Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, January 25, 2013

СаЛуСа, January 25, 2013

Ние поздравяваме онези от вас, които продължиха да носят мантията на Любов и Светлина и проправят път в Новата Епоха. Целите, които преследвате, са по-близо от всякога, а вашата упоритост в помагането им да се проявят скоро ще доведе до резултати. С оттеглянето на тъмните сили и неспособността им да получат достатъчно подкрепа, за да продължат както преди, съюзниците ни отбелязват много по-бърз напредък. Много действия наближават и ние се надяваме да устроим няколко наистина положителни знаци, които да ви убедят в това. Въздържаме се от даване на точни подробности, тъй като са замесени толкова много фактори, но се опитваме да ви дадем известни индикации за това, което се случва. По настоящем всички въпроси се развиват удовлетворяващо и сега е по-малко вероятно да бъдат променени в резултат на каквато и да е външна намеса. Основата за промените беше положена преди дълго време и е на път да даде резултати.

Разкриването напредва от много източници, а знанието и разбирането на нашето присъствие се разпространява на длъж и шир. Много хора с опит от първа ръка излизат напред, което дава увереност на други да излязат с това, което знаят. Всичко това се натрупва до времето, когато може да бъде направено официалното обявление, което ще ни позволи да се покажем. Бъдете сигурни, че ще направим това по нежен начин, който няма да претовари тези, които все още не са ни приели. Принципната ни цел е да просветим хората за нашата роля във вашата еволюция и за това как сме следили вашия напредък в продължение на хилядолетия. Знаем колко е важно да успокоим онези, които се страхуват от нашето присъствие и ние отново потвърждаваме това, което често сме изтъквали, а именно, че никога нашите действия не са били заплаха за вас. Ние не бива да бъдем обърквани със Сивите, които работят с черните ви операции или със собствените ви военни кораби.

В продължение на много години се правеха опити да се очерни името ни, но ние предотвратихме такива събития. Ние наскоро осуетихме „фалшива флагова „ атака от космоса, която беше, за да ни изобрази като нашественици на вашата Земя. Ние няма да позволим Космоса да бъде замърсен от вас и бяха спрени много опити да се взривят ядрени съоръжения в него. Въпреки че не ни беше разрешено да спрем всички войни, ние сложихме край на ядрените съоръжения, използвани, за да се започне Трета Световна Война. Ние спирахме пълното разрушение на Земята няколко пъти от края на последната ви Световна Война и успяхме в убеждаването ви, че всички вие сте тук днес, за да станете свидетели на края на последните заговорници. Ние също гарантирахме, че въпреки че имаше опити да се предотврати достигането ви до Издигането, вие пристигнахте в Новата Епоха. Ние ще продължим да ви защитаваме, но нашето желание е да работим с вас колкото може по-скоро и за започнем промените изцяло.

Радостно е да се види колко бързо оставихте разочарованието от естеството на Издигането, както го изпитахте на 21 декември. След толкова дълъг период на работа за него, естествено е да очаквате то да ви издигне значително повече, отколкото стана това. И все пак, вие бяхте извисени в по-висше вибрационно ниво, както сега някои от вас осъзнават. Най-забележимата промяна беше в по-голямата степен на контрол и спокойствие и способност да изразите ниво Безусловна Любов, която може да не сте чувствали преди. Генералният ефект е чувство на Едно с Всичко Което Е и осъзнаването, че всички вие сте свързани. Не ви ли се казваше често, че каквото правите на някого, правите го на всички, тъй като сте неразривно свързани един с друг чрез енергията на Бог. Нека да кажем, че всички вие сте присъединени в неизменна Любов и сега, когато се отворихте за по-висшите сили, вие признавате Бог вътре в себе си.

Ние не искаме да омаловажаваме вашето разочарование от това, което изпитахте, но запитайте се кое е най-важното точно сега. Надяваме се, че ще кажете, че това е помагането на проявлението на Новата Епоха и довеждането на Златната Епоха до съществуване. Всичко това съществува в по-висшите реалности и колкото повече от Светлина ставате вие, толкова по-бързо ще я привлечете чрез Закона на Привличането. Като Светлинният ви Град, който очаква финални уточнения преди да се появи, а това не е далеч според вашето възприятие за време. Това, което сега е в миналото, не може да бъде променено, но имайте предвид, че всичко се случва по определен начин, защото вие желаете да е така.

Разбира се, Служителите на Светлината полагат огромни усилия за довеждането на най-висшия израз на Издигането. Вместо да получават критики, на тях трябва да им се благодари за неуморните усилия в продължение на много години да донесат Светлината и Любовта на Земята. Те изцяло са ангажирани с житейските си договори, а това не идва без много жертви от тяхна страна. Те не търсят признание за тяхното посвещение, но понякога е хубаво да бъдат признати заради работата, която извършват. До сега всички вие имате някаква представа за това какво е мястото ви в Новата Епоха и какво се очаква от вас. Най-малкото излъчвайте вашата Любов и Светлина при всяка възможност и ще правите толкова, колкото може да се очаква от някого. Не всички вие трябва да сте в главната роля, защото сте част от екип и повярвайте ни, всеки принос има значение, що се отнася до резултата.

Тази година ще е вълнуваща, така че подкрепете думите си с делата си и разпространете своята увереност в бъдещето където и да отидете. Много хора все още са обременени от действията на тъмните сили и отчаяно се нуждаят от извисяване. Най-бързият начин, за да излязат от това е да обърнат гръб на мрака и да ангажират себе си и енергиите си с всичко, което се свързва с визията, която поддържате за бъдещето. Вие сте много привилегировани да сте на Земята сега и през цялото време сте знаели какъв ще е резултатът. Знаехте, че това ще е съзряването на вашата цивилизация, а крайният ви подарък ще е издигането ви като Галактическо Същество. Въпреки това, не очаквайте всичко наведнъж, защото това зависи от напредъка ви, който отбелязвате със свое собствено темпо. Няма краен срок и няма натиск върху никого да върви по-бързо, отколкото му е удобно, така че не чувствайте, че изоставате.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви казвам от името на Галактическата Федерация на Светлината, че ние сме толкова близо до вас, колкото можем до сега. Увереността на нашите съюзници нараства и ние наистина очакваме забележим напредък много скоро. Нашата Любов се насочва към вас както винаги и към всеки без изключение.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси
Превод :Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!