Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, September 10, 2012

СаЛуСа, September 10, 2012

Имайте предвид, че събитията, които се разиграват, са пряко във ваша полза. Колкото и много да научавате чрез различните източници на информация, истината е трудно да се донесе по начин, който вие напълно да разберете, без да е подкрепена с категорично доказателство. То ще дойде след като онези, които блокират такава информация, са отстранени и ние ще го направим така, че вие да нямате никакви съмнения относно истината. Въпреки това, какъвто и курс да следват събитията, главният фокус ще остане върху вас, които се подготвяте да се издигнете. Радваме се да видим, че сега хората говорят по-свободно помежду си за Издигане и какво означава това за вашата цивилизация. В края на краищата то ще се отрази на всяка една душа, независимо дали те са имали някакво предварително знание за това, което предстои да се случи. Просто или оставате в сегашното си ниво на вибрация, или то е значително извисено, за да ви позволи да се издигнете с Майката Земя.

 

Не става въпрос за души, избрани за Издигане, тъй като това е състояние на съществуване, което сами постигате. Ако сте готови, вие не може да направите нищо друго, освен да се извисите, тъй като превес имат по-висшите вибрации. Очевидно това означава, че ще се намерите с онези души, които много приличат на вас и ще сте готови да участвате в създаването на нова среда, подходяща за цивилизация, която работи със Светлина и Любов. Тогава ние ще сме в състояние открито да работим с вас и ще напреднем заедно и ще построим общество, основано на хармония и баланс във всички неща. Докато не сте издигнати от по-ниските вибрации, вие винаги ще намирате за трудно да създавате и да се придържате към визията си за Новата Епоха.

 

Ние споделяме чувството ви за неудовлетворение, когато има закъснения, които ви пречат да сте наясно с това, което се случва зад кулисите. Въпреки това, не винаги е мъдро да се разкрива твърде много, що се отнася до нашите действия, но бъдете сигурни, че ние постоянно работим, за да доведем нещата до завършване. Включените проекти са доста предизвикателни и изискват огромно сътрудничество и ние трябва да благодарим на съюзниците си за това, което постигнаха в изключително трудни обстоятелства. Целта винаги е била вие да участвате в промените, тъй като никога не е имало намерение, че ние трябва да направим всичко това заради вас. Ние ще работим заедно, за да създадем условията, които ще позволят Разкриването, но бъдете готови то да излезе в поредица разкрития.

 

Огромно количество работа е извършена от нашите съюзници, а това включва всички вас, които разпространявате истината. И все пак, поради успеха на тъмните сили да разпространяват фалшива информация, все още има много души, които намират за трудно да променят сегашните си вярвания. Каквито и да са те, трудно е да повярвате, че сте били лъгани, особено, когато имате лидери, които са уважавани заради знанията си. Отговорът е да мислите самостоятелно и да сте подготвени да промените възгледите си за онези, с които можете да живеете удобно. С течение на времето ще се сблъскате с неоспорими факти и информация, която не ще остави съмнение относно истината за вас и вашата цивилизация.

 

Издигането ще е пълното ви освобождаване от по-ниските вибрации и ще ви издигне в ниво, което е вашето истинско състояние на съществуване, където вашите сили за създаване стават все по-очевидни. Вашата сила на мисълта все пак създава в сегашното ви измерение, но рядко ви дава незабавен резултат. Въпреки това, като цивилизация вие определихте всеки обрат на събитията и едва сравнително наскоро вие се издигнахте от ямата, където по-ниските вибрации ви дърпаха надолу. Вярно е, че винаги имахте помощ, но това беше в отговор на правните ви основания и никога не ви беше предоставяна, без да пледирате за нея. Нашата роля не е да налагаме над вас промени, тъй като те се случват естествено в резултат на издигането на вашите вибрации.

 

Това, което не може да бъде променено, е процесът на Издигането, който е Божествено постановен. Той влияе на цялата Вселена, а вие сте малка, но въпреки това важна част от това, което се случва. Бихте могли да ни опишете като Божии слуги, тъй като ни осъществяваме божията воля, а това действително е функцията на Галактическата Федерация на Светлината. Да живеете в мир и хармония е радост, която скоро сами ще изпитате, а вашите думи не описват наистина какво е усещането да сте в по-висшите вибрации. Няма тежки или отблъскващи енергии, каквито изпитвате на Земята и всички аспекти от живота ви са удовлетворяващи и извисяващи. Само ако можехте да опитате това, което описваме, никога не бихте искали да се върнете към старите си начини или опити. Имайте това предвид и оставете събитията на Земята да намерят собствения си път към завършване.

 

Отново на Земята вие се доближавате повече до действителното крайно време и в оставащите седмици ще изпитате много приливи на енергия. Постепенно ще разпознаете промените, които те донасят във вас и най-вероятно това ще е спокойствие, което сте създали около себе си, което не се влияе от външни събития. Започнете да живеете живота си сякаш вече сте се издигнали и оставете всички наслоявания, които знаете, че няма да ви служат, когато сте се издигнали. Не е съвършенство това, което се очаква от вас, докато сте на Земята, тъй като това буквално е невъзможно. Въпреки това, чрез съществуването ви като такъв пример вие правите много, което ще помогне да извисите други души, а вашата Светлина ще предаде вашето спокойствие на другите.

 

Скъпи мои, близо сме до довеждането на някои от събитията, които сте очаквали и вие трябва да осъзнаете сега, че ние не сме склонни да говорим за точни дати. В действителност не винаги е възможно да бъдем толкова прецизни, тъй като събитията на Земята се променят много бързо и ние се движим съгласно най-подходящото време. Ние можем да премахнем Илюминатите, но това няма незабавно да доведе до прекратяване на дейността им. Контролът им е дълбоко в обществото и ние трябва да го отрежем малко по малко. Те не могат да възстановят базите на силите си, които бяха сериозно отслабени от нашите съюзници, а тоталният им колапс не е далеч.

 

Аз съм СаЛуСа от Сириус и виждам деня, в който можем да се съберем и ще сме много доволни, когато можем да се признаем взаимно в Любов и Светлина.

 

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод :Tauno


Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.