Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа – 16 януари 2015г.

СаЛуСа – 16 януари 2015г.

Беше нужно дълго време , за да се достигне този етап от вашата еволюция, но ние наблюдаваме нова енергия, която се издига и обхваща Земята, носейки сътрудничество и мир. След години на войни и конфронтации новите енергии пробуждат хората за търсене на мирни начини за постигане на хармонично съжителство между всички хора. Сега при заплаха от война все още има хора, които реагират агресивно, докато същевременно много, много повече хора търсят мирни решения. Ние със сигурност ще направим каквото можем, за да повлияем и да помогнем на онези, които търсят мир и абсолютен край на войните и търсят мирни решения. Гласовете на онези, които са изморени от смъртта и загубата на вашите Земни ресурси посредством агресивно поведение, набират сила и влияние, което ще доведе до мирно сътрудничество и държавничество. Ще е нужно време, за да се убедят някои хора, че войната е в полза единствено на малцината, които са инвестирали сериозно в нея. Обаче времето ще разкрие много истини и ще разобличи онези, които са се възползвали от нея.

От една страна вие сте атакувани от действията на малка част, които са определени да ви носят ужас, докато онези, които отстояват мирната кауза работят усилено, за да постигнат мир. Разбира се, има карма във всички тези въпроси и за вас е трудно да разберете точно какво се случва. Нашето присъствие ще гарантира, че нещата не излизат от контрол, но както би трябвало да сте разбрали досега, старите енергии трябва да бъдат „отстранени” по един или друг начин. Също както би трябвало да знаете до сега, че страхът е най-големият ви враг и помага на онези, които са известни като тъмните сили. Те поцъфтяват като създават страх, а без него те биха изгубили силата си да блокират Светлината. Тяхното време почти изтече, ето защо ние често ви напомняме за необходимостта да поддържате вибрациите си възможно най-високи и да откажете на тъмните сили всяка възможност да захранват нуждите си.

Промените са навсякъде около вас и не на последно място тези, които са свързани с Майката Земя. Тя се подготвя за голямо извисяване във вибрациите си и широкообхватните промени вече стават очевидни за онези, които се занимават с такива теми. Не се страхувайте от резултата, тъй като за разлика от предишни Епохи, когато в крайните времена настъпваха големи наводнения, пожари или катастрофи , вие ще изпитате мирно придвижване в Новата Епоха. Намерението на Духовната Йерархия е да се гарантира, че вие завършвате старата Епоха успешно и това до голяма степен се дължи на вашата устойчивост и твърдо намерение да преминете през този период с високо вдигнати глави. Разбира се, вие получихте всяка помощ и много души от по-висшите измерения участваха в това. Когато осъзнаете колко много помощ ви беше оказана, вие ще придобиете представа за това колко е важна вашата еволюция. И все пак ще намирате за трудно напълно да разберете успеха си, тъй като той се простира много по-надалеч, отколкото можете да си представите.

Тези, които обичате, наблюдават и са наясно за това колко добре се справяте и ще има големи тържества, когато дойде времето и се срещнете отново. Естествено те вървят редом с напредъка ви, който следят с голям интерес. Така че, Скъпи души, имайте предвид, че вашето семейство и приятелите ви не само са няасно с напредъка ви, но те често се опитват да ви впечатлят със съобщенията си и да ви помогнат, когато сте в затруднено положение. Ако още не знаете, ще бъдете изненадани да намерите любимите си хора във форма и здрави, независимо от състоянието им, когато са починали. Освен това, те ще са наясно и ще са толкова жизнени, колкото са били като млади. Има толкова много неща, които да очаквате с нетърпение, че няма нужда да се тревожите за онези, които са си отишли. На никого не се гледа като на по-висше същество спрямо друго същество, а богатството изобщо не е фактор, защото парите не са необходими там, където всички нужди се задоволяват чрез силата на мисълта. Някои хора може да се успокоят също като знаят, че дори бебета, които са починали, израстват Духовно доста бързо и повечето от тях ще ви посрещнат като възрастни. Силата на мисълта по Земята е ефективна, но рядко действа толкова бързо колкото действа в по-висшите вибрации.

Ако нямаше намеса в напредъка ви, вашата еволюция би напреднала много по-бързо, но вместо това на вас ви бе отказана такава възможност.Обаче след като ви бъде позволено да се възползвате от напредналите технологии, които са били укривани от вас и пазени само за употреба от Илюминатите, вие бързо ще наваксате изгубеното време. Както казахме преди, най-зрелищните промени ще са когато се възползвате от безплатната енергия. Вашите учени вече познават много начини за нейната употреба и вече са проектирани успешно са изпробвани машини и оборудване. Бъдещето ви очаква и пази много изненади, всички от които ще подобрят качеството ви на живот.

Така че когато се движите сред последните останки от тъмните сили, знайте, че в реалността не се налага да чакате дълго да започват се случват чудесни промени. За вас без съмнение ще е облекчение да можете да живеете в мир и да просперирате в общество, основано на любов и споделяне. Това идва, но първо тъмните сили и базите им, и оръжията им за разрушение трябва да бъдат обезвредени и премахнати. Много напреднали технологии бяха скривани от вас. Например има подземни транспортни средства, където се достига скорост от 700 мили в час и те вече са разпространени на голяма територия от планетата. Тези технологии в крайна сметка ще бъдат полезни на всички вас, а бъдещето пази толкова изненади, за които сега само можете да мечтаете.

Ние ще гарантираме, че в подходящото време вие ще сте известени за новите технологии и те ще ви бъдат представени.Обаче вие ще разберете, че има хора, които биха желали да ги пазят за себе си, а ние първо трябва да ги отстраним, за да предотвратим намеса в напредъка ви. Всички тези неща ще изискват време, но поне ще сте наясно какво ви очаква в близко бъдеще.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и така се радвам , че дойде времето да дадем информация за бъдещето ви. Бъдете силни във вярата си и знайте, че ние сме с вас. Оставям ви с нашата любов и благословия.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси
Website: Tree of the Golden Light
Превод:TaunoElven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |