Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, November 23, 2009

SaLuSa, November 23, 2009

Надяваме се, че всички се активирате за действие и следвате онова, което ви диктуват сърцата, за да можете да се присъедините към нарастващия брой хора, които се опълчват на тъмните сили. Заедно вие помагате да се разпространи движение, формиращо малки групи, но с потенциала да стане една наистина голяма. Вие започвате битката с Тъмните сили и ние приветстваме подобни движения. Всяко дребно нещо окуражава другите да следват вашия пример и така оставяте истински отпечатък. Истината не може да бъде скривана вечно и сега тя изплува от старите вярвания, за да разкрие истинската ви съдба и наследство като върховни Същества.

Нищо не може да спре движещата сила на промените, които се случват, а те ще създадат пътища за дори по-велики такива. Бъдете уверени, че ще постигнете всичко, което сте запланували и което е в името на Любовта и Светлината. С изминаването на седмиците ще става видно за всеки един, че е започнала промяна в умовете и душите, които се стремят да си върнат правата. Този процес ще бъде подпомогнат от общественото въставане, което ще отключи противодействието на много Скъпи Същества срещу властта на представляващите ви. Ще се намерят начини да ви се върне онова, което ви е било отнемано до сега. Също така нашето предстоящо идване ще повдигне амбициите и целите ви, знаейки, че ние ще ви подкрепим във всяко усилие да се помага на другите. Ние ще бъдем силата зад вас и уверението ви за успех.

Усещаме, че много души, които не са обръщали внимание на случващото се зад гърба им, сега се отварят за просветление. Те наистина осъзнават, че са необходими повсеместни промени, за да се възстанови до известна степен вида на живота, какъвто се очаква да бъде, ако хората искат да живеят в безопасност, мир и щастие. Колкото по-надалеч се разчуе за официалното признаване на нашето съществуване, то толкова повече надежда ще донесе на онези, които отчаяно копнеят за промяна на обстоятелствата. В нас ще се види желанието ни за помощ за връщането на Земята ви към нейното първично състояние, както и преодоляването на всички ограничения, ограбващи свободата ви. Спокойствието и доброто ви здраве са важни за вашето щастие, и ние сме добре подготвени да коригираме бързо това положение.

С преразпределението на богатството и изграждането на нови финансови организации, които са справедливи и безпристрастни, незаконните претенции върху дохода ви ще бъдат премахнати. Споделянето е най-важната промяна и изисква нов начин на мислене, който приема, че всички живи форми имат правото да съществуват една с друга. Разделението по каквато и да било причина повече няма да бъде приемано. Как иначе би могло да бъде, Скъпи Същества, когато вие сте Едно – извървявате един и същ път на еволюция, макар да има много завои? Вие сте Човешкото семейство, което вече е преживяло хилядолетия, в стотици животи, за да се научи да приема Божественото във всяка една душа. Като откривате вашата безсмъртна душа и духовната ви същност, това ви дава целия потенциал да станете богове. Вие притежавате такава сила и сега, затова и се набляга толкова на внимателното подбиране на всяка ваша мисъл. Те имат силата да се проявят и именно така сте създали вашата реалност. Същата сила може да ви издигне от тъмнината към Светлината.

Имайте предвид, че мисията на Галактическата Федерация е да направи всичко необходимо, за да издигне вашето съзнание. По този начин можем да ви помогнем да достигнете до нива, които да осигурят вашето Издигане, а това е върховната цел на всичко случващо се. Веднъж започнали, промените ще се случват бързо, а с нашите технологични знания и с пълен екип ще завършат по план. Помнете, че идваме, не за да удължим цикъла на двойствеността, тъй като се очаква той да свърши спокойно до края на 2012г. и да започне един нов цикъл на абсолютна радост и щастие в по-високите измерения. Създателят е предвещал вашата Вселена да се издигне, а вие сте част от нея, освен ако не изберете да останете в настоящото ниво на вибрации на по-ниските измерения.

За онези от вас, които са насочили погледа си към издигането, разберете, че в процесът вашето физическо тяло ще бъде възстановено до тяло на съвършенството. Тъй като то има кристална структура, то ще си остава такова и няма да се нуждае от вашите ежедневни грижи, които полагате в настоящия си живот и всички онези изразходващи време функции, ще станат ненужни. Това също ще се отнася и за приемането ви на храна, тъй като новото ви тяло ще може да се „храни” с енергията около вас. Ще има обаче, както можете да видите, фини храни и напитки, но те ще бъдат много различни от тези, които имате сега. Възстановяването на енергията ви също ще бъде много различно, тъй като, както знаете спането повече няма да бъде необходимо. Животът ще се живее до пълния си потенциал в абсолютно щастие и удовлетворение, и всички души, които срещате, ще протягат ръка с приятелство и любов. Истината ще се прилага за всички преживявания и те ще бъдат там в Космоса, който е вашата игрална площадка, за вас без край.

Във всички преживявания отново ще търсите извисяване и това търсене никога няма да свърши, докато не достигнете Източника. Има обаче още много да се изживее, за да се достигне този момент. Вместо да продължавате да живеете индивидуално по подобие на земните ви преживявания, вие ще се слеете с други и ще станете едно съзнание. Това е нова концепция за мнозина от вас, но тя не означава, че ще изгубите каквото и да било от вашата индивидуалност. Напротив, тя ще израства чрез подобни преживявания и ще придвижва еволюцията напред. Помислете върху всичко това и осъзнайте, че ви очакват много чудеса и наслади, и че настоящото ви преживяване скоро ще бъде забравено. Вие сте поели пътя на новия живот, който в действителност ще бъде повече, отколкото може да се опише с думи.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и бих искал всяка душа на Земята да се обърне към Светлината и да сграбчи възможността за издигане. Позволението за това обаче трябва да се даде от свободната ви воля, която винаги ще бъде зачетена. Това е причината да не оказваме никакъв натиск, тъй като е важно да не бъдем възприемани като вмешатели във вашите решения. Важно е обаче процесът на Издигане да стане общоизвестен, защото е ключов момент на промяна, с изчезването на старите парадигми. Накрая никой няма да може да каже, че не е имал същата възможност да се издигне, като всеки друг. Отново, част от нашата мисия е да се уверим, че това ще бъде така и ще имаме нежната грижа да го направим.

Благодаря ти СаЛуСа!
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.