Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, July 18, 2012

СаЛуСа, July 18, 2012

От известно време насам ние ограничаваме степента, в която тъмните сили могат да се намесват във вашия напредък към Издигането. Работейки с нашите съюзници, ние сме им предоставили всяка възможност да напреднат с промените. Въпреки това все още има колебание в някои среди, но ние искаме да ви уверим, че дойде време за вас да предприемете действия. Ние знаем, че вие можете да успеете и ще наблюдаваме какво се случва. Всички Сили на Светлината са изправени срещу тези на мрака и ние ще гарантираме, че вие сте в състояние да постигнете целите си да отстраните онези, които стоят на пътя ви. Тези мерки ще бъдат началото на цяла поредица от ходове, за да ви задвижат в Новата Епоха. Това, което се случва, е част от битката ви с онези, които правеха сценарии за вашата смърт и е важно на вас да се гледа като на такива, които надделяват. Какъвто и курс да възприемете, ще успеете, но ние искаме вие да спазвате”правилата”, които са били установени. Не се налага да посрещате огъня с огън, тъй като имате Закона на ваша страна заедно с нас и много велики Същества от Светлина.

С толкова много Светлина, която ви достига, ние откриваме, че нивата ви на съзнание се издигат и много души се събуждат в резултат на това. Това е чудесна новина, защото означава, че Силите на Светлината растат през цялото време и разсейват по-ниските енергии, с които се хранят тъмните сили. Трябва да сте забелязали, че когото срещнете Служители на Светлината, те създават атмосфера на спокойствие, която е много извисяваща. Това, Скъпи мои, е там, където накрая всички вие ще се намерите, и ще знаете, че най-сетне сте открили мира, който сте търсили. Никой не може дави го отнеме, тъй като той става мощно състояние на съществуване, което също е и ваша защита. Бъдете верни на Висшия си Аз и направете всичко възможно, за да живеете живота си така, както си представяте, че живее някой, който се е възнесъл.

Отново ви напомняме колко мощни са мислите ви и че вие сте тези, които създавате собственото си бъдеще. По-специално пазете се от позволяване на емоциите си да вървят с вас, когато се сблъскате с предизвикателни ситуации. В разгара на момента Хората са склонни да изгубват самообладание и накрая правят или казват неща, за които после съжаляват. Негативните реакции увреждат собствената ви аура и понижават нивата ви на Светлина и трябва време, за да се възстановите. Понякога е най-добре да не вземате твърде голямо участие в лични спорове или поне да знаете кога да се оттеглите. Често в такива случаи няма победители и единствено вашето его ще се почувства наранено. В екстремни случаи на загуба на самообладание също има неизбежни уроци за научаване, които ще се върнат при вас под формата на карма. Това всъщност е целта на живота, който е предназначен да ви помогне в еволюционния ви път.

Сега повече от всякога е изключително важно как се държите, така че опитайте се да живеете до най-високите си очаквания и като правите това вие ще поставите добър пример за другите хора. Подобното привлича подобно и ще откриете, че като се издигате, други от подобно ниво ще гравитират към вас. Онези, които са груби и са привлечени към неща от по-ниските енергии, повече няма да ви интересуват и ще откриете, че се наслаждавате на по-фините неща в живота. Например музикалният ви вкус може да се промени, тъй като търсите неща, които ви дават повече удоволствие и удовлетворение. Вече не откривате удовлетворение в повечето неща, представяни ви като забавление, и почти със сигурност ще търсите духовно извисяване. Като читател вие без съмнение вече търсите това сред огромния брой добри автори, които са достатъчно просветлени, за да го направят.

Винаги ще има души, които се будят бавно, но с ускоряването на времето те се нуждаят от тласък, за да продължат. Хората търсят на длъж и шир спасението си и въпреки че напътствието ще помогне, ние повтаряме нашия съвет, че цялото знание е вътре. Това е въпрос на „знаене”, без да си в състояние да обясниш защо. Така че следвайте интуицията си и няма да сгрешите, тъй като обикновено само егото ще се намесва, защото е тази част от вас, която сте програмирали да се грижи за вашите интереси. Така че преди да действате помислете и ще живеете много по-спокоен живот без твърде много от обичайните върхове и падения.

Ние често ви носим новини за дейностите на тъмните сили, тъй като в противен случай те не биха стигнало до ушите ви. Обаче, наближава времето, когато нашия фокус се променя още повече към нарастването на Светлината. Тъмните сили повече не са силата или заплахата, която бяха и трябва да бъдат оставени да се изправят лице в лице с последиците от техните действия. Концентрирайте се върху собствените си подготовки за Издигане, като знаете, че пътят е отворен и никой няма да е възпрепятстван от завършване на този цикъл, както е предназначено. Ние ви питаме, какво друго има значение сега, когато виждате крайните времена. Наближава денят, когато най-накрая можете да напуснете дуалността, след като сте имали толкова много животи и опити в нея. Радвайте се на тази мисъл, защото имате такова чудесно бъдеще, което да очаквате с нетърпение и такова, каквото вие напълно заслужавате.

Продължете ежедневния си живот както обикновено, а когато трябва да направите някакви промени, ние ще ви съветваме. Парите няма да имат твърде много значение за дълго, тъй като се има предвид, че ще има споделяне на световното богатство, по настояще държано от около 300 семейства. Повечето от него е било незаконно придобито и ние знаем точно как да го възвърнем, защото няма тайно място, което ние да не знаем. Заедно с опрощаването на дълга, това ще даде възможност на всеки да се радва на способността да има дял от това, което се произвежда на Земята. Също така, много полезно оборудване ще се използва безплатно, за да повиши качеството ви на живот. Това разбира се в началото ще се центрира около тези, които се нуждаят най-много.

Всеки ден ви приближава малко повече до правителствените изявления, които ще задействат началото на ползите, които ще дойдат до вас. В рамките на тези схеми няма да има кражби и единствено на нашите назначени и надеждни съюзници ще се даде отговорността да се грижат за тях. Всичко това трябва да започне много скоро и ще продължи и след Издигането. Това, което ние очертаваме да се прави, е да се задвижат нещата, но не преди онези, които са против нашите действия, да са отстранени безопасно. Определено си струва чакането през тези допълнителни няколко дни и виждаме, че въпросите се движат, както е планирано.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм щастлив да имам представа за това, което се случва, което далеч надхвърля собствените ви представи. Галактическата Федерация на Светлината има технологии, които могат да проследят действията на всички и да запишат речта им, ако е необходимо. Така че бъдете сигурни, че сте в безопасност и сте защитавани от нас.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.