Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, 13 юни 2014г.

СаЛуСа,  13 юни 2014г.


 Идваме, за да ви уверим, че всичко върви добре, но поради причини за сигурност не можем винаги да ви разкрием какво се случва. Както сме правили от преди доста време, работим основно зад кулисите, за да изпълним задълженията си да гарантираме, че Светлината се разпростира както е предопределено. Това означава, че ние следим отблизо дейностите на тъмните сили, за да гарантираме, че не е позволено на дейностите им да се намесват в положителните промени, които се случват. Сега вашият свят преминава през изпитателен период на промени, които ще видят края на надмощието на тъмните сили. Някои от промените се случват на ниво, което е очевидно за вас, но те също се случват и отвъд погледа ви и без да знаете за тях. От незапомнени времена ние ви придружаваме във вашите пътувания, въпреки че никога не се намесвахме в решенията на свободната ви воля. Ние обаче използваме влиянието си, за да ви поддържаме на Пътя на Светлината, когато крайните времена са на път да ви освободят от диктата на тъмните сили.

Това наистина са специални времена, от които сте привилегировани да сте част, и мнозина бяха избрани заради опита си в подобни ситуации. Души от много различни нива доброволно дойдоха, за да видят, че преминавате безопасно през крайните времена. Ще разпознаете някои от тях чрез службата им към Светлината, но другите ще останат анонимни засега. Тъмните сили биха направили всичко, за да спрат всяка душа да носи Светлината напред, въпреки че трябва да кажем, че на нас ни е разрешено да пазим такива души. Разберете, че когато обстоятелствата изискват определен резултат, например поради кармични причини, ние сме естествено задължени да уважим това.

Всеки един от вас навлезе в живота със специфичен план, който се грижи за вашите нужди и дали работите за Светлината или е обратното, няма значение. Очевидно Служителите на Светлината са склонни да поемат далеч повече отговорности и са избрани заради опита си. Това означава, че те често имат някак си самотен живот, но същевременно това им дава голямо удовлетворение. Души, които се инкарнират за развитие, получават само толкова, с колкото могат да се справят, а това се отнася конкретно до областите, където те трябва да придобият опит. Други души, които поемат важна роля в живота ви, са избрани за вас и вие ги срещате „неслучайно”, въпреки че може да ви изглежда напълно случайно събитие. Нищо не става случайно, въпреки че вие често сте убедени, че случаят е такъв, без планиране би било невъзможно да ви се гарантира, че вие изпитвате точно това, което ви е необходимо, за да се развивате.

Семействата обикновено вървят заедно през много въплъщения и всеки път душите в тях играят различна роля. Това може да обясни защо някои семейства са толкова сплотени и имат много силна връзка. Бъдете сигурни, че който и да влезе в живота ви там, където има силна връзка и дълготраен ефект, той е част от плана ви за живот. Ако например вие изберете да имате близка връзка с душа, която не е част от плана ви за живот, връзката няма да се развие в нещо по-сериозно. В такива обстоятелства има замесени две души и отвъд приятелска връзка, нито едната, нито другата може да стигне до нещо повече. Естествено в хода на живота ви вие имате много приятели, които идват и си отиват, но те може да нямат никакво специално влияние.

Скъпи души, животът е загадка, която изисква много обяснение, ако ще разбирате значението му. Наистина в някои отношения това е отвъд настоящото ви разбиране, но онези, които са напреднали в еволюцията си, разбират достатъчно, за да са в състояние да отбележат подходящ напредък. Също така имайте предвид, че Водачите ви присъстват, за да ви повлияят по начини, които да ви поддържат на правилния път. Вие никога не сте сами, за да се изправите пред сътресенията на живота, но Водачите ви имат нужда да получат призива ви за помощ, защото в противен случай това би било намеса в желанието ви. След като разберете смисъла на живота и нуждата от опит, ще откриете, че животът напредва много по-гладко и по-удовлетворяващо. Зад всичките случки в живота ви стои планът ви за живот и ние отново повтаряме, че нищо не е случайно. Много хора ще влязат в живота ви, за да играят роля в него, често, за да ви дадат опита, от който се нуждаете, за да продължите след това.

Да се опитвате да разбирате всичко е изтощителна задача, но ще откриете, че разбирането ви нараства чрез личен опит. Поради различни причини душите имат своя собствена гледна точка за живота и за смисъла му. Следователно може и да няма съгласие за причините, които стоят зад това, но това трябва да се очаква в тези обстоятелства. Всички вие стоите на един път, но на различни отсечки по него, въпреки че може и да не ви изглежда така. Всички пътища накрая водят обратно до Божеството, ето защо е ненужно да се опитвате да налагате вижданията и убежденията си над другите. Нека всички изпитват както е необходимо за тях, но като правите това, не се опитвайте да убеждавате другите да следват друг път. Душите напредват чрез личен опит и всички ще достигнат края на пътуването си в подходящото време.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се надявам тези съобщения да ви помогнат да разберете, че животите, които сте изпитвали, са, за да ви върнат обратно към нивата на съществуване, които са ваш истински дом.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno

Website: Tree of the Golden LightElven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!