Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, December 23, 2011

СаЛуСа, December 23, 2011


Следващият ченълинг на Майк Куинси ще излезе на 30.12.11г.

Вие искате да видите доказателство за напредъка, който отбелязахме, а това е разбираемо след дългото и търпеливо чакане на нещо, което показва етапа, до който са достигнали събитията. Този тип доказателство е известен само на онези, които активно участват, а те разбира се са нашите съюзници, които ще откриете в много различни държави. Принципно обаче те са в САЩ, които са дом на много от тайните операции, които са се случили. Там също могат да се открият Илюминатите и поради тази причина там можете да очаквате първите новини за тяхното задържане. Определено нищо от такова естество и такава важност не може да продължи напред, без да е изтекла информация към външния свят. Така че това, което можете да направите, е да поддържате връзка с надеждни хора по Интернет, които са осведомени за такива новини. По този начин тези, които са излъчвали дезинформация, ще бъдат изолирани и неспособни да объркат хората.

С изминаването на седмиците ще трябва да бъдете бдителни, имайте предвид, че тъмните сили са били преследвани, независимо от коя държава са. В зависимост от резултата ще се определи кога ние можем да предприемем нашия план на по-високо ниво и да получим желаните резултати, които ще ни позволят да продължим напред с Разкриването. Всичко е толкова близо до разрешаването си, а ние чакаме с огромно нетърпение. Всички играчи в играта на дуалността трябва да спазват правилата, а никой освен нас не е способен да поддържа това. Ние от Светлината трябва да поддържаме високи стандарти в Любовта и Светлината, с които работим. Основният натиск идва от позволяването на избор на свободната воля, който в крайна сметка диктува реалността, която Хората създават за себе си. След като е така, ние не можем да се намесим, макар и да виждаме, че сте поели нежелан път. Истината трябва да бъде открита чрез опит, а ние не можем да ви откажем това, което сте избрали.

Обаче, ние нямаме предвид заключение, че вие все още сте задържани в дълбините на по-ниските енергии. Всъщност пробуждането напредва много добре, а с разкритията, които скоро ще последват, ние очакваме то да се случи още по–бързо. Нищо не може както истината да стимулира хората да предприемат действия и да ги изведе на различен път, който ще доведе до Издигане. Това е път към бъдещето, който пази всичко, за което някога бихте мечтали, тъй като се опитвате и предвиждате какво би било, постоянно се движите в Светлината. Имайте предвид, че материалното ниво, с което сте били свикнали, е само бледо отражение на живота, такъв, какъвто в действителност може да бъде. По-високото ниво ще продължи да се появява доста солидно, но енергията ще бъде по-съвършена, а това, което възприемате като материя, ще има по-високо ниво на съзнание и ще реагира по съответния начин. Например някои хора вече говорят на растенията си, но как ви се струва да можете да отбелязвате техния отговор и да „разговаряте” с всички форми на живот. Всичко това ще дойде в подходящия момент, но след като сте се издигнали.

Ние знаем, че много хора просто не могат да разберат как ще се осъществят промените в сравнително краткия период от време, който остава преди края на 2012 година. Със затварянето на цикъла на дуалността и квантовия скок в нивата на съзнанието, чрез собствените си творчески сили и възползвайки се от предимствата на напреднали технологии, вие бързо ще се придвижите в Новата Епоха. Издигането като такова не е уникално, а е естествен завършек на движението нагоре от едно ниво към друго. Ето защо всяка душа, която избира да остане в настоящото измерение, все пак ще има друга възможност да се издигне, когато свърши следващият цикъл. Ние обаче трябва да добавим, че всяка душа в зависимост от собствените си усилия може да се издигне по всяко време като достигне необходимото ниво на съзнание.

Скъпи мои, вие не достигнахте толкова далеч, за да бдете разочаровани, а обещанията към вас ще бъдат изпълнени. Вие ще преживеете изобилие и ще знаете какво е да станете като Едно и да живеете в мир и щастие, преди да се издигнете. Ще бъде голяма стъпка нагоре в сравнение с където сте сега и ще се случи много бързо. Всъщност веднъж след като тъмните сили и тяхната намеса са отстранени от пътя, ще настъпи най-вълнуващото време в живота ви. Истината ще възтържествува, а животът ще продължи по нов път от рози на любовта, която ще пропие всичко около вас. Дори и останалите, които са от по-ниските вибрации, ще почувстват промените и всички агресивни тенденции ще се успокоят. Никой не може в такива моменти да не почувства ефекта, а това ще помогне на онези, които са закъснели с пробуждането си.

Светът ще остане в смут за известно време, що се отнася до финансовите проблеми, проблемите с Еврото далеч не са разрешени. Може да откриете, че изходът ще има голямо влияние върху това, което се случва в други части на света. Някои валути ще загинат, а други, жертва на движението за обезпечаване със злато, ще се върнат. Ще има предупреждения за резултата и смесени съвети от онези, които имат пряк интерес от него. Очевидно всички те не могат да бъдат правилни, но бъдете сигурни, че нашите съюзници са включени и ще бъдат взети правилните решения.

Следващото ни съобщение ще бъде след седмица, така че ви пожелаваме цялото щастие според това как празнувате този период, когато много си вземат почивка за Коледа. Вие може да попитате дали ние празнуваме специални поводи и нашият отговор е „да”, но обикновено това са Космически събития, в които ние можем да участваме и да дадем от нашата енергия. Естествено ние имаме велика любов и почит към Създателя и никога не забравяме, че жизнената ни сила е една и съща. Вие бихте казали, че нашият живот е една непрекъсната медитация в чест на Създателя. Вие несъмнено също в крайна сметка ще признаете Създателя като Източник на Всичко Което Е. Подобно осъзнаване ще доведе всички души много по-близо заедно, а опитите да се издигне един Бог над друг, ще си отидат. Разберете, че всяка Вселена има свой собствен Бог, в който имате собственото си съществуване, така че кавгите относно кой е върховният Бог, са неуместни и напълно излишни. Позволете ни още веднъж да изясним, че Бог е цялата Любов и единствено по-малките богове насърчават война и си позволяват наказание.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и вярвам, че вие можете да разберете, че на всеки е необходимо да бъде подготвен внимателно да прегледа здраво поддържаните си убеждения, в случай че те са предизвикани от истината, която скоро ще ви се даде. Ние, които идваме от Галактическата Федерация заедно с Майсторите нямаме намерение да ви подвеждаме, а желание да ви издигнем до нашето ниво, където съществуват само Любов и Истина, а това е вашият истински дом.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси


Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven InspiredShare |СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.