Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, August 22, 2012

СаЛуСа, August 22, 2012

Можете да сте сигурни, че няма нищо, за което да се тревожите що се отнася до тъмните сили, защото ние осуетихме много от опитите им да причинят проблеми. Ние задържахме дейностите им за известно време и възнамеряваме да продължим да го правим. Те се вторачват в бездната на забравата и за тях няма измъкване. Ние обаче действително наблюдаваме отблизо някои личности, които от само себе си все още упражняват власт над слугите си. На всички фронтове нашите съюзници напредват добре и много въпроси биха могли да се финализират успешно към края на този месец. Междувременно вие се пробуждате с много по-бързо темпо и вашата осъзнатост е друга причина, поради която Светлината все повече увеличава силата си.

С вашето разбиране за това, което се случва зад кулисите, ние сме доволни да отбележим, че има по-малко притеснение относно забавянията в публичното оповестяване на нашите дейности. Сега вие знаете, че пътят към вашето Издигане напредва според плана и всичко друго в сравнение с това е по-малко важно. В подходящото време ще научите истината за дневния ред на тъмните сили и повече за хубавите детайли на чудесния живот, който е пред вас. Много от вас вече са доста осведомени, но независимо от това има много неща, които могат да се добавят, които ще дадат цялата картина. Ние обаче няма да се спираме на негативните, тъй като такива въпроси ще са предопределени за историческите книги на вашата цивилизация и ще са на разположение за ваше по-задълбочено разбиране в Акашик Записите. Всичко, което се е случило някога, е записано с оригиналните си подробности и всяка част от него може да се пре-живее, ако това е вашето желание.

Ние знаем, че очакването на значими събития всеки ден сега може да е досадно, но ще имате своя ден на удовлетворение и вълнение. В края на краищата можете да видите доказателство около вас за промените и дори още неща се случват, които не са очевидни. Арестите на корумпирани служители се разпространяват, а някои вече бягат и се опитват да избегнат последствията. Няма значение какви стъпки предприемат те, за да избегнат правосъдието, всъщност няма къде да се скрият. Така че, моля ви, не пилейте енергията си като се ядосвате на въпросните личности. Вашето бъдеще е далеч по-важно, отколкото тяхното и там трябва да е фокусът ви. Не става въпрос, че няма да сте в състояние незабавно да свикнете, но цялото преживяване ще е много по-вълнуващо и разбираемо.

Тъй като навлизате в последните седмици ние ще ви дадем повече подробности за това как да се подготвите за промените, които ще донесе Издигането. Обаче няма нищо, което ще ви причини някакъв стрес или неудобство. Ще е като излизане от Тъмните Епохи към страната на мечтите, където всичко е настроено за ваша радост и щастие. То няма да е завършено и все ще са необходими някои промени, но вие ще сте постигнали всички аспекти от живота си, сегашната робия отстранена, така че живота да е най-радостен. Остава толкова малко време и то все пак се укорява, така че опитайте се да поддържате вниманието си върху великото бъдеще, което ви очаква. То ще е отвъд всичко, което можете да си представите и вероятно ще разберете, че личните ви промени ще бъдат най-приемливите.

Да се придвижите от сегашното си физическо тяло към такова, което е от по-висши вибрации ще е чудесно чувство. Да сте свободни от всичките болки и страдания, често свързвани със сегашното ви тяло, ще е толкова извисяващо. Нивото, в което ще се придвижите, има такива високи вибрации, че тялото ви няма да е в състояние да пренесе напред нищо по-малко от съвършенството на вашия оригинален план. Съзнанието ви ще се извиси и ще се изостри възприятието ви за нещата. Тялото повече няма да се изморява или да страда от умора, както е сега и следователно вие няма да имате нужда от дълги периоди на сън. Може да вземете възстановителни мерки, ако се нуждаете от тях, но също ще се презареждате от самата среда, в която сте.

Настоящите ви ниски вибрации и тези около вас са всъщност много тежки и се нуждаете от сън, за да възстановите тялото си. Обаче, тъй като телесните ви клетки продължава да се променят в кристални, тялото ви ще става по-съответстващо на новия си шаблон. Като резултат то ще започне да има нужда от по-кратки периоди на сън, за да се възстанови, а вече някои от вас започват да забелязват това. Всъщност моделите на сън ще променят в сравнение с обичайните и ще откриете, че сте в състояние да живеете с по-малко сън. Подобна промяна също се случва що се отнася до хранителните ви навици. Вие се нуждаете от по-малко и изборът ви на храна ще се насочи към пресните храни и към неподправените с химикали и добавки.

Тялото ви е храм, към който, ако се отнасяте правилно, ще ви служи добре и рядко, ако въобще се случи, ще преживявате болест. Ако го храните с нездравословна храна в крайна сметка ще се окажете с лошо здраве дори ако е нужно време това да се изяви. Може да сте млад и здрав, но непрекъснатата злоупотреба с тялото ви най-накрая ще вземе своята жертва. В по-напреднала възраст ще сте предразположени към срив в основните ви органи и за тях ще е трудно да се възстановят. Добрата новина е, че тъй като издигате вибрациите си вие сте по-малко склонни да сте насочени към тежките храни като червеното месо. Следвайте реакциите на тялото си относно това, с което го храните и скоро ще научите как да се отнасяте с него разумно и във ваша полза.

Помислете за това, което искате от живота и знайте, че ще откриете повече щастие и удовлетворение, когато се грижите за себе си правилно. Това е свързано и с това, което ангажира ума ви, тъй като някои от вас следват нездравословни пътища и просто завличат вибрациите си надолу. Това действително привлича подобни вибрации и е вероятно да пропаднете още повече, по този начин проваляйки всяка възможност, която може да сте имали за извисяване на време за Издигането. Ние знаем, че някои души сякаш просто не ги вълнува какво им се случва и определено се нуждаят от много помощ. Както често ви напомняхме, без значение в какви обстоятелства се намирате, наблизо винаги има помощ. Така че, моля, помолете за нея и тя ще дойде в една или друга форма, но не я очаквайте непременно веднага.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и знам, че всички вие сте имали толкова много животи на Земята, че сега би трябвало да се възползвате от опитите си. Вглъбете се и слушайте Висшия си Аз и ще получите добър съвет, но той трябва да се вземе под внимание, ако ще се извисявате. От една страна времето е кратко, но вие все още имате достатъчно време, за да направите равносметка за промяна и да станете това, което всъщност сте, красива душа от неограничена Любов. Желаем ви добро.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.