Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, September 28, 2012

СаЛуСа, September 28, 2012

СаЛуСа – 28.09.2012г.

Времевите линии започват да се сливат в такива, които носят най-много енергия и естествено са най-силни, където хората имат намерението да се издигнат и където други нямат това намерение. Това, което ще наблюдавате, е резултатът от масовото ви съзнание, което създава според желанията ви. Самото Издигане ще донесе промени, които са Божествено постановени и са от Вселенски мащаб и са контролирани от по-висшите сили. Следователно вие създавате собствените си опити, а Издигането ще бъде последният ви опит от напускането на цикъла на дуалността, за да заемете мястото си в Новата Епоха. Събитията могат да се променят съобразно вашата скорост и ниво на напредък, а това дава възможност за всяко забавяне, причинено от тъмните сили. Така че ви казваме, продължавайте да се фокусирате върху действителното Издигане и се подгответе за прием на мощна енергия, с която ще сте наясно.

Винаги ще има много дискусии за това как ще се случат бъдещите събития, тъй като има много различни виждания за това. Това, което ви беше обещано, със сигурност ще се случи и ще имате много полза от него. Всъщност времето често трябваше да бъде коригирано и разбира се сега сте наясно, че някои събития трябваше да се върнат. Въпреки това, вие няма да пропуснете и ще преминете към по-висока вибрация и ще се възползвате от многото промени, които ще ви издигнат още повече в Светлината. Старата парадигма дотогава повече няма да има влияние върху живота ви и ще се радвате на абсолютен мир и радост, които идват с новата парадигма.

Ние все още подтикваме съюзниците си да повишат действията си, тъй като бихме искали да видим някои основни промени да започнат много скоро. Това ще успокои тревогите ви и ще ви увери, че края на цикъла ще дойде, както е предсказано. Въпреки това, той може да зависи от вашите очаквания, тъй като само едно малцинство имат някаква представа за това, което предстои. Ние ще обърнем внимание на това по един или друг начин, така че всички души да имат избор накрая по отношение на това дали искат да напуснат по-ниските измерения заради по-високите нива. Това, за което може да сте сигурни, е, че онези от вас, които дойдоха в този живот, направили вече избора си да се издигнат, ще се издигнат. Ще има висоти в живота им, които ги изведоха на правилния път и привлякоха просветени души към тях. Всеки един от вас имаше огромна помощ и би било доста предизвикателно за вас да вървите срещу жизнения си план, който включва Възнесение.

Издигането не е петминутно чудо, а е пътят, който сте изминали от доста дълго време и ще продължава да е така. Имало е много висини, особено в края на последния век и в сегашния ви. Всяка една от тези висини доведе енергиите към по-високо ниво от преди. Те нежно ви помагаха, за разлика от 21 декември 2012, когато всички осезаемо ще бъдат повлияни. Мнозина вече забелязаха това, което ще е известно като симптоми на Издигането, които лесно могат да бъдат объркани с начало на болест. Определено, ако те са упорити, мъдро е да проверите състоянието си чрез лекар, тъй като обикновено те изчезват за около няколко дни.

Каквото и да се случи, приемете го като знаете, че Издигането продължава и вие няма да го пропуснете поради никакви забавяния. Всичко това е планирано и скоро ще се отървете от тъмните сили, защото, независимо от това колко са подли те и каквато и власт да упражняват, те нямат място във вашето бъдеще. Склонни сте да се депресирате, когато събитията не се разиграват, както се очаква, но ако сте от Светлината, битката вече е била спечелена. Има много неща да се направят, за да ви придвижат бързо в Новата Епоха, но ние сме повече от способни да се справим с тази задача. Ние постоянно изменяме плановете си, според каквато и ситуация да изникне и това не е проблем за нас въобще.

Повратната точка сега се върти около президентските избори в САЩ. Нашият човек е избраният да ви изведе от дуалността и това е, защото той има огромен духовен опит и разбиране да посрещне предизвикателството. Има други около него, също готови да се присъединят в ново Правителство, което ще е основано на нови принципи и наистина ще представлява хората. Няма да има провал или повторение на това, което преди сте изпитали, тъй като тъмните сили имаха своя шанс и капитулираха пред Светлината. Така че, моля не се притеснявайте много от заплахите на тези, които все още насърчават алчността и егоистичната власт. Те няма да фигурират в новото Правителство, което ще е за хората.

Приемете, че това, което се случва, е част от почистването, което трябва да се проведе, преди промените да могат да бъдат въведени. Майката Земя също ще има нужда да предприеме някои действия, но те няма да са толкова жестоки, колкото прогнозират някои хора. Ние от Галактическата Федерация още наблюдаваме всичко, което се случва на Земята и участваме в много неща, за които вие не сте наясно. Така че, моля не мислете, че не сме активни, защото всъщност ние вероятно сме повече включени, отколкото когато и да било преди. Вие със сигурност виждате повече от нас, а най-доброто все още предстои, когато ще можем да организираме прелитанията си. Ние отбелязваме, че разкриването е подхранвано от хората и аплодираме инициативата ви и упоритостта ви. Всичко, което пробужда хората за истината, е полезно.

Очевидно, следващите няколко седмици ще са много важни и вие трябва да сте в състояние да видите накъде вървят нещата. Може да очаквате да видите повече обвинения срещу корумпирани банкери, тъй като дейностите им се разследват. Изисква се време, за да се съберат нужните доказателства и това трябва да е задълбочено. Някои бягат, вместо да се изправят пред очевидното и за известно време те ще избягат от престъпленията си, но в крайна сметка ще отговарят за тях. Основната ни цел е да ги отстраним, така че да останат сигурни и надеждни хора, за да поемат новите финансови договорености. Всичко това е част от придвижването ви напред и проправянето на мост между старите и новите системи.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм толкова щастлив да видя колко много напреднахте за толкова кратко време. Нищо не се приемаше за даденост, тъй като вие бяхте изправени пред много суров тест и вие печелите по цялата линия. Продължавайте да гледате напред и не оставяйте решимостта си да видите този цикъл до самия му край. Вие действително сте Борците от Светлина.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.