Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, January 27, 2010

SaLuSa, January 27, 2010

Парадокс е, че за известно време нещата може да се влошат, но в същото време те се и подобряват. Усилията на тъмните сили винаги изглежда, че получават много повече признание и публичност, отколкото каквото и да е друго. Това отчасти е, защото голяма част от обществото е завладяна от негативизма, с който медиите редовно го хранят. Наистина вие сте израснали с него и той има малък ефект върху вашите емоции. След време вие развивате имунитет към това да бъдете шокирани или сплашени, дори от жестокостите, извършвани почти ежедневно. Когато направите крачка назад и започнете да разбирате защо се случват нещата, можете да потърсите положителните резултати. Например, земетресението в Хаити породи най-грижовния и любящ отговор за всички жертви и пробуди в много сърца голямо желание да помогнат. Ако не спрете просто дотук, по-високата вибрация на любов ще издигне и другите до същите височини. От хаоса се роди едно по-силно движение за мир и тъмните сили подцениха вашия отговор. Фактът, че постоянно се изправяте пред подобни предизвикателства, е еволюционен процес, който ви позволява да преодолеете дори по-големите такива.

Вашата сила е вашият меч от Любов и Светлина, който изрязва отпадъците и връзките, които може да сте създали в течение на много животи и които вече не служат на целта ви. Скоро вие ще бъдете като фар от Светлина, който вече на може да бъде нападнат от по-ниските вибрации. Емоциите са канализирани към всичко, което е позитивно и вие можете да живеете, незасегнати от нещата, които се случват около вас. Тогава ще знаете, че сте достигнали по-високо съзнание. Издигането ще дойде и вие ще преминете без усилия през процеса, чрез който ще осъществите окончателното си извисяване. Това е състояние на ума със силно намерение за постигане на вашата цел, независимо какво срещнете по пътя си. Ние знаем, че можете да го направите, но уви не всеки е готов да поеме този ангажимент. И все пак, както често ви напомняме, свободната воля функционира, така че вие решавате бъдещето си. Но след известно време, вие неминуемо ще преминете на пътя на Светлината. Затова, Мили Мои, моля не се притеснявайте за онези души, които може би са ви близки и които не споделят възгледите ви за бъдещето.

Сега вие сте толкова близо до това да видите започването на края на дните и отначало това може да изглежда като срутване на структурите в обществото, с които сте свикнали да живеете. Зад тях новите са готови да се появят на сцената и много от нещата са вече са подготвени за това време. Нашите съюзници и ние работим тясно заедно, за да използваме първата възможност да променим пътя на Човечеството. Разкриването все още остава важен етап на развитието, който трябва да предхожда програмите за Изобилието. За една седмица могат да се случат толкова много неща и затова ние не можем да бъдем по-точни за следващите месеци. Едно нещо, което е сигурно е, че изходът ще бъде краят на управлението на тъмните сили. Тяхната капитулация ще бъде приветствана, но за тях не е присъщо да се признаят за победени. Затова накрая може да се наложи да форсираме въпроса, тъй като мисията ни трябва сериозно да започне скоро. Силата не е дума, която харесваме, но това не означава използване на физическа сила, а по-скоро като при вашата игра на шах, това ще бъде шах и мат.

Ние не използваме кристални топки, за да разберем какво крие бъдещето, тъй като имаме високо усъвършенствани компютри, които могат да индикират всички възможни резултати. Различни времеви линии могат да ви водят към нови ситуации, но накрая всички вие ще бъдете удовлетворени, както очаквате или желаете. Това е така да се каже преминаване към друг цикъл, който „заслужавате” и за който съзнателно или по друг начин сте се подготвили. Подобното привлича подобно и затова работата, която вършите сега, за да повишите вибрацията си, ще ви отведе напред по пътя към Издигането. „Работата” би могла да се опише като съсредоточаване във вашата Светлина и фокусиране върху това, което вярвате или разбирате под Издигане. Прилагайте най-висшите си разбирания във всичко, което правите и знайте, че действително сте на пътя към пълното осъзнаване. Бъдете толкова набожни, колкото е възможно и вижте другите като част от себе си, защото вие всички сте Едно. Проявете снизхождение към това, което може да изглежда недостатъци на другите и помнете, че вие не знаете какъв е техният жизнен план. В крайна сметка, животът е непрекъснат кръг от преживявания, които сте си поставили, за да подпомогнат духовното ви развитие.

След като веднъж стигнете в по-високите царства, вие наистина ще оживеете и ще можете да правите каквото сърцето ви пожелае. Тогава напълно ще признаете любовта на Създателя, за това, че ви е дал силата да създавате всичко, което ви носи щастие и радост. Думите не могат да опишат чудесата на по-високите царства, не на последно място и голямата любов, която обгръща всичко, така че тя се изразява до своето най-голямо съвършенство. Там няма тъмнина и вие живеете в безопасност и комфорт, без физическите ежедневни задължения, които са част от живота ви сега. Той ще бъде бленувано щастлив и възторжен, и вие ще го споделяте с подобни души, които също живеят в царствата на Светлината.

Щастието е това, което всеки от вас търси, но намирате за трудно да го задържите в двойствеността. Когато започнете да усещате любов към друга душа и ви бъде отвърнато със същото, тогава правите крачка по-близо към Единството, което ви очаква. На Земята раят е какъвто го направите, но вие рядко докосвате чистите вибрации, които съществуват над третото измерение. Вие не може наистина да очаквате друго, тъй като вибрациите са твърде ниски, за да разкрият това, което се намира в по-високите измерения.

Мили Мои, Галактическата Федерация е напълно готова за Първия Контакт и скоро ще ви бъде представено твърдо доказателство за нашето съществуване. Вярващите нямат нужда от него, но ние идваме да помогнем на тези, които не вярват, за да могат да преодолеят това, което блокира приемането ни от тях. Ще откриете, че всеки, който е стоял в наше присъствие, ще ви каже за енергията ни, която е на любов и ви кара да се чувствате свързани с нея. Ние идваме, за да ви направим наши приятели и да ви поканим да се присъедините към нас в прекрасното приключение, което е на път да започне.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се чувствам толкова приятно, че с всяко послание ние се приближаваме малко до вас. Съюзниците ни, които ви служат като наши посланици, вършат великолепна работа и могат да се гордеят с приноса си. Един ден ще празнуваме и ще се съберем заедно, и колко радостно ще бъде това. Междувременно, издигнете мислите си към всичко, което е позитивно и не се колебайте. Благославям ви всички с моята любов и пожелания за вашия успех в търсенето на удовлетворение.

Благодаря, СаЛуСа.
Майк Куинси.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.