Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, September 19, 2012

СаЛуСа, September 19, 2012

 

СаЛуСа – 19.09.2012г.

 

Тази година се ускори и до сега имаше по-малко инциденти, отколкото може да сте очаквали. Тя не беше и катастрофална, както мнозина предрекоха, или изпълни обещанието за промени, които ще ви извисят. Все пак нивата на съзнанието ви се увеличиха значително и Издигането все още е осигурено. Като цяло е очевидно, че институциите, които заемаха видно място във вашия свят, са в етапи на колапс, от които няма измъкване. Истината, както се очаква, разкрива много за тях, което показва как те са манипулирали събитията за своя собствена изгода. Вие дори започвате да осъзнавате, че те имаха план от много дълго време да ви поробят и да постигнат световен контрол. Може да видите колко близко бяха до постигането на техните цели, а също и голямото движение сред хората, които се пробудиха за техния план и го победиха.

 

Вие сте тези, които поемат управлението и решават съдбата на вашата цивилизация. Вие имате силата да определите как да проработят крайните времена и визуализирате мирен преход. Това създава времевата линия, която ще завърши цикъла според вашето намерение. Въпреки това, Майката Земя също има дума в това и иска да продължи почистването като част от подготовките си да се издигне. Колкото повече Любов и Светлина изпращате към нея, толкова по-лесно ще преминат крайните времена. Естествено очакваните промени ще започнат много скоро, тъй като Новата Ера трябва да се стартира, за да разчупи старата парадигма. Новата чака да бъде въведена, а нейните предимства ще бъдат споделени от всички вас. Завършването обаче не може да се случи докато не се издигнете, тъй като онези, които са от тъмните сили не ще се възползват от предимствата на това, което е за онези от Светлина.

 

Промените ще дойдат и нови правителства ще поемат управлението от старата гвардия. Финансовите промени ще продължат, за да се гарантира, че никога няма да се повтори корупцията, която ги проваля. Това със сигурност ще се случи скоро, а нашето присъствие ще се признае, което ни дава възможност да дойдем по-близо до вас. Независимо от това, което може да сте си мислили, няма нужда от бързане да се завършат промените преди Издигането. Всъщност процесът винаги щеше да работи в Новата Година, когато ще имаме по-голяма възможност да работим заедно. Нуждаем се от онези, които са от Светлината да са част от нашите екипи като използваме вашите знания и умения за доброто на всички. Тогава всички ние ще действително ще сме в състояние бързо да се придвижим напред като знаем, че не бихме били възпрепятствани или нашата работа умишлено забавена.

 

Всичко, което очаквахте да се случи, ще се случи и тъй като е отбелязан напредък, вие ще откриете, че той ще ви отведе по-далеч, отколкото си мислехте, че е възможно. Ще е чудесно време, в което ще сте свободни от всички стари проблеми, които ви задържаха. Време е за ускорено движение напред и за придвижване в нов свят, който отразява вашето извисяване в по-високите измерения. Ще има достатъчно съоръжения, включително Градовете от Светлина, където може да се лекувате, тъй като ще бъдете напълно възстановени в отлично състояние. Най–накрая също ще сте в състояние да обърнете процеса на стареене и да се върнете към младежкия си облик и така ще продължи докато станете Галактическо Същество. Всички тези промени ви очакват и те не са твърде далеч в бъдещето. Мислете позитивно за тях и ще помогнете за проявлението им много по-скоро, отколкото сме позволили.

 

Докато се извършва прочистването може да изглежда, че всичко е в някакъв етап на разпад и това е вярно до момента, в който старите начини и системи трябва да си отидат. Всичко, което не може да се задържи в по-високите вибрации, определено няма място в тях. Така че не се отчайвайте или депресирайте, тъй като сега всичко е готово да замени старите системи. Всичко ще дойде в подходящо време и най-накрая вие няма да се нуждаете от нищо. От нашия собствен опит ние знаем точно какво ще искате да установите в по-високите измерения. Галактическата Федерация на Светлината има безкрайни ресурси и персонал, които са напълно запознати с това, което трябва да се направи. Без знанието на повечето от вас ние все още сме доста ангажирани в поддържането на Земята чиста от замърсяване и без нашите усилия положението би било далеч по-зле, отколкото сте наясно.

 

В бъдещето няма да се повтори замърсяването, което сте свикнали да изпитвате. Употребата на замърсяващи машини или инсталации повече няма да е необходимо или разрешено. Вместо това ще имате нови методи за действие, които ще са „чисти” за използване. Най-големите промени ще са в сегашните ви форми за транспорт и двигателят с вътрешно горене най-накрая ще изчезне от употреба. Не само това, но новите превозни средства ще са много по-бързи и безопасни за употреба. Те ще използват безплатна енергия, която е нашият източник на мощност за всички наши кораби. Всеки ще ги използва и те ще са напълно чисти. Тези промени бяха планирани от дълго време и са готови да продължат скоро след като стане безопасно те да се въведат.

 

Естествено, ние имаме голямо желание да се срещнем с вас и правим всичко, което можем, за да придвижим нещата. Разкриването се прокрадва чрез усилията на нашите съюзници, но очевидно ние бихме искали то да се ускори. Въпреки това, колкото повече хора узнаят за нас и нашата мисия и научат за целта, която е вашето Издигане, толкова ще сте по-близо до срещата си с нас. Разбира се, все още има такива, които поради различни причини искат различен резултат от промените. Те се опитват да объркват хората с дезинформационни съобщения, но ако сте добре информирани, те няма да ви измамят. Винаги използвайте интуицията си и бъдете подготвени да промените вярванията си, ако сте достатъчно сигурни, че имате истината.

 

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви нося нашата Любов заради големите ви усилия да доведете този цикъл до бързо приключване. Няма дълго да вървите преди да сте включени повече в дейностите в крайните времена. Може да има известни смущения в нормалния ви живот, но това скоро ще се успокои. Ние сме обвързани с Вселенския Закон да се присъединим по начин, който не се намесва във вашата свободна воля, така че не можем просто да ускорим събитията като ви се наложим. Тъмните сили знаят това и все още се намесват, защото не признават Законите, както ние правим. Въпреки това, ако въпросите не напреднат в определена времева рамка, ще бъдем упълномощени да предприемем повече преки действия.

 

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno
Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.