Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, April 13, 2012

СаЛуСа, Aприл 13, 2012

Няма нищо, което да не можете да направите, тъй като имате много повече сила, отколкото осъзнавате. Вие все още не сте на нивото, където можете да получите незабавни резултати, но енергиите, които излъчвате за промяна ще доведат до отговор. Още повече, когато много от вас работят за същата цел, силата нараства експоненциално. Така че, Скъпи мои, тъй като все повече и повече хора търсят промени за доброто на всички, вие допринасяте за по-бързо проявление на това, което имате в предвид. Ние откриваме, че когато получавате разбиране за това как най-добре да помогнете на себе си и на Майката Земя, акцентът се измества от себе си към всички форми на живот. В крайна сметка, промените засягат тях и не само вашата слънчева система, но Вселената и Галактиката. Това е огромна промяна с обхват отвъд въображението ви и включва Същества с неограничена сила и любов. Те изпълняват Божията Воля и на това се основава вашата сигурност, че всичко ще се извърши в съответствие с Божествения План.

В схемата на нещата вие може да се чувствате много незначителни и все пак вие сте толкова важни за крайния резултат, който е очакван с нетърпение в цялата ви слънчева система. За да изиграете цикъла на дуалността вие бяхте специално подбрани и вие преодоляхте мрака, който се спусна след изчезването на Атлантида в дълбините на Атлантическия океан. От привидно невъзможни позиции вие върнахте Светлината обратно в съществуване, а днес тя стои като основна сила на Земята. Вие ще сте имали всички възможни опити, с които дуалността може да ви предизвика. И все пак успяхте да установите Светлината на Земята, която се засили и доведе до по-високо ниво на съзнание. Сега можете да се поздравите с добре свършена работа и да претендирате за наградите под формата на Издигане. Всички около Земята и далече отвъд, различни източници се концентрират върху изпращането на по-висши Светлинни емисии към вас и сега много от вас могат да почувстват промените в себе си.

Във всеки даден момент вие можете да усещате симптомите на промяна, тъй като телесните ви клетки абсорбират повече Светлина, придвижвайки ви към завършване на промените от въглеродни към кристални. Новото ви тяло ще бъде от по-висшите вибрации и ще гарантира, че вие можете да заемете мястото си в по-високото измерение. Настоящите ви тела поради ниските вибрации винаги са били предразположени към болести и заболявания, а вие научихте много чрез това. Може би, затова вие ще разглеждате перспективата да имате ново тяло, което не остарява, нито страда от болести и заболявания, като най-желаната промяна от всички. Онези от вас, които вече повишиха вибрациите си, може би са забелязали как се радвате на много по-здравословен живот. Това е сигурен знак, че сте открили как да достигнете ниво на живот, което се отразява в тялото ви и издигна вибрациите. Останете спокойни и не позволявайте да се надигат негативни емоции, тъй като те са разрушителни за психиката ви. Гневът и подобните емоции са много разрушителни за вашите телесни функции, докато всички позитивни такива като Любов, Състрадание, Радост и Щастие поддържат вашите Светлинни нива и здраве.

Служителите на Светлината ще бъдат призовани, за да помогнат на онези, които не са събудени за предстоящите промени да разберат причините за тях, когато се изправят пред невероятната новина. Животът ще се промени драматично като резултат и няма да има връщане към старите начини и към старата парадигма. Основното, което трябва да се отбележи, е, че каквото и да се случи, резултатът ще е за по-доброто на всичко живо. Това, което се възприема като загуби, ще бъде повече от компенсирано, а планът е да се възстановят вашите права и да се повишат стандартите ви на живот до такива, които отразяват желанието да преодолеете липсата на това, на което имате право. Винаги е имало повече от достатъчно ресурси за всички да живеят в задоволителен стандарт на живот, който да осигурява нуждите им. В бъдещето няма да ви липсва абсолютно нищо.

Скъпи мои, всичко се развива добре, а вие наближавате времето, когато нашите действия и тези на нашите съюзници ще бъдат докладвани в медиите. С това ще дойдат обясненията за това, което се случва и ще стане ясно, че нашата намеса е разрешена от Висшите Съвети, които се грижат за вашата еволюция. Обикновено вие бихте били оставени да определите бъдещето си и това все още е вярно що се отнася до вашето Издигане. Обаче, ние говорим за по-голямата картина, а нашата отговорност е да изпълним Божественото Постановление всички вие да имате възможността да се извисите. Вие сте на път да станете свидетели на капитулацията на тъмните сили, които сега са наясно, че са обречени на провал. Няма измъкване и независимо дали е на или извън Земята, те ще бъдат изправени пред правосъдието, а също така ще им се даде да разберат трайните последици, предизвикани от действията им.

Ние от Галактическата Федерация ще ви представим възможността да се срещнете с представители на цивилизации, които имаха голям принос, що се отнася до вашата еволюция. Това датира от хиляди и хиляди години, през много цикли, които са виждали цивилизации да идват и да си отиват, за някои от които вие знаете малко или нищо. Имайте предвид, че сте имали опити извън Земята, дори в други Вселени. Вие пътувахте добре и всички сте членове на Космически семейства, които се подготвят да ви приветстват отново в къщи. Вие изначално дойдохте от звездите и сте толкова Космически Същества, колкото сме ние. Земята беше експеримент, в който вие с нетърпение взехте участие, а чрез вас бе научено толкова много за ефектите от това да си разделен от Бог. Целият ваш колективен опит ще бъде достъпен за други цивилизации, някои от които може да се изправят пред подобна ситуация.

На вас се гледа като на велики души от Светлина и ви се изпраща толкова много любов като благодарност за вашите жертви. Не всяка душа би станала доброволец за това, което вие преживяхте. Вие имахте вяра не само в собствените си сили, но също и в обещанията, дадени ви, че никога няма да бъдете забравени и ще се върнете към законното си място във Вселената. Сега вие ще продължите и с времето ще усетите нужда да продължите еволюцията си и да стъпите на друг път, който ще отговаря на нуждите ви. Нищо никога не остава в застой, въпреки че в сегашния ви живот може да ви се струва, че е така. Промяната постоянно се случва повече, отколкото вие можете да разберете и всеки от вас участва в създаването на бъдещето ви.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и като вас чакам „извисяването”, което ще види началото на чудесни времена, забързани и все пак радостни. Гледайте събитията със знанието, че резултатът е предварително решен и вие ще извървите пътя към Издигането с мантията си от Любов и Светлина.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.