Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, March 14, 2012

СаЛуСа, March 14, 2012

На Тъмните сили им се налага да се приведат от натиска, който им се оказва от вас. Те никога не смятаха, че вие можете да упражните такава мощ, че те да бъдат възпрепятствани от постигане на целите си. Поради покачването на нивата на съзнанието, които постоянно достигат нови висоти, те нямат енергиите, които да привлекат, необходими им за успех. Тайните им са извън играта и на всяка крачка те се изправят срещу предизвикателства пред властта им. Виждат базите си унищожени, оръжията също унищожени или премахнати, за да се предотврати изпълнение на плановете им. Те са в безпорядък, но все още не успяват да разберат или да приемат, че дните им свършиха. Обаче, ние трябва да им се противопоставяме на всяка крачка, за да уверим, че те са възпрепятствани да предизвикат сериозен инцидент. Ние знаем всичко за фалшивите им флагови операции, а те ще отговарят за предателските опити да започнат друга Световна Война. Ние отново заявяваме, че война няма да бъде позволена и помолихме Илюминатите да сложат край на опитите си да създадат такава. Новата Епоха се ражда точно сега и напредъка и няма да бъде в застой или спрян от всякаква външна намеса.

Следователно, Скъпи мои, вие нямате причина да се страхувате от каквото и да чувате за планове да се предизвикат забавяния и е най-добре те да бъдат игнорирани, тъй като това сме ние Галактическата Федерация, които сме отговорни за това. Нито вие нито ние изминахме целият този път, за да бъдем смутени или разочаровани и както ние често заявяваме, победата е наша. Заграждането на Тъмните сили започна и те ще са поставени там, където повече не могат да се намесват във вашата еволюция. Законите на Вселената са съвсем ясни и неотменни, и двете - и мрака, и Светлината трябва да ги спазват. Този, който се използва значително, е Законът на Привличането, въпреки че за голяма част от живота си вие не разбрахте последствията от действията ви. Тъмните сили ги разбраха и се възползваха от неведението ви като се изпълниха с мощ за ваша сметка. Въпреки това, тъй като приехте Светлината върху себе си, вие привлякохте дори още на Земята и тя обърна схемите във ваша полза.

Факт е, че накрая Светлината винаги ще печели битките с мрака дори ако те отбелязват временни успехи. Каква по-голяма награда има от вашето Издигане, за претендирането, на което вие извървяхте дълъг път. На моменти вие викахте към Бог, вярвайки, че сте били изоставени, докато всъщност вие създадохте собствената си раздяла. Вие обвинихте Бог за смъртта и разрушенията, и все пак Човекът беше този, който тръгваше на война поради алчност и жажда за притежанията на съседите си. Нужно беше дълго време, за да видите колко безсмислено е било всичко това и действително няма победители и всички са губещи. Най-накрая вие съвсем основателно изисквате край на войната и този призив получи отговор от Бог. Сега е постановено от Бог, че войната е приключена и нашата роля е да уверим, че това е така.

Този бленуван мир, който търсихте еони от време, скоро ще е ваш и всички форми на агресия скоро ще бъдат отказани на онези, които биха игнорирали Божествения Указ. Онези души, които все още пазят мисли от този вид, ще открият, че вибрациите им са такива, че няма да бъдат допуснати да влязат в по-високите вибрации на възнесените. Няма място за нищо друго освен за Светлината и Любовта, която съществува в по-високите измерения. Ако имате намерение да се издигнете, уверете се, че изчиствате багажа, който сте донесли с вас. Всяка дума, действие или постъпка, която е от по-ниска вибрация ще е не на място, така че вие трябва да сте в състояние постепенно да ги премахнете от обичайните си взаимодействия с другите. Постъпвайте с другите тека, както искате да се постъпва с вас и ще създадете мир и хармония около себе си.

Както забелязвате, времето се ускорява по-бързо от всякога и седмицата ви се струва като че е само няколко дни и всяка седмица е пълна с такъв голям потенциал, който ще промени живота ви. Медиите все още са сдържани и малко от това, което наистина се случва, достига очите или ушите ви. Въпреки това, ние работим успешно към отворена свободна Преса и веднъж след като бъдат вдигнати ограниченията, вие ще бъдете залети от доклади за ежедневните събития. Когато за нас е безопасно да се появим с вас, тогава ще се провеждат редовни телевизионни програми, позволяващи ни платформа да ви кажем за нашите планове и за бъдещето ви. Най-важният аспект е да се успокоят страховете на хората и да се докаже, че ние идваме с мир и че ние сме вашата бъдеща същност. Всичко, което е планирано, е за вашето издигане и полза и каквито и промени да настъпят, вие ще сте тези, които ще спечелят повече, отколкото е вероятно да изгубите.

Тъй като ще се издигнете с Майката Земя, трябва да се проведе цялостно прочистване и това са сушата, моретата и атмосферата, които са били доста замърсени. Това прочистване отчасти се случи чрез нашето присъствие и употреба на нашите съвършени технологии. Нашата инструкция винаги е била да поддържаме баланса на Земята и ние правихме това дори до степента да и попречим да се наклони твърде много в своята ос. Земетресенията са напълно естествени, но ние намалихме влиянието им, където те представляваха голяма заплаха за човечеството. Те са начинът на Майката Земя да се включва в собственото си прочистване и жизнено необходими, ако тя ще бъде връщана към девственото си състояние.

Рано или късно всеки от вас ще трябва да се изправи пред истината за пребиваването си на Земята. Това, което ви е казано, е много далеч от истината и често е изопачавано, за да подхожда на каузата на онези, които ви контролират. Все пак вие се раждате свободни и упълномощени да изразявате себе си като Духовни Същества, имащи физическо съществуване. Тази степен на свобода ще бъде ваша много скоро и вие ще забравите трудните времена в дуалността, въпреки че научените уроци ще останат с вас. Вие ще стигнете до оценяване на това какъв голям опит сте получили и колко много той придвижи еволюцията ви. Това е действително, за което дойдохте на Земята и беше чудесно просвещаващо време, за което в крайна сметка вие няма да имате каквито и да било съжаления.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ние сме толкова доволни да видим, че получавате доказателството, което искате, което потвърждава, че Тъмните сили са в отстъпление. Няма място, където да се скрият или да избягат от справедливостта, така че вие не трябва да се грижите за съдбата им. Както всяка душа, ходила по Земята, всички вие сте обединени от Всеобщия Закон и никой не е над него. Законите обаче не дават наказание, а вместо това възможността да поправите грешките си. Всичко се извършва, докато сте в енергията на Безусловна Любов, така че трябва да знаете колко много те обичани от Бог.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.