Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, August 19, 2011

СаЛуСа, August 19, 2011


Критичните времена настъпиха и ние сме тук, за да окажем натиск да започне това, което в края на краищата ще доведе до монументални промени в живота ви. Много от това, което вземате за дадено, ще трябва да се промени, за да направи път за новото, което ще ви издигне и ще ви насочи по пътя към Възнесението. Промяната ще се случи за забележително кратко време според вашите критерии, понеже е добре планирана да сведе неудобствата за вас до абсолютен минимум. Така че, оставете настрана вашите тревоги и опасения, понеже всичко ще проработи добре и ще ви премести в нова поредица от преживявания. Тези, които ще се докажат най-приемливо и вълнуващо, когато Новата Епоха започне.

Ние искаме да видите промяната като възможност да изоставите всичко, което е нежелано, и да се наслаждавате на изплуващите предимства, които ще ви издигнат. Не се тревожете за това, което ви изглежда, че губите, понеже резултатът ще е повече от печалба. В някои аспекти за съжаление вие ще докоснете дълбините на хаоса, все пак това е необходимо, за да се събудят много души за положението им. Те все още не осъзнават, че са затворници в собствените си домове и това, което виждат като свобода, е илюзия. Обаче, всичко това ще се промени за кратко време веднъж, след като започнем, а вие ще се удивите на степента на контрол, с която ще премахнем всичко, което е било ненужно приложено.

Тъмните сили са били коварни в плана си да упражнят пълен контрол над вас. Толкова много, че малко от вас даже са подозирали, че е имало план да ви поробят чрез отнемане на правата ви. Вярвайте ни, Скъпи мои, той е бил добре напреднал и близо до завършване, с опит да се създаде ситуация, която би довела до Военно положение и абсолютен контрол. Не се страхувайте, въпросът сега е под наш контрол, а техните бази мощност се държат под наблюдение. Както толкова често ви информираме, на нищо няма да бъде позволено да пречи на вашето Издигане. Ние сме тук да видим, че всичко напредва както е божествено планирано и няма да мине много време преди да разберете детайлите. Нашите действия ще се провеждат открито, нищо няма да бъде скрито от погледа ви. Нашите кораби продължават дори и сега да предприемат повече показвания с по-голям брой от тях, появяващи се над големите градове. Сега може да има малко съмнение, че ние доказваме нашето становище, разглеждащо мирното ни присъствие.

Остатъка от тази година има целия потенциал да бъде специално време във вашата история. Събитията ясно ще посочат нашия успех в пълното преодоляване на противопоставянето на нашето идване. Действително, през този век е настъпил подем в подкрепата за нас. Хората са по-спокойни и страховете, свързани с нас, са изчезнали мащабно, всъщност, ние откриваме, че сме добре дошли повече от когато и да било в миналото. Ние не сме тук, за да ви окажем натиск да ни приемете, но сме вашето истинско семейство и ще оставим тези души, които не искат да знаят за нас, да си създадат свое собствено бъдеще. Всички души, независимо от техните вярвания, са обгрижвани и в бъдещето ще се намерят точно в перфектните условия, които отразяват желанията и нуждите им. Едно нещо, което не може да се промени, е продължаващата еволюция на всички вас и каквито и преживявания да изберете в края на краищата това ще ви доведе до придвижване. Вие можете да се движите назад и напред, или дори в страни, това е без значение за вашия неизбежен напредък към Светлината.

Важно е за всички души да осъзнаят, че първо и преди всичко вие сте Божествени искри, които са избрали да преживеят дуалността. Вие винаги ще имате пълния потенциал да се върнете към Божеството и никога не ще изгубите тази връзка. Следователно, фактът, че сега сте на Земята, не означава, че вие ще останете като такива завинаги. Ще откриете, че сте имали животи в много различни планетарни цивилизации, което е било ваш избор. Ето защо определени от тях, като Плеядианците и Сирианците твърдят, че имат много от техния вид на Земята сега и идват, за да подновят връзката си с тях. Това обяснява защо няма нищо по-естествено от това, че ние трябва да дойдем на Земята в такова важно време, за да ви помогнем. Ние вече сме част от живота ви и ще продължим да сме такива.

Идеята, че всичко е в Сега, е трудна концепция за някои от вас, но колкото повече разбирате, че извън Земята времето не е линейно, това ще започне да има смисъл. Всичко онова там винаги е било и все още съществува и вие можете, както бихте го определили, да се върнете назад във времето или в бъдещето. Щом можете също да пътувате мигновено чрез силата на мисълта, идеята, че можете да продължите да окачествявате миналото и бъдещето поотделно, изчезва. Съществуват много различни времеви линии, които продължават в безкрайността, а вие буквално можете да скачате от една в друга. Разширяващо ума или както бихте казали, стряскащо ума, е да осъзнаете, че сътворяването няма край. То продължава сега, както винаги преди и разстила пред вас перспективата на безкрайни възможности да изследвате живота, във всичките му различни форми.

Можете ли да видите, че когато поставите нещата в перспектива, вашето оставащо време в дуалността не е нищо друго, освен премигване на окото и действително не е нищо, за което да се тревожите. Пред вас стои брилянтно бъдеще, където вие напълно контролирате живота си. Ще бъде по ваш вкус и ще ви донесе най-чудесните преживявания на пълна радост и щастие. Ще можете да правите точно каквото искате и ще се радвате на това, което ви дава удоволствие и удовлетворение. Въпреки това ще бъдете подчинени на Вселенския закон, който ще разберете напълно с времето на придобиване на пълното си съзнание. Усмирителната риза, в която живеете докато сте на Земята, е била толкова ограничителна, че вие сте забравили, че сте Вселенско Същество. Така че, мислете мащабно и си върнете обратно силите да създавате и осъзнайте, както често ви казвахме, че в реалността няма нищо, което да не можете да постигнете. Вярвайте в себе си и не позволявайте на никого да унижава истинския потенциал, който имате, това постепенно ви е било върнато.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и бих желал да се видите така, както ви виждаме ние. Ние виждаме вашата Светлина и желанието да преодолеете мрака, който е навлязъл в живота ви. Ние знаем, че вие ще преодолеете по-ниските енергии и ще излезете от тях като славни Същества от Светлина. Вие сте Богове, все пак трябва да приемете такава висша похвала, защото във вашия настоящ опит нищо не би изглеждало по-малко вероятно. И все пак, веднъж след като сте придобили пълно съзнание, вие изобщо няма да се съмнявате. През какви удивителни времена преминавате, а има и много повече да идват.

Благодаря – Са Лу Са
Майк Куинси - Mike Quinsey

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno


Световна визуализация за Пробив - Моля, присъединете се към нас!
Share |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.