Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, October 15, 2012

СаЛуСа, October 15, 2012

СаЛуСа – 15.10.2012г.

 

Тъй като ние проучваме вашия свят, откриваме, че личното ви пробуждане става по-силно и хората са още повече готви да говорят помежду си за Издигането. Очевидно има трудности в обясняването на това какво ще означава това за всеки индивид, но поне семето на знанието е засято и ще расте. Естествено има планове да ви се даде информация от широк мащаб, за да се гарантира, че хората разбират каква чудесна възможност е давана на всяка една душа. Все пак ще има известно недоверие или страх сред тези, които научават за първи път за Издигането, но когато те видят другите да приветстват новините с отворени обятия, те ще се почувстват по-сигурни за бъдещето си. В действителност хората имат склонност да действат като стадо и инстинктите ви казват, че безопасността е в големия брой.

Именно в семейството е най-вероятно да се появят най-трудните проблеми, защото, доколкото това е затворена клетка, те искат да останат заедно. Шансовете са те вече да са планирали да отидат в бъдещето заедно. Обаче, ще има случаи, когато един член на семейството ще е твърдо за собствените си чувства, което може да противоположното на това, което другите са приели. При тези обстоятелства вие трябва да позволите на този човек да упражни избора на свободната си воля. Подсъзнателно всяка душа инстинктивно знае какво е правилното за тях и обикновено трябва да чувства лекота при решението си. Като цяло семейства с малки деца ще открият, че напредват заедно като едно цяло.

Както често ви напомняме, свързването чрез любов, що се отнася до семейство или приятели ще гарантира, че винаги има връзка помежду им. Така че не се тревожете, че сте изправени пред постоянно разделение, когато един от вас поеме по различен път. В по-високите вибрации вие може да се намерите помежду си чрез мисъл и на определен етап ще можете да пътувате незабавно навсякъде. В действителност, тъй като се издигате, има тенденция да бъдете включени в групови дейности и като групово съзнание. Поради това, че няма тъмни енергии в тези нива, вие ще разберете, че всяка душа, която срещате, има такава голяма любов към всяка друга душа. Има незабавно приемане, доверие и хармония между всички вас, която идва от Единението с Всичко Което Е.

На Земята вие често чувствате, че трябва да се „борите”, за да се установите и не може много лесно да определите кои са ваши истински приятели. С ширещата се навсякъде алчност и корупция е трудно да знаеш на кого можеш да вярваш. Това скоро ще стане нещо от миналото и вече онези от Светлината се разграничават от онези, които не са. Това е Законът на Привличането в действие и е съвсем естествен отговор и ето защо вие дори сега гравитирате около хора с много подобни възгледи. Всъщност, щом се въплътихте и се съгласихте да работите за Светлината, вие много лесно ще намерите съмишлениците си, които направиха същото. Ще се „почувствате” повече у дома си с определени хора, отколкото с други, а това е защото имате повече общи неща. Определено що се отнася до жизнения ви план, предопределено е да срещнете определени души, които също са част от него. Това се отнася и до онези, които се обвързват чрез брак, което не се случва случайно.

В по-висшите реалности вие ще имате способността по-лесно да се идентифицирате с онези, които са истинските ви братя и сестри. Често това е, защото сте дошли от същата Звездна Цивилизация и служите в една от Галактическите Федерации или Братства от Светлина. Разбира се има и такива души, които по-скоро биха служили с онези, които все още развиват научните си знания и те обикновено ще се намерят на различни Съвети, които са ангажирани с този аспект на еволюцията. Така че, ако това е областта на вашия интерес, то може да продължи. Цялото знание е споделено и достъпно за всяка душа, не както е на Земята, където то е използвано, за установяване на власт над другите. Това е основната разлика, която ще откриете, когато се издигнете и всичко е достъпно за всички без изключение.

Скъпи мои, като ви гледаме, откриваме, че се тревожите напразно, и все пак имате много помощници около себе си, които ще уверят, че животът ви е изпълнен както възнамерявахте. Може би въпреки това търсите нещо повече, но действително жизненият ви план е всичко, което има значение, що се отнася до вашата еволюция. Настоящият ви живот е най-важният, защото вие определихте какво е това, от което се нуждаете, за да завършите времето си в дуалността. То може да не е това, за което мечтаехте, но приемете го такова, каквото идва, тъй като нищо не се случва без смисъл и без някаква полза за вас. Също така крайните времена са, когато започнете да пускате всичко, свързано с по-ниските вибрации. Когато най-накрая се издигнете, трябва да имате само минимално количество остатъчна карма, а тя ще е отписана.

В тези последни дни ние ви предлагаме да се концентрирате повече върху личното си пътуване и знайте, че за всичко останало е помислено. Бъдете сигурни, че когато настъпи, ще видите различни събития да проявяват финалните промени, които са в ход дори ако не сте наясно с фактите. Разбира се, има очаквания за основни промени и Разкриването пробива пътя си напред. Промените във финансовия сектор са високо в списъка ни, но е огромно предизвикателство да се координира това, за да се избегне твърде много хаос на фондовите борси. В банковия сектор неразположението все още се влошава и колкото и да се опитват да го преодолеят, трябва да срещнат неизбежния срив. Това ще е сигналът за въвеждането на новите системи, които са готови и чакат.

Именно вашето Издигане е най-важно и вие трябва да се уверите, че сте готови и давате най-доброто от себе си, за да помогнете за създаването на Новата Епоха около себе си. Живейте така, както си представяте какви ще са нещата след като сте се издигнали и гледайте на всички други души като на Едно с вас. От вас не се очаква да сте техни пазители, но добрината и любовта ви към ближните ви души ще донесе повече Светлина на Земята. Както ви виждаме, цялата гледка е най-прекрасна, тъй като за толкова кратко време вие създадохте голям пламък от Светлина, който ще го видят всички във Вселената. Вие действително се извисихте за събитието и в някои отношения достигнахте по-далеч от очакваното и сте придобивка за Човешката Раса. Имаше времена, когато изглеждаше, сякаш че нямаше да го направите и все пак, ето ви на прага на Издигането.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и поздравявам всички вас за ролята ви в постигането на успеха. Ние обичаме всички вас и гордо стоим на ваша страна, Ние сме Едно.

Майк Куинси

Превод :Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!