Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, November 23, 2011

СаЛуСа, November 23, 2011


Силата на хората нараства и това, което виждате по света, е как можете да постигнете успех, когато се обедините заедно в обща кауза. Може да е необходимо време, за да постигнете пълен успех, но веднъж след като сте търкулнали топката, инерцията и ще я води напред. Правителствата ще обърнат внимание на вашите искания или ще ги игнорират на техен риск. Вие създадохте условията, които позволяват на нас и на други да дойдем при вас на помощ и естествено ние работим зад кулисите, а влиянието ни помага в преките дейности по начин, който е от ваша полза. Както знаете, ние наблюдаваме какво се случва сега, а също и какво е планирано от тъмните сили. Ние сте стремим да ви поставим на пътя, който е най-стабилен и с вероятност да се избегне насилието. Колкото повече властите ограничават мирните демонстрации, толкова повече подкрепа получават те. Населението на света се пробужда за това как е било поробено за еони от време и няма да спре с претенциите си за промяна, докато не се върне суверенитета на хората.

Така че борбата продължава, Служителите на Светлината донасят все повече Светлина на Земята, която издига вибрациите до нови висоти. Бъдете сигурни, че всичко върви както е планирано и е достигната точката, от която могат да се проведат някои енергични действия. Нашите съюзници работят усилено, но се нуждаят от нашата подкрепа от време на време, за да достигнат целите, които им определяме. Както е посочено по-рано, ние бихме искали да видим стъпка напред към края на годината, това ще отвори пътя за по-голям скок напред. По всяко време използвайте интуицията си, когато сте лично замесени и където виждате необходимост да предприемете стъпки, за да се защитите срещу резултата от някое предприето действие. Ние мислим по въпроса за възможен недостиг на храна и прекъсване на енергията, които в някои райони може да ви причинят неудобства. Имайте предвид, че в близко бъдеще ние ще бъдем много по-близо до вас и най-вероятно ще можем директно да ви помагаме. Няма проблеми, които да ви засегнат за дълго, тъй като те са били очаквани предварително и са позволени.

Вие започвате да осъзнавате, че въпреки страшните прогнози за катастрофа, идваща с края на дните, до сега не е имало нищо подобно на тези предсказания и вие можете да се доверите на промените, които са се случили. След дълъг период от време вие с успех работихте упорито, за да издигнете вибрационните нива, а това преодоля нуждата от драстични промени. Въпреки че почистването и физическите промени все още се изискват, вместо такива от драматичен мащаб, те станаха по-локализирани. Когато можем да се присъединим към вас, ние ще работим заедно и ще поработим кратко по предизвикателствата, с които се сблъсквате. Много от прочистването дори не изисква от нас да сме на Земята и може да бъде извършено директно от космоса. Всъщност, ние правим това от доста дълго време, ето защо някои от вашите главни премеждия единствено ви причиниха ограничени неудобства. В епохата на ядрените опити, които замърсиха вашата атмосфера, ние бяхме отговорни да я изчистваме.

Ние силно се възхищаваме от всички вас, че поехте предизвикателството на дуалността, знаейки, че това ще бъде изключително труден опит. Единствено сега много от вас се пробудиха за истинската си идентичност и за факта, че вие не сте физическите си тела, а Същества от Светлина. След хиляди години и много животи, вие открихте способността си да настроите намерението си за това, което наистина искате и това, че вие не сте зависими от никой друг човек. Вече не е необходимо да приемате да бъдете поробени както много в живота и все повече и повече от вас поемат отговорността за живота си. С времето вие ще станете напълно независими и ще ви е позволена свободата да избирате собствените си преживявания, а този ден не е далеч. Това е въпрос на себе издигане, така че да станете Същество от висшите царства, а Издигането е част от това пътуване.

Засега приемете проблемите на ежедневието си, знаейки, че те са средство към края, който ще ви види да навлизате в нов период на опит. Вие не ще трябва да преминавате през дълги периоди на възстановяване, защото работата по възстановяването ще бъде много бърза. До тогава ние ще сме пристигнали на Земята и заедно ние ще подготвим сцената за затварянето на цикъла на дуалността. Ние от Галактическата Федерация на Светлината дълго се подготвяхме за ролята, която ще изиграем много скоро и знаем, че в основни линии вие сте готови да се присъедините към нас. Нивата на съзнанието на много от вас достигнаха точката, която ви прави достатъчно наясно, че разбирате висшата цел на Човека и работите към този завършек.

Идващата година ще бъде година на огромни постижения и не на последно място година на разрушаване на преградите, които са ви разделяли. Независимо дали това ще бъде поради политически, религиозни или расови причини, естествената склонност на човека е да бъде добър и миролюбив. Тъй като ще бъде сложен край на войната и заплахата от война, вие ще можете да работите заедно, без да се страхувате и доверието между хората ще се завърне. Справедливостта също ще се завърне и където е възможно всички действия срещу невинни хора ще се обърнат към добро. Ние знаем, че много от вас са били жертви на фалшиви такси и ако все още сте под арест или лишени от свобода, ще бъдете освободени.

Политиката ще се промени толкова много, че няма да има място за подкуп или корупция, а честността и прозрачността ще гарантира, че можете да имате пълно доверие на тези, които сте избрали. Ние вече достигнахме до тези политици, които са от Светлина и може да им се вярва напълно, че ще приемат присърце вашите интереси, когато бъдат назначени във временните правителства. Има много работа, но планираното се развива от доста дълго време, а онези, които ще работят с нас, са доверени и знаят какво се очаква от тях. В бъдещето политическата система ще работи различно, а вие ще имате много повече влияние върху това, което ще се случва, а то ще работи за хората.

Скъпи мои, чакането ви скоро ще свърши, а миналото ще изглежда просто като лош сън. Животът ще бъде бързо трансформиран в такъв, който е радостен, и най-сетне ще изпълни очакванията ви. Вече има успокоение, което навлиза в живота на хората, тъй като новите енергии оказват влияние и знаейки, че полезните промени са в пространството. Продължавайте да се фокусирате напред и не позволявайте на настоящия хаос да ви достигне, тъй като той няма да продължи наблизо толкова дълго, колкото може би очаквате.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и благодаря на всички вас, които се спуснаха в усилията да донесете Светлина на Земята, а един ден ще откриете, че това е, за което сте дошли.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси


Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven InspiredShare |СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.