Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, April 18, 2012

СаЛуСа, Aприл 18, 2012

Малцина от вас не си правят никакви илюзии за това какво се случва, въпреки че някои все още не са убедени, че е в интерес на Човешката Раса. Такива хора обикновено не са във връзка с надеждни източници на информация и по този начин им липсва достатъчно информация, посредством която да вземат информирано решение. Те рядко имат нивата на съзнание, необходими, за да погледнат отвъд физическите промени, а някои имат малко или никакви познания за Издигането. Въпреки това, те заедно с всички останали преди да се достигне края на тази година, ще имат възможността да научат фактите и как те ще им повлияят. В края на краищата, независимо от това в какво се вярва, крайните времена ще променят живота на хората, независимо от това дали те са готови или не. Нов цикъл означава ново начало и няма начини старото да може да се продължи. Всъщност, в интерес на всички е да преминат към нов опит, който е в съответствие с настоящото ниво от еволюцията им.

Там, където откривате хора, които са объркани, ние призоваваме Служителите на Светлината да бъдат смели, тъй като знанието им е жизненоважно сега, защото то може да послужи за облекчаване на тежкото им положение и да намали възможността им да се страхуват. Както често е било казвано, няма нищо, от което да се страхувате, освен самия страх и независимо от обстоятелствата, светът не е задължително да свърши с някаква катастрофа. Всичко е планирано, за да се гарантира, че колкото е възможно повече души са готови да се издигнат. Въпреки това абсолютно никакъв натиск не се оказва върху онези, които избират да останат в третото измерение, но за да продължат този опит те ще се преместят другаде. Нито това се разглежда като провал да не достигнеш Издигането, тъй като вие имате вечен живот и абсолютна свобода да останете толкова дълго, колкото искате в по-ниските вибрации. В крайна сметка всяка душа ще се издигне, тъй като е невъзможно да се продължи да се отказва на по-високите вибрации за дълъг период от време.

Нашата мисия започна през последните няколко месеца, тъй като ние все по-пряко се включваме в събитията, случващи се на Земята и това ще продължи така докато последните останали от тъмните сили бъдат отстранени от пътя ви. След това ние можем да се придвижим към друг етап, който ни позволява да бъдем по-ангажирани с вашия живот, помагайки ви да се издигнете. Вие ще срещнете Космическото си Семейство и Съществата от Вътрешната Земя, които също са свързани с вас и ще има много да наваксате. Вашата история е далеч от точността и има много какво да се оправи, което или е било изопачено, или фалшифицирано и тя обхваща много така наречени „почтени”Институции.

Всеки ден ние се приближаваме до предприемане на действия, които ще доведат деня на декларацията до съществуване и тогава ние се придвижваме в друг етап от нашата мисия. Ще бъде време на голяма радост по целия свят, за да отпразнувате вашата новооткрита свобода. Старите различия и исторически несъгласия ще избледнеят в миналото, на което те принадлежат. Ще се открие, че те са били умишлено разигравани от тъмните сили, за да поддържа идеята за разделението жива. Сега ще видите колко бързо хората могат да се обединяват в приятелство и добра воля. В сърцето си всички от вас желаят траен мир и това е, което ще имате най-сетне.

Скъпи мои, когато казваме, че всичко ще бъде подредено, ние имаме това предвид, а животът ще стане много радостен и приятен. Притесненията, които имате сега, ще бъдат премахнати и вместо стресиращ живот, ще стане приятно с времето да се наслаждавате на релаксиращи хобита и забавления. Вие никога не сте предопределени да сте роби на работата си или да живеете на ниво, в което винаги имате нужда от нещо. Това са нещата, които ние имаме предвид в издигането ви и скоро животът ще стане щастлив опит. Разликата сега спрямо миналото е това, което ние ви обяснихме много пъти, и е много важен аспект на нашата служба към вас.

Тъмните сили постоянно взимаха изобретения, които биха ви донесли по-висок стандарт на живот и вместо това се използваха за напредък на техните собствени военни амбиции за завладяване на света. Много неща ви бяха отказани и скоро те ще са на ваше разположение, а това ще има голямо въздействие върху комуникациите и транспортните системи. Недостигът на храни ще е нещо от миналото и никой никога повече няма да умира от жажда. Вяра и любов ще заменят съмнение и страх и хората по целия свят ще се обединят в осъзнаването, че те са Една Човешка Раса, независимо от цвят или каквито и да е други различия.

На нашето ниво, ние разбираме, че вибрациите на духа поставят хората на различни нива, но това не означава, че те са разделени от нас, тъй като ние можем да идваме и да си отиваме, както правим с вас на Земята. Колкото по-високо се издигате, толкова повече разбирате, че службата към другите означава да помагате на онези, които следват вашите стъпки. И пак историята ви споменава малко за нашите взаимодействия с вас, но ние сме повлияли силно върху развитието на вашата цивилизация. Редица от вашите загадъчни артефакти, които сякаш нямат място в сегашната ви история, са резултат от нашите посещения на вашата Земя. Понякога те остават скрити, защото тяхното съществуване не може да бъде обяснено, плюс това е налице нежелание да се спомене възможността те да бъдат свързвани с Извънземни посетители.

Отворете умовете си за всички възможности, тъй като научавате повече за нас и бъдете сигурни, че ние ще ние ще ви разкажем за многобройните ни контакти с вас. Ние и други цивилизации сме подхранвали вашия вид в продължение на хиляди години, а вие сте резултат от няколко различни цивилизации, които подобриха нашата ДНК, която първоначално произлиза от Лиръните/Lyrans/. Това са части от вашата еволюция, за които вие ще поучите повече информация, тъй като е време вие да научите истината.

Натрупването на богатство в крайна сметка няма да е необходимо, тъй като винаги ще имате достатъчно за нуждите си. Богатството ще бъде преразпределено и това ще възстанови известно качество на живота ви и също така ще гарантира, че никой не е ощетен или е беден. Ще откриете също, че много скоро ще има отлив от старите методи на лечение и насочване към такива, които са по-внимателни и ефективни. Лечебни камери и кабини ще заменят нуждата да отивате в днешните болници. Технологично напредналите методи са напълно успешни и много от тях са в състояние да лекуват мигновено. Вие бихте казали, че ние правим пак ново всичко дори когато липсват крайници или други части от тялото.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм толкова доволен, че можем да ви дадем информация за това какво можете да очаквате много скоро. Винаги живейте с любов в сърцата си.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.