Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, June 29, 2012

СаЛуСа, June 29, 2012

Горещата тема, която занимава повечето от вас, е започването на арестите, така че да не се съмнявате, че последните дни на заговорниците настъпиха. Няма нужда да се каже, че това ще предизвика сензация по света и медиите ще трябва да отговорят. Те ще са затрупани с обаждания, изискващи обяснение, и най-накрая дори онези, които са консервативни, ще са принудени да дадат истинските причини за това, което се случва. Ще има официални обявления в САЩ и ще се предприемат внимателни стъпки, за да се гарантира, че хората имат правилно разбиране защо се случват арестите. Ще има съмнение докато стане ясно, че действията са в интерес на всички хора, чрез предоставяне на сценарий, при който те могат да бъдат освободени от хватката на тъмните сили. Ще има умишлена дезинформация, разпространявана от онези, които все още са под контрола на Илюминатите, но ние ще изясним, че Военните са включени като защитници на онези, които извършват арестите. Те не са изпълнителни отряди и ще използват оръжие единствено, ако те или Маршалите са нападнати в хода на техните законни преследвания.

Първото истинско действие сега дава възможност на следващата част от плановете ни да върви напред, безпрепятствено от намеса с цел да забави напредъка. Ще има належаща нужда да се създаде временно правителство от представители, които са доказали, че са верни и честни. Онези, които вече са инструктирани за отговорностите си към вас хората. Така че най-сетне нашите обещания към вас могат да бъдат доказани като истински и правата ви ще бъдат възстановени. На първо място първите неща и когато сме удовлетворени, че не съществуват допълнителни опасности, можем да творим напред с други аспекти от нашия план.

Нямате ли нужда да разтъркате очите си, тъй като това, което виждате и за което чувате, се случва наистина и дали Служителите на Светлината поемат отговорността за вашата съдба. Дори онези от вас, които живеят извън САЩ, са част от плановете, а почистването ще се разпространи по света. В крайна сметка това е план за всеки, който е готов да се издигне, но естествено ще повлияе на онези, които имат други планове за бъдещето си. Със свободата идва избор и всички от вас накрая ще се намерят точно там, където трябва да са.

В далечината има, разбира се, дългоочакван контакт с вас чрез разкриване. С всичко, което се случва, онези длъжностни лица с клетва за пазене на тайна, ще са освободени от тази отговорност и ще са свободни да ви разкажат за собствените се преживявания, които подкрепят нашето съществуване. Вече вие знаете доста, но когато това е публично достояние, то ще достигне онези, които обикновено не са следили такива въпроси или в някои случаи са в състояние на неверие. Определено има много работа за вършене, за да се убедят хората, че ние не сме просто ваши приятели, а ваше семейство. Въпреки това, ние вярваме, че присъствието ни скоро ще бъде разглеждано като такова, каквото е и ние ще сме поканени да се приземим на вашата ценна Земя. Ние разбира се, се нуждаем от този контакт, за да създадем работни групи, които да са част от силите за почистване.

Всичко ще се случи в добро време, но ще се ускори след като започнем, тъй като има много работа да се свърши само за няколко месеца. Ние усещаме, че вълнението нараства при мисълта за вашето освобождение от контролиращите сили, а вашите животи са извисявани в Светлината. Крайните времена на този цикъл бяха планирани преди много еони и въпреки всички мисли за обратното, когато вие се нуждаехте от помощ, тя дойде. Нашите усилия и тези на Духовната Йерархия ви насочваха да този момент във времето и сега вие сте на път да се възползвате от чудесната възможност да се възнесете. Дълбоко в себе си вие винаги знаехте, че опитите ви ще завършат с връщането ви в по-висшите царства. Именно от там дойдохте и където имате право да бъдете Същества от Светлина. По-ниските измерения са дом на онези, които бяха въвлечени в мрака, който ги събори, но те се възползваха от присъствието си край вас дори ако все още не признават Светлината.

Разберете, че много души, които не се възнасят, не са непременно неуспели да се извисят, но са планирали своите преживявания по този начин. Така че не съдете другите, които следват различен от вашия път и им позволете да имат същите избори, както вие имахте, за да очертаете собствената си съдба. Свободата ви може да е отнемана от време на време, но винаги ще е връщана по божествено право. Помнете Бог и помнете Майка Гая, тъй като двамата са като ваши родители, те винаги ви гледаха и ви оказваха помощ. Тя ви беше оказвана, въпреки че вие не знаехте от кого идва тя, а сега ще е добре за вас да я признаете и да изразите своята благодарност. Любяща мисъл или молитва би донесла още повече Любов и Светлина обратно към вас, а това е Законът на Привличането, работещ на най-високото си ниво.

Скъпи мои, от сега нататък нещата постепенно ще станат по-лесни и ние ще сме до вас, за да уверим, че след като сме стигнали до тук, вие няма да се провалите в последния момент. Разбира се, ще има физически промени, но тъй като вибрациите извисяват, тяхната степен няма да е така жестока, както някои я разбираха. Няма нужда от опустошение с голям мащаб, така че да се възстанови Майката Земя до девственото си състояние. Докато ние трябва да позволим това, което трябва да се извърши, можем да помогнем на Майката Земя, която със сигурност не иска дейностите и да причинят неуместни вреди на живота. С адекватно предупреждение хората могат да се преместят от пътя на щетите, ние ще сме там, за да помогнем. Не трябва да забравяме, че Съществата от Вътрешната Земя също чакат призива на повърхността и те имат толкова много да ви предложат. Те също са ваше семейство от преди много хиляди години и ще се радват да осъществят отново контакт с вас.

Вие, разбира се, сте смесица от Същества, които са свързани с различни Звездни Цивилизации от основно хуманоиден произход. Те ще дойдат на Земята да срещнат своите и вие ще имате много извисяващи срещи с тях, когато се върнат старите спомени. Така че виждате, че сте толкова Космически Същества, колкото онези, които мнозина разглеждат като различни от себе си. Във всеки случай всички вие сте Едно с Източника, така че моля, отнасяйте се с другите като със себе си и бъдете мили и внимателни по всяко време.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм толкова доволен, че наближавате края на пътя на това, което беше дълбок и продължителен опит в дуалността.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.