Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, January 25, 2012

СаЛуСа, January 25, 2012

Както и вие, ние също стоим в очакване, знаейки, че ще има пробив в резултат на първите положителни новини за предстоящите промени. Моментът не е сигурен, но ние не виждаме причина защо да не се продължи напред, както се очаква. Не можем да кажем повече, тъй като знаем как някои падат духом, когато събитията не се материализират както очаквате. В противен случай за нас би било удоволствие да ви удовлетворим като бъдем по-точни, но за сега вие трябва да разберете неохотата ни да го направим. Обаче, както често ви казваме, най-важният аспект е как свършва всичко това и най-категорично това ще бъде с Издигане. Каквото и да е необходимо, то е в рамките на нашите възможности и особено, когато ние сме предприели стъпки, за да спрем вмешателството спрямо нашата мисия. Повечето от вас ще преживеят тази година според реалността, която очаквате да ви отведе напред, но всичко, което има значение, е крайният резултат.

По един или друг начин тази година поне ще удивява, ако не учуди напълно повечето хора. Истината също ще звучи шокиращо за онези, които никога не са предполагали, че в продължение на стотици години са били лъгани и заблуждавани. В действителност, за онези, които по някакъв начин са информирани, все пак това ще е изненадващо поради дързостта и хитростта на Илюминатите и тяхната амбиция да управляват света. Освободете се от хватката им, ще бъде красива трансформация да се види как захвърляте оковите, които ви държаха под техния контрол и в неведение. Вие в действителност не сте имали истинска свобода и това ще бъде като вълна свеж въздух, която ще издуха паяжините, които са замъглявали очите ви. С това идва освобождаването от страха, който също е бил съзнателно създаден, за да ви обърква и велико чувство на екстатична радост ще отеква по целия свят.

Поставете нещата в перспектива и колкото е възможно повече разберете, че крайният резултат е всичко, което наистина има значение и вие можете да преживеете последните месеци, без да отделяте твърде много време за това как той се постига. Вие може да се концентрирате върху вашето собствено извисяване и да се фокусирате върху вашата еволюция, без да сте разсейвани от външни събития. Със сигурност ще има много положителни събития, но те няма да отклонят погледа ви от собствените ви нужди и повече от вероятно е да бъдат от помощ. Тъй като всичко е добре планирано, всичко ще продължи по начин, който няма да повлияе неоправдано на напредъка по собствения ви път. Напротив, ние искаме да ви помогнем в пътя ви, но не можем да направим толкова много, колкото бихме искали, докато не сме напълно свободни да работим с вас.

Галактическата Федерация поддържа връзка със собствения си вид, които са на Земята, а те често могат да бъдат открити на доста важни позиции, които носят голяма част от властта. Не са само тъмните сили тези, които са установили контакти по високите места, нашите хора също имат подобни правомощия, а с нас зад себе си са способни на резултати в полза на Светлината. Изглежда се разкрива, че тъмните сили стават известни като пословични със своите действия, които пренебрегват нуждите на Човечеството. Като се има предвид, че тези от Светлина тихо се справят с работата си, предпочитайки да не търсят публичност, което също така им помага да се защитят от вреди. Не се заблуждавайте, тъй като някой в качеството си на Служител на Светлината може да бъде в опасност, но те продължават без страх, знаейки, че имат нашата защита.

Майкъл в последно време отбеляза, че Пътуващите във времето са следвали времевата ви линия до 21 декември 2012 година, и всички без изключение откриха стена от бяла светлина, която им пречи да отидат по-нататък. Само това трябва да ви говори, че края на цикъла действително се случва според Календара на Маите. Въпреки това, още по-интересен е последният доклад от друг Пътуващ във времето Бил Ууд, бивш военен, който следваше много времеви линии и откри, че всяка една завършва точно на същото място, при стената от светлина. Това ви говори, че какъвто и курс да предприеме живота ви и какъвто и да е личният ви опит, всички вие ще достигнете тази точка на промяна. Къде ще отидете от там нататък ще се определи от собственото ви вибрационно ниво. Някои ще се намират в по-високо, докато други ще се придвижат в друго подобно ниво на това, в което бяха преди. Вероятно дори още по-важна е констатацията, че каквото и да е планирано да промени времевите линии и по този начин – бъдещето, не могат да бъдат правени промени в него. Това, Скъпи мои, е Божията сила, защитаваща вашето извисяване и Издигане.

Сега можете ли да приемете, че бъдещето ви е гарантирано и да си позволите да се радвате на промените, всички от които са в крайна сметка за ваша полза. Майката Земя работи тихо, също, за да се подготви Издигането си и е подпомагана от вас, които продължавате да и носите Светлина. Също като вас тя трябва да достигне определено ниво на готовност за финалната вълна, предизвикана от подравняването на Слънцата с Великото Централно Слънце на Галактиката. Вие, които преминавате с Майката Земя, ще преживеете голямо извисяване във вибрациите си и в нивото си на съзнание. Във всички случаи вече ще сте достигнали много по-високо ниво преди това заключително събитие.

Животът винаги се движи в посока, която продължава да ви издига, а Издигането ще ви завари влизащи в напълно нова фаза в духовната ви еволюция. Отминали ще бъдат безумията и препятствията, които преживявате сега, а на тяхно място – хармония и баланс - по начин, който е удовлетворяващ и възнаграждаващ. Настоящите усилия на живота повече няма да съществуват, а времето ви ще бъде прекарвано в наслаждение на новооткритата ви свобода. Няма да се преживява умора, тъй като вие ще се презараждате автоматично от енергиите, които са около вас и можете да си почивате по всяко време, тъй като денят и нощта повече няма да съществуват. Без тежко физическо тяло, за което да се грижите и поддържате, много телесни функции, с които сега сте ангажирани, повече няма да бъдат необходими. Новото ви тяло ще е кристално и няма да подлежи на остаряване или каквато и да е форма на заболяване, защото по-високите му вибрации не се съгласуват с тях.

Аз съм СаЛуСа отСириус и ние можем да отразим факта, че сме на път да започнем най-важната част от нашата мисия, а също така и вашата. Усилено се опитваме да ви накараме да се фокусирате върху полезните промени, които директно ще ви повлияят. По този начин вие няма да пилеете никаква енергия и така лесно ще преминете през процеса на Издигането, а присъствието ви на Земята ще помогне и на околните. Ние също ще бъдем с вас и чакаме, за да ви приветстваме с любов, тъй като вие се очертавате като най-новите Галактически Същества, които ще се присъединят към Галактическата Федерация.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси ;

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.