, истината ще излезе и забележителни и добре дошли промени ще продължат. Бъдете сигурни, че ние имаме всички средства на наше разположение, за да продължим ускорено напред след като е безопасно да направим това.

За съжаление основната Преса все още е под контрола на заговорниците, но това е област, върху която работим, за да премахнем онези, които „дърпат конците”. Пресата все още не е свободна да печата това, което избира, но когато настоящите управници са извън пътя, разкритие след разкритие ще отворят очите ви за това как сте били умишлено лъгани и задържани в продължение на хилядолетия. Опитвайте се да четете между редовете, когато излизат новините, защото понякога те са измислени или напълно фалшиви. Истинските новини се крият, но с времето това повече няма да е възможно, тъй като много източници ще започнат да се отварят за истината.

Вие излизате от Епоха, където на тъмните сили беше разрешено да управляват свободно, чрез което те представиха най-трудните предизвикателства за Светлината. Въпреки че изходът не беше ясен, поради дадената свободна воля, установи се, че Светлината ще победи. Тази победа се случи съвсем наскоро и ето защо ние можем уверено да заявим, че вие сте в неуязвима позиция. Просто е въпрос на приемане на фактите, че Светлината изплува като победител и ще ви отнесе в първите големи промени и също в новите нива на вибрация, които познавате като четвърто измерение.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и мога да ви уверя, че всичко се развива добре и в близко бъдеще вие ще разберете и ще видите да се открива пътя към по-висшето измерение. Помогнете на спътниците си да видят Светлината в действие и знайте, че бъдещето им е с нея и тъмните сили падат и няма да им се позволи да се намесват в напредъка. Денят им почти свърши и скоро ще има разкрития, които ще потвърдят падането им от власт. Винаги беше планирано Светлината да победи в края на Епохата и всички Служители на Светлината заедно с души от любов и грижа ще поведат Човешката Раса към „обещаната земя”. Нека Любовта и Светлината да са ваш водач и защита.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
п»ї

Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge