Home Channeling? Our channelers About us Contact


Home > Български > Mike Quinsey - СаЛуСа, January 20, 2012

СаЛуСа, January 20, 2012

Думите, че 2012 е важна година, се разпространяват, но за съжаление, поради това, че календарът на Маите свършва на 21 декември, от някои хора това се възприема като край на света. Това разбира се естествено предизвиква страх сред вас, но с покритието на Интернет ние чувстваме, че скоро ще се разбере, че „край” е само началото на нов цикъл. Това със сигурност е събитие, което ще продължи да привлича много внимание, но ще бъде ясно обяснено, когато ние имаме открит контакт с вас. Междувременно Служителите на Светлината могат да обяснят процеса на Издигането на онези, които са били дезинформирани или не са разбрали значимостта му. Както можете да си представите, тъй като събитията се материализират и се вижда, че медиите са освободени от цензурата и контрола, свободата на словото ще се върне и ще бъде докладвана правдиво от медиите.

Изненадващо, темата за НЛО, макар и широко дискутирана и подкрепена от много доказателства, все още не е приета от много хора. Разкриването ще сложи край на всички съмнения и ще направи контакта ни с вас почти чиста формалност. Ние дадохме всичко от себе си, за да създадем правилния образ на Галактическата Федерация, без да пресираме твърде силно и вярваме, че в действителност той е изключително успешен. Каквото и да е направено, за да се докаже съществуването на НЛО и интелигентност отвъд, винаги ще има някои хора, които няма да са склонни да го приемат. Въпреки това, когато нашето съществуване сред вас бъде възприето за нормално, съмняваме се, че много хора все още ще носят недоверие.

Много неща се случват точно сега и ние чакаме да се изиграе Европейската финансова криза, преди да можем да приложим новата система, която до голяма степен е широко приета от повечето държави. Нашето присъствие ще увери, че съюзниците ни получават подкрепата, от която ще се нуждаят, за да извършат включените промени. Същевременно тъмните сили са изтикани в ъгъла, което ще ни даде възможност най-сетне да изискаме да платят за действията си. Премахването на Илюминатите ще бъде монументално постижение и ще отнеме способността им да предизвикват по-нататъшни проблеми, а това е високо в списъка ни. Ние само можем да добавим, че се изисква търпение навсякъде, тъй като някои от задачите са много деликатни и фино балансирани. Както винаги поддържайте вниманието си върху желания резултат и не позволявайте фокусът ви да се колебае.

Вече наближавате края на месеца и много от вас ще осъзнаят, че времето все още се ускорява. За вас това е странно преживяване и означава, че ще се почувствате сякаш няма достатъчно време, за да свършите цялата си работа. Също ще има да се справяте и със странни симптоми, които произтичат от телесните ви промени, включително емоционални покачвания и спадове. Те обаче трябва да бъдат краткотрайни особено за онези от вас, които вече са наясно какво да очакват. Умората вероятно ще хване много от вас, а достатъчна почивка е много важна, за да функционирате нормално. Също може да сте забелязали как вкуса ви към различните неща също се е променил и ако размислите за причината, може да откриете, че сте привлечени от храна, музика, литература и т.н., които удовлетворяват по-високите ви вибрации. Когато те са по-ниски, това не е от значение, но сега вие търсите всичко, което е по-съвършено и чисто.

Всички преживявания ще хранят желанието ви да напреднете и вие ще сте по-отговорни какви могат да бъдат те, а също ще ги контролирате повече. Имаше време, когато вие имахте малко цели в живота си и просто се носехте по течението с неопределена посока. Сега вие сте поели отговорността и имате различни представи къде искате да отидете и как да стигнете до там. Ние и вашите Водачи ще ви придружаваме и ако се нуждаете от нея, помощта никога не е далеч. Вие обаче не можете да имате всичко, което искате, то трябва да се впише в жизнения ви план, който има приоритет. Трябва интуитивно да знаете как напредва живота ви, както и дали изпитвате удовлетворение. Просто имайте предвид, че понякога вие ще сте избрали да преминете през травматични преживявания, а те са също толкова важни, както всички други.

Дори ако сте преживели живот, който е планиран да ви даде богатство и целия комфорт, който може да предостави, той все пак ще носи уроци за вашата еволюция. Понякога богатството може да бъде тежест и тежка отговорност и дори да създаде лакомия и егоизъм. То също носи власт, а тя е била използвана успешно от тъмните Сили, за да контролира хората да изпълняват заповедите им, а също и да финансират тайните им операции. Това богатство е проследено и тъй като повечето от него беше нечестно придобито, ще бъде върнато на хората. Не след дълго вие ще узнаете за промени, които ще се извършат в тази връзка. Същото ще бъде там, където държавното богатство ще бъде отнето от държавите и върнато на законните си собственици. Ще откриете, че веднъж след като тези операции са завършени, ще има повече от достатъчно, за да преуспее всеки. Това ще бъде една стъпка по-далеч по пътя към равенство, както и споделяне на богатството, така че да е от полза на всички.

Тази година ще преминава бързо и ще ви придвижи доста бързо, така че да се издигнете до онова ниво, което вече би трябвало да сте достигнали, ако не беше съзнателното вмешателство на Илюминатите. След това ще напреднете толкова бързо до дори по-високи нива, които ще ви видят да се установявате в петото измерение. Промените ще са най-желани и ще ви подготвят да бъдете Галактическото Същество, което е ваша съдба. Разликата между това, което сте сега и новото Същество, което ще бъдете, ще е фантастична. Сега ви е трудно да си представите какво е да имаш по-високо ниво на съзнание. Дори сега вие сте малко по-наясно, отколкото бяхте само преди 20 години или по-рано. Много от вас могат да гарантират за такива промени, а те ще продължат, подпомогнати от по-мощните енергии, които са излъчвани към Земята.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и Скъпи мои, трябва да кажа, че независимо от това какво може да мислите, промените са предизвикани, спуснато е много за вас и за нивата на Светлина, които прожектирате около вас. Това също се дължи на мощното ви намерение да претендирате за правата си и да гарантирате, че онези, които ви представляват, са честни и работят за интересите и благополучието ви. Не беше ли посочено, че ние предпочетохме вие да сте тези, които са постигнали целите, водещи ви към Издигането. Това не означава, че нашата любяща помощ би ви била отказана, ние винаги сме в готовност да помогнем, когато е необходимо и сме неразделна част от работата, която трябва да се свърши.

Ние сме Едно в службата ни към вас и Бог и нашата Любов винаги е с вас.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси
Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven InspiredShare |СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.


Donations for our translators team are received in gratitude Thank You!!
If you send us an e-mail, we will give you the specifics.


Much information from the channelings, and from many other sources,
is brought together on our other website:

TheGreaterPicture.com
Galactic Channelings

Create Your Badge