Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, October 26, 2011

СаЛуСа, October 26, 2011


Гледаме вашия свят и разбираме какво чудесно място е бил, в смисъл, че ви е предоставен терен, на който да играете игрите си. На вас ви е било позволено да правите точно каквото си искате, но въпреки това с отговорност за последствията. В продължение на много животи вие сте си създали своето бъдеще, но от дълго време сте били държани в по-ниските вибрации. Веднъж, след като бяхте впримчени в тях, открихте, че е много трудно да се освободите от тях. И все пак, въпреки че се хвърлихте в дълбините на мрака, някак си намерихте Светлината и се издигнахте. Отне ви дълго време, но днес толкова много от вас се пробуждат за истината за вашето същество. Вярванията, които ви бяха наложени, вече не могат да ви задържат назад, направен е доста голям напредък. Сега вие се издигате в нивата си на съзнанието много бързо и осъзнавате силата, която притежавате да промените реалността си.

С визията си за бъдещето, здраво прикрепена към наближаващото Издигане, вие се придвижихте на ново ниво, което обещава да ви освободи от оковите на миналото. Много от вас сега са способни да пристъпят отвъд енергиите на страха, които несъзнателно ви привързваха към миналото и неговия ход към абсолютния контрол на тъмните сили. Следователно сега живеете в тип йо-йо съществуване, когато сетивата ви са опъвани постоянно по един или друг начин, понеже Светлината и тъмнината се борят за вашето внимание. Тъй като Светлината е много по-силна винаги ще има един победител, а вие, които сте Служители на Светлината вече знаете, че това е вярно. Вие следователно сте далеч от вероятността да бъдете изтеглени обратно в мрака, а всъщност вашата Светлина е част от велико издигане, което се случва.

Вярата в собствената ви сила е това, което е толкова важно, а когато много от вас се обединят с обща цел, тя се увеличава десетократно. Ето защо световните демонстрации, които започнаха с тези от Уол Стриит, са предопределени да станат дори още по-мощни. Политиците пренебрегват това, което хората искат в тези рисковани ситуации, но са форсирани да отговорят. Енергията, която произлезе от движението за промяна, няма да отмине, а напротив, тя създава засечки по много различни начини. Сега хората гледат на много аспекти в живота си и за пръв път виждат колко лошо са били третирани. Всички вие сте суверенни Същества и се пробуждате за този факт и сега искате да се отнасят с вас правилно и в съгласие с правата ви.

Скъпи мои, ние можем да кажем, че независимо дали вашите политици отговарят или не на исканията ви, ние можем да го направим, защото вие създадохте условията да ни позволите да дойдем при вас. За самите вас задачата да оправите нещата би била твърде голяма и тъй като дуалността имаше всичко, но извървя пътя си, на нас ни е позволено да се намесим. Това, разбира се, е част от плана, разпрострян преди еони от време, които сега започва да се проявява. Така че всичко напредва добре, независимо от каквито и да било очевидни проблеми или забавяния. В последните няколко години е направено много, за да се доведе до идеалните условия, които ще позволят да започне следващата фаза от процеса. Ние сме напълно готови да продължим с известни действия, които ще сигнализират на всички вас, че е дошло времето ви да скочите в Новата Епоха, която на свой ред ще доведе до Златната Епоха и до вашето Космическо кръщение.

Живейте ден за ден като някой, който знае какво пази бъдещето и не се страхувайте от нищо, което се случва около вас. Повечето от вас сега трябва да са на точните места за крайните времена, това ще е там, където ще преживеете финалните дни на този цикъл. Последните два месеца от тази година обещават да бъдат най-вълнуващи, а най-сетне вие ще видите доказателството, че всичко се придвижва към Издигането. Това в края на краищата е целият смисъл на случващото се и нищо друго не е по-важно. Налице е по-силен акцент върху подготовката ви за това събитие и през оставащите месеци фокусът ще бъде върху уверяването, че всяка душа разбира какво означава края на времената. Никой не ще остане без някакво разбиране на избора, който му се предлага. Ние искаме да видим колкото може повече души, предприемащи издигане от третото измерение в по-висшите.

Нашата служба към вас се базира на безусловна любов и ние не носим осъждане на никой от вас. Ние виждаме истинската ви същност като красиви Същества от Светлина и вашия потенциал да се завърнете към съществуването ви като боговете, които сте. Тъй като ние сме Едно какво друго бихте очаквали от нас да бъде, а това е урок, който трябва да разберете и да живеете в най-висшите си представи. Когато можете да направите това, също ще откриете, че можете да приемете всички души като ваши Братя и Сестри, в Светлината на Създателя това е Съзнанието, което обединява всички заедно. Вие можете да бъдете средството за донасяне на мирен баланс, когато другите изгубят пътя си и реагират енергично на това, което се случва около тях. С времето тази фаза ще отмине, тъй като няма да е нужно дълго време за основно разбиране на периода на издигането, който следва хаоса.

Дръжте очите и ушите си отворени, тъй като много неща, които трябва да имат влияние върху медиите, предстоят да се случат. Ако не стане така, Интернет без съмнение ще улови всичко, което е необичайно, и е най-достоверно. Въпреки това, същата свобода на изразяване позволява на онези, които дезинформират, да причиняват съмнения. За щастие техните твърдения са толкова далеч от истината, че повечето от вас ще разберат опитите да ви заблудят.

Ние наблюдаваме вашата Земя много внимателно, защото тя започва да тътне, тъй като прочистването бавно продължава. Както винаги, ние ще се опитаме да ограничим ефектите върху вас, но не можем да спрем процеса да продължи. Ще продължим обаче да взимаме участие в процеса на почистване на атмосферата ви, нещо, което правим от много дълго време. Нашата отговорност действително ще започне, когато сме свободни да идваме и да си отиваме, без всякаква намеса от тъмните сили.

Аз съм СалуСа от Сириус и ви изпращам големите благословии и любов от членовете на Галактическата Федерация. Ние искаме да ви видим да плавате през това, което остава от цикъла на Дуалността, а ние ще бъдем там с вас, за да ви окажем всяка помощ. Разбира се, ние няма да бъдем единствените, тъй като има много души от Духовния Свят, които ви подкрепят сега. Плюс вашите Ангелски Същества, които притежават изключителни сили, ако трябва да ги използват и които вече ви пазят, както са го правили от вашето рождение на Земята.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси


Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven InspiredShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.