Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, January 11, 2013

СаЛуСа, January 11, 2013

Естествено, някои хора все още не са сигурни за причината, поради която 21 декември беше сравнително тихо събитие, но ние бихме подчертали, че като цивилизация вие предприехте голяма стъпка напред. Това, което сега е важно, е вие да продължите да се фокусирате върху всичко, което желаете да се прояви и ще видите, че то постепенно се случва. Сега, когато изоставихте зад себе си по-ниските енергии, ще е по-лесно да постигнете резултати, тъй като повече няма да сте възпрепятствани или задържани. Напредъкът, както ние го измерваме, е нивото, до което можете да издигнете съзнанието си, а то не достигна очакваното или желаното ниво преди датата на Издигането. Ако вашето намерение беше по-мощно, резултатът можеше да е по-успешен, но вие действително донесохте успех много повече от преди. Скъпи мои, 21 декември беше успех за много личности и бъдете сигурни, че всяка душа ще е получила по-висшите енергии. Това би могло да е единствено добра новина, защото означава, че вибрациите на Земята са се издигнали и вие се придвижихте много по-напред в Новата Епоха.

По отношение на многото промени, които са необходими, за да се сложи най-накрая край на дуалността, ние заедно с нашите съюзници никога не сме се отказвали от усилията си да доведем тези промени до съществуване. Следователно те се приближават още повече до проявление. Както ще узнаете, ние трябва да изнесем промените с вашето одобрение и не налагаме волята си върху вас. Следователно ние внимаваме, за да гарантираме, че съюзниците ни правят всичко легално и открито. Обаче, вие имате закони, които не бяха издадени за по-доброто на хората или от Любов и Светлина. На тези закони няма да е позволено да спират напредъка и при всички случаи в крайна сметка ще бъдат премахнати, както и всички онези закони, които фалшиво лишаваха хората от свобода. В бъдещето всички закони ще се преразгледат и само тези, които са честни и справедливи и поддържат вашата свобода и суверенитет, ще се запазят. Това също означава, че всеки човек, който е несправедливо хвърлен в затвора, ще бъде освободен, а ние знаем, че има много хора в такава ситуация.

С времето нивата ви на съзнанието ще са такива, че криминалните действия ще са далеч от мислите ви и в крайна сметка няма да има престъпления и следователно няма да има нужда от затвори въобще. Незначителните провинения ще бъдат разглеждани от по-висши Същества, които ще решават дали трябва да се предприеме някакво действие. Често това не е необходимо, тъй като в разбирането на грешката си, отговорът е вече очевиден на душата, която е сгрешила. Сега вие имате Десетте Божи Заповеди, които ви служиха много добре, с изключение на това, че са избягвани или игнорирани от онези, които се грижат и служат единствено на Себе си. Такива души не могат да продължат по този начин и ще открият, че не са в състояние да напреднат с онези, които наистина приемат Единството на Всичко Което Е. Те ще запечатат собствената си участ и ще останат в по-ниските вибрации по свой собствен избор. Няма да имат кого другиго да обвинят за ситуацията си, защото толкова често са били предупреждавани за необходимостта да променят пътищата си.

С течение на времето ще започнете да забелязвате все повече, че всички видове корумпирани практики са разследвани и виновните са разкривани. Това е резултат от извисяването в нивата ви на съзнание, което изисква връщане към честността във всички сделки и транзакции. Няма да има скривалище, тъй като фактите ще излизат като част от прочистването, което се случва. Всичко, което все още остава от по-ниските енергии, се изчиства, тъй като вие се подготвяте да въведете промените, които ви отвеждат в Новата Епоха. Медиите все още до голяма степен са в ръцете на онези, които скриват истината, но те не могат да предотвратят други медии като Интернет да разкрият фактите.

Целият процес по въвеждането на промените не е лесен, защото има толкова много хора с интереси в предотвратяването на тези промени. Въпреки това, напредъкът не може да бъде спрян и все още се случват много неща, за да придвижат въпросите напред, докато се достигне момент, когато може да се предприеме действие. Сега вие имате това, което може да се нарече „задръстване, блокаж”, защото толкова много аспекти от промените са на прага на едновременно завършване. След като това, което се случва, стане очевидно, ще има цяла серия от събития, следващи в бърза последователност. След като стъпихте на нов път, ще има промени в различни моменти в бъдещето в продължение на няколко години преди най-накрая да станете пълноправни Галактически Същества. Това ще са най-радостни преживявания, особено, защото ще сте далеч от всякаква намеса, която в момента произхожда от по-ниските измерения.

Разкриването е толкова важен фактор в еволюцията ви, че нищо няма да е оставено на случайността, що се отнася до него. От наша гледна точка все още има твърде много хора, които поддържат известна степен на страх по отношение на перспективата ние открито да дойдем на Земята. Следователно ние търсим по-добро покритие на нашето присъствие от страна на вашите медии, но това трябва да се направи правилно и не за сензации. Изобщо няма съмнение, че ние трябва скоро да продължим и не можем да чакаме неопределено време. Така че може да сте сигурни, че правим всичко, което можем, за да създадем правилната настройка, за да може разкриването да продължи. Това ще е най-значимото събитие и ще има тържества за такова историческо събитие.

Времето продължава да се ускорява и така вие вероятно ще изгубите представа за него, тъй като то не доминира в живота ви както преди. Това ще върви редом със забравянето и тенденция да се живее в Сега. Това ви отвежда до момент, когато ще откриете, че животът става по-лесен просто като вървите по течението. Ние знаем, че някои хора не могат да съществуват, без да планират всичко, но всички вие ще се адаптирате към промените и ще намерите живота за много по-радостен като го приемате такъв, какъвто е. Това ще ви помогне дотолкова, че като навлизате още повече в Новата Епоха, ще имате много повече време за себе си и малко или никакви тревоги. Вие действително не сте изпитали какво е да си свободен, защото сте били затворени на собствената си планета. Това започна да се приема за нормално и ето защо ние от Галактическата Федерация на Светлината и други прекарахме толкова много време, опитвайки се да ви събудим за истината.

Скъпи мои, независимо дали признахте това или не, вие се придвижихте много по-напред по пътя си от Милениума насам. Това оправда убеждението ни, че като се даде повече време, повече души биха се отзовали на нарастващите нива на Светлината, достигаща вашата Земя. Сега буквално всяка душа се придвижи напред чрез Издигането и прие повече от по-висшите енергии. Те ще бъдат още повече извисявани от продължаващия поток, а събития, показващи големи промени за по-добро, ще са от значителна помощ. Оставяме ви с нашата безкрайна Любов и благословии за вашето бъдеще.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси
Превод :Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!