Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, February 15, 2012

СаЛуСа, February 15, 2012

Събитията на Земята без съмнение се ускоряват и въпреки че малко от вас директно участват в това, вие ще научите, че това е истина. Някои ключови фигури от Светлина дадоха много от себе си, за да се постигне по-голям тласък за някои положителни събития, които ще достигнат до ушите ви. Много от техните постижения са възпрепятствани от излъчването им по медиите, но ще дойде момент, когато това повече няма да е възможно. Те дестабилизираха тъмния режим, който вече няма да има степента на контрол, за да спре резултата. Това ще доведе до победа за Светлината и веднъж след като хората видят доказателство за това, шлюзовете ще се отворят и ще се постигне по-голям успех. Естествено ние сме наясно с предприетите действия и доколкото е възможно ще помагаме на нашите съюзници да гарантират, че постигат целите си. Повечето от тях са наясно, че ние сме с тях и постоянно ги пазим, а това им дава смелост и решителност да продължат смело напред. Това е необходимо, тъй като те често действат под заплаха за живота си.

През цялото време има непрекъснат поток от енергия, увеличаващ нивата ви на съзнание, които бързо се издигат и така се разпространява глобалното пробуждане. Ние искаме в крайна сметка всяка една душа да е достигнала точката на състояние да се издигне. Обаче това е ваш избор и може да сте сигурни, че всяка душа, която е готова, естествено ще пожелае да се издигне. Ако има загриженост за близките, които не се издигат, някои може да поискат незабавно да се върнат в по-ниските измерения, за да им служат. Това е напълно приемливо, тъй като имате свободен избор по отношение на бъдещето си. Естествено този път и алтернативните му ще ви бъдат обяснени, но в края на краищата вие избирате вашата съдба. Бог ви даде свободна воля и няма да ви я отнеме. Вие можете да продължите, както може да се формулира „ за добро или лошо” и ще бъде така, както си го направите.

Много възможности са отворени за вас след Издигането и много ще се присъединят към Галактическите Флоти. За някои това ще бъде там, където ще срещнете истинското си семейство, тъй като повечето членове остават на борда на Корабите-майки хиляди години и това стана естественият им дом. В някои участъци от тях има малко неща, които показват, че сте на Космически Кораб и всичко е създадено за вас, така че да се чувствате като у дома си. Това не е като военна служба, а е по-релаксиращо и е предназначено за максимален комфорт и щастие. Всъщност оръжието се използва с чисто отбранителен характер, но не за деструктивни цели, освен, ако е на последна инстанция за отблъскване на атаки. Дори и така, ние премахваме форми на живот първо както се случи, когато загубихте совалката си веднага след излитането. Ние уважаваме всичко живо и имаме много различни средства да се защитим и можем да поставим предпазен щит около корабите си, ако е необходимо или пък невидима мантия. Всъщност, ето защо поради такава употреба вие не виждате всичките ни кораби, които изпълват небесата ви.

Малко по малко вие започвате да се подготвяте за нашето обединение, а то ще се случи преди да се издигнете, но ще стане по-нормално след Издигането. Първо идват промените, необходими, за да ви тласнат към по-високото измерение, което ще започне Златната Ера. Ясно е, че тя не може да започне на Земята, докато тя не е изчистена от по-ниските вибрации, а това включва всички души, които желаят да останат в тях. Много работа се върши и е извършена от много, много години, за да гарантира, че всяка душа знае какво е Издигането. Това включва случаите, в които се срещате с Водачите си извън тялото си, когато физическото ви тяло спи. Така че не е задължително да имате будно знание, но подсъзнателно ще сте наясно.

Знаем, че хората се притесняват за това, което може да оставят зад себе си, така че позволете ни да изясним, че всичко, което вие цените и обичате, може да бъде повторено в по-високите вибрации, така че на практика не губите нищо. Домашни любимци, с които имате връзка, също ще пътуват с вас, но ще имат много по-висша форма и ще „говорят” телепатично с вас. Когато ви казахме, че няма да имате нужда от нищо, това имахме предвид, а всъщност това, което пре-създавате ще бъде далеч по-добро от преди. Най-полезната ви придобивка ще бъде физическо тяло, което не остарява и не преживява болести, защото остава в съвършеното си състояние. Имате толкова много неща да спечелите, струва си всяко усилие или жертва, които може да правите там. Този период, през който преминавате, е един, който е толкова важен, че всяка душа получава максимална подкрепа и насърчаване. Забравете Тъмните сили и се концентрирайте върху бъдещето си, тъй като тяхната съдба е запечатана, а вие имате всичко пред себе си.

Ето как ние виждаме въпросите на Земята, бихме ги описали като забързани, тъй като много Служители на Светлината са срещу Тъмните и накрая ще победят. Финансовите въпроси изглежда са поляризирани, а ние бихме очаквали това да е мястото, където е отбелязан най-голям напредък. Също така ние виждаме да са отстранявани повече членове на заговорниците и очакваме с нетърпение да видим топ Илюминати включително. Законният подход е в ход, а действие се очаква много скоро. Обаче помнете, че тези правни въпроси обикновено са изпълнени със закъснения, а тъмните сили са доста проницателни, що се отнася до такива въпроси. Няма начин прогресът да бъде в застой за неопределено време, така че очаквайте да научите за тези ситуации.

Както беше казано преди, няма да има катастрофален край на този цикъл, а сравнително малки нарушения от физическо естество. Ще има последствия от климатичните промени и вулканична дейност, но вие ще имате лоялно предупреждение за тях. Също така ние винаги успокояваме ситуациите, но в същото време трябва да позволим на Майката Земя да продължи с прочистването си. Вие имате технологията да прогнозирате големите промени и можете адекватно да предупредите хората, които са в опасност. Въпреки това, във ваш собствен интерес е да вземете предпазни мерки, ако сте в райони, които имат история на редовна земетръсна активност.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и обичам всяка душа на Земята и искам да ви кажа, че новите енергии, идващи на Земята, са зов за събуждане за много души, които се борят с всяка предполагаема заплаха за техните вярвания. По-лесно е да се лутате с това, с което сте свикнали, но сега е времето да сте авантюристи и да пристъпите отвъд наложените от себе си ограничения. Опитайте се да разберете какво се случва и имайте предвид, че Издигането не е религиозна случка, а голяма крачка в продължаващата ви духовна еволюция. Да, това включва Бог, но това е истинският вътрешен Бог на всички, в който имате самото си съществуване. Бог е любов и дори когато отричате съществуването на Бог, тази любов никога не е оттеглена. Както гласи често използваният цитат „ти си Духовно Същество, имащо физическо преживяване”.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси ;

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.