Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, December 28, 2012

СаЛуСа, December 28, 2012

Няма значение колко предсказания са направени, защото както са дадени, те всички са възможности, зависещи от степента на вашите творчески сили дали ще се проявят. И така ние ви казваме, че това, което изпитахте, беше това, което създадохте, но за онези от вас, които очакват повече доказателства за Издигане, това беше разочароващо. Разбираме чувствата ви, но процесът на пробуждането на енергиите на Издигането не е спрял и ще продължи дори още по-бързо, отколкото преди. Издигането на енергиите във Вашата Слънчева Система се случи чрез подравняването на вашето Слънце и Великото Централно Слънце на Галактиката и колкото много души изпитаха някакво доказателство за това, толкова и не го изпитаха.

Издигането се случи, но за ваша изненада души от по-ниските вибрации все още са с вас. Това е, защото мнозина бяха в състояние да абсорбират енергията и техните вибрации се издигнаха достатъчно за тях, за да се извисят, но те ще трябва да извисят вибрациите си с по-бързо темпо, ако ще остават с вас. Също така имайте предвид, че много души не знаеха за значимостта на 21 декември, така че не всички от тези, които наистина изпитаха нещо, са знаели какво го е причинило. Така да се каже, последната им възможност да останат в процеса на Издигането и да избегнат необходимостта да бъдат премахнати от Земята, ако това се докаже, че е в техен най-добър интерес. През цялото време се надявахме, че колкото може повече души ще са в състояние да приемат новите енергии. Така че ние чувстваме, че когато признаете положителния резултат, ще сте доволни, че повече от духовното ви семейство са останали.

Новата Епоха започна и времето ще покаже, че нищо не е изгубено от характера на вашия опит. От сега нататък вие ще откривате много повече положителни резултати, тъй като вие сте тези, които сега сте отговорни за собственото си бъдеще. Личното ви изчистване от все още нежелани енергии може да продължи с пълна скорост и не би трябвало да се затруднявате по никакъв начин да успеете с това. Сега вие сте на ново ниво на щастие и радост само защото сте живи и знаете, че сега може да продължите да живеете нов живот с повече свобода, отколкото някога преди. В резултат от получаването на енергиите на 21 декември, вие се придвижихте повече в „Сега” и това означава, че ще изпитате по-малко от време и пространство. Като се придвижвате в петото измерение, ще осъзнаете, че времето повече не е линейно и понякога ще губите цялата картина къде сте или как стигнахте там. Обаче не се страхувайте, тъй като ще сте в състояние да „мислите”себе си назад там, където бяхте. С времето ще започнете да възприемате други измерения и реалности и даже да виждате други същности, които имат своето съществуване в тях.

Сегашното ви правителство заедно с други основно в Западния ви Свят са близко до подменянето им и това е важна стъпка, която ще даде възможност на толкова много други неща да се придвижат напред. Те не могат да се справят с настоящата криза в резултат на колапса на много банки и на корумпираните системи, които са използвани от тях, за да укрепят собствените си печалби чрез фалшива търговия. Отговорите вече са ни известни и са подготвени нови начини, които са готови за прилагане в много кратък срок. Ден след ден всяка душа ще продължи да расте в осъзнаването и верижният резултат е, че като цивилизация вие ще намерите себе си по-малко заинтересовани от миналото ви. Вие ставате по-мъдри и по-находчиви в откриването на това как сте били лъгани в продължение на векове. Повече не сте подготвени да приемате „повече от същото” и настоявате за нов подход към живота, който почита суверенитета на всеки и мир и изобилие. Вие се нуждаете от това да сте в състояние да изразявате свободно себе си и да се отнасяте към всички други като с ЕДНО, тъй като единство е това, което ние желаем да видим, че постигате.

Ние напълно разбираме защо някои от вас са обезсърчени от преминаването на Издигането по доста тих начин, но погледнете на положителните аспекти. Ние се опитвахме да ви напътстваме да достигнете най-високото възприятие, което имате за себе си и към това, което бихте очаквали в Новата Епоха и това окуражаване все пак ще продължи. Подравняването на 21 декември се състоя и вие започнахте Новата Епоха с по-високо ниво на съзнание. Това ще ви даде възможност да ускорите процеса на Издигане и ще видите промени, които се случват в бърза последователност. Всичко, което сте насочвани да очаквате, за да предизвести Новата Епоха, ще се случва с още по-голяма подкрепа от преди, тъй като пътят напред сега е буквално чист. Досега имахте голямо търпение и ние сме най-благодарни за вашето посвещение на Светлината и на всички други души. Събитията сега ще текат много по-гладко и можем да ви уверим, че работата, която извършихте, за да донесе Светлината и Любовта към хората, имаше огромни резултати.

Естествено Майката Земя също се издигна и ще продължи напред и ще работи с вас, за да донесе Новата Епоха. Имаше няколко инциденти с хора, които трябваше да напуснат Земята, а това е в полза на Служителите на Светлината, които работиха толкова упорито, за да изведат всички души в Светлината. Доволни сме да отбележим, че тази работа отпусна напрежението и съмненията, които имаха някои хора, защото бяха толкова притеснени за приятели или семейство. Това също така пази голяма надежда за онези души, които до сега не знаеха за значимостта на новия период, в който се придвижихте. Знаем, че някои от вас ще погледнат назад и ще се запитат защо беше дадено впечатлението, че толкова много би могло да бъде постигнато преди Издигането. Бихме казали, че мотивацията ни беше да ви представим всяка възможност, за да напреднете чрез своите собствени творчески сили.

Знаем, че Служителите на Светлината вложиха много време и усилия, за да постигнат успех и очевидния неуспех не е критика срещу тях. Всъщност, няма абсолютно никаква вина в тяхното посвещение на задачата им. Просто обстоятелствата не отговориха на критерия за пълно проявление на първоначалните промени, които очаквахте. Да, имаше моменти, когато бяхте толкова близо до виждането на вашите усилия възнаградени, но често тъмните сили бяха тези, които представляваха заплаха или забавяне, което ние не можехме да пренебрегнем. Имайте предвид, че ние нямаме властта да форсираме въпроси, докато това не е Божествено постановено, тъй като вие сте тези, които направляват резултата и са отговорни за него.

Бъдете сигурни, че не беше изгубено време, защото изглежда, че беше постигнат малък напредък. Зад кулисите нашите съюзници продължават да са заети и са близо до донасянето на правителствените промени. Те са толкова важни за оставянето на останките от политиката на третото измерение зад вас и за назначаването на лидери, които са наясно с необходимостта от огромни промени, за да се установи Новата Епоха. Скоро ще забележите вълна от любов, която залива Земята, което ще покаже, че вашата цивилизация е направила квантов скок напред. С това ще дойде здраво единство на целта, което ще помогне за установяването на световен мир. Ако продължите да се фокусирате върху райони от света, които все още преживяват конфликт, вашето намерение скоро ще доведе до положителен резултат. Когато е постигнат световен мир ние ще гарантираме, че войната няма да се върне и ще наложим този указ, ако е необходимо.

С всеки изминал ден перспективите за по-голямо показване на нашите кораби също драматично ще се увеличат. Скоро много очи ще се обърнат към бедността и нуждаещите се в Близкия Изток и държавите от Далечния Изток, тъй като състраданието и разбирането ще поставят фокуса там, където съществуват най-големи нужди. Това ще притисне Правителствата да погледнат сериозно на тези проблеми и да предприемат някакви действия. Усилията на нашите съюзници също ще изведат напред пре-разпределението на богатството, което е било придобито по нечестен начин. Толкова много неща са на път да излязат и с по-бързото изчезване на по-ниските вибрации има по-малка вероятност за забавяния.

Скъпи мои, знайте, че изобщо нищо не сте изгубили като не са се сбъднали мечтите ви, всъщност вие получихте повече, отколкото имахте преди. Пътят стана по-чист и по-сигурен и нашата помощ може да започне да става по-открита. Ето защо ние сме нетърпеливи за разкриването да се случи колкото може по-скоро. Тогава наистина ще можем да действаме без никаква пречка. Цялостният вид беше променен за по-добро и вашите усилия с времето ще бъдат по-продуктивни. Разбира се ние сме близо до вас през повечето време, но рядко се показваме, но това също ще се промени с времето. Ще има обединение и най-накрая вие ще се присъедините към нас, Майсторите и вашето семейство от Вътрешната Земя. Ще е дълго време на празнуване и целият свят ще знае, че ние сме дошли.

Нищо никога не се случва случайно, но ще следва всеки Божествен декрет. Има мощни Същества, които носят Божия свят без съмнение, но ние наистина разбираме съмненията ви и трудностите ви, когато нещата сякаш не вървят по план. И все пак всички събития ще се случат и ще изпълнят обещанията, които бяха дадени. Известно е, че ще е така, защото всичко съществува в Сега и просто чака точния момент, за да се прояви. Което означава, когато това ще е за максимална полза на вашата цивилизация. Това, което ще се случи, определено не е за тези, които вече са се събудили, а вероятно по някакъв начин е насочено още по-силно към онези, които все още спят. Сега, когато по-ниските вибрации изчезват, на тях им се дава нежен тласък и напомняне, че те са на собствените си кръстопътища. Те трябва да вземат категорично решение какво искат да правят, в противен случай няма да са в състояние да отбележат напредък в Новата Епоха. Това е техен избор и на по-висше ниво те подсъзнателно знаят какъв е залогът.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и позволете ми да кажа, че скоро много от вас ще гледат назад към този момент и ще открият доказателството за вашето Издигане като разпознаят промените в себе си. Също ще видите това във вашите приятели и семейство и ще осъзнаете, че те създават по-мирна аура около себе си. Тъй като по-висшите енергии продължават да идват на Земята, техният ефект ще се види от всички, тъй като Човечеството ще протегне ръка с Любов и ще донесе мощни енергии на Светлина върху онези, които все още са държани в мрака. Процесът на Издигане все още продължава силно както винаги и нашата любов да ще е с всички вас на пътя.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси
Превод :Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!