Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, August 10, 2012

СаЛуСа, August 10, 2012

Енергиите около вас се ускоряват до нови висоти и онези от вас, които са чувствителни към тях, ще почувстват голямо извисяване. Това ще продължи през целия път към Издигането, към времето на което вие ще сте напълно готови да се издигнете. Невероятното пътуване, което изминахте през дуалността със стотици животи, е на път да завърши. На всяка душа е дадена възможността да остави дуалността след себе си и за предпочитане е да сте се подготвили за Издигане. Мнозина живееха живота си с добри намерения спрямо другите и често бяха характеризирани като хора със златни сърца. Те също ще бъдат извисени, тъй като Издигането няма нищо общо пряко с религиите, въпреки че някои благочестиви души ще са с набожно поведение.

Много пъти ние се позовавахме на вас като на Едно и когато можете да приемете, че това е така и да се отнасяте с всички други както бихте се отнасяли със себе си, вие стоите добре на Пътя на Светлината. Тъмните сили изоставиха Светлината си, за да насърчат алчност вместо споделяне, безразличие към другите души, проблеми вместо състрадание и любов. Те създадоха врагове там, където не съществуват такива и демонизираха религиите, така че те да се хванат за гърлата. Когато можете да прозрете през плана им умишлено да създават хаос, ще сте в състояние да се откъснете от техните енергии и да хвърлите Светлината си в мрачните области, за да ги трансмутирате.

Създайте ситуация около вас, която издига енергиите ви чрез привличане единствено на всичко, което е добро и чисто. Включително и това, което четете, музиката, която слушате и това, което ви радва и ви доставя удоволствие в живота. Например много филми и телевизионни предавания съзнателно са направени, за да ви тревожат и да пълнят умовете ви с негативни действия и образи. Те са замислени да ви програмират с условия, които постепенно ви отнемат чувството за правилно или погрешно. Става така, че вие ставате безчувствени спрямо убиването и разрушението и не възразявате, когато това стане ваша реалност. Как ще намерите мир вътре и навън, ако умът ви е нападан непрекъснато от такива негативни образи. Подбирайте повече и се наслаждавайте на неща в живота, които живеят в щастието, радостта и любовта.

Твърде дълго време вие бяхте осъдени на всички видове негативност докато тя почти става приемлива. Разбира се, това беше намерението на тъмните сили, но те не могат да я наложат над вас, освен ако вие не позволите това. Вие не е нужно непременно да се включите в противопоставянето спрямо тях, но вместо това насърчете стил на живот, който е с намерение да ви води към Светлината и да ви извиси отвъд по-ниските им енергии. Това може да стане, но се изисква воля и способност да защитавате принципите си. Не трябва да вървите с тълпата, просто, за да сте социализирани, а да установите свой собствен код на поведение.
Скъпи мои, ние не ви проповядваме, тъй като в крайна сметка вие поемате отговорността за действията си. Това, което правим, е да ви направляваме да постигнете щастлив и пълноценен живот, така че вие естествено да се придвижите на пътя към Издигането. Не е нужно да бъдете Светец, но да живеете в най-висшето си разбиране за това какво означава да живееш добър живот. Това не означава да стигате до крайности, а просто да правите, каквото можете, за да живеете в Светлината и да помагате на спътниците си. Ако можехте всички да направите това, какво чудесно място би бил този свят, а това не е мечта, тъй като с Издигането мечтите ви ще се сбъднат отвъд въображението ви.

С течение на времето и понеже разбирането ви нарасна, това естествено породи повече въпроси. Съвсем ясно е, че вие искате повече подробности, тъй като започвате да приемате, че Издигането действително означава драматична промяна в условията ви. Знаем, че колкото повече информация може да бъде дадена, толкова по-голяма ще е лекотата, с която ще завършите пътуването си. Въпреки че крайното време води до ново начало, ние напълно разбираме, че искате да сте достатъчно подготвени. За тази цел аз съм уведомил Майкъл, че трябва да ви бъде изпратено копие от интервюто на Стив Беков с Архангел Михаил чрез Линда Дилън от 6 август. Това е доста изчерпателно обяснение на това, което води Издигането и е категорично в детайли, за да може да бъде напълно разбрано. ( Ще изпратя статията веднага след като ви изпратя това послание).

Точният път, който ще доведе до Издигането, все още е неясен, защото доста събития са компресирани в много по-кратък времеви период, отколкото се надявахме. Така че моля приемайте нещата, както се случват, знаейки, че към времето, когато се налага, вие ще сте напълно подготвени и ще сте се придвижили напред, както се изисква. Има много аспекти към Разкриването, които държат ключа към това, с което ние искаме да продължим, а това е официалното признаване на нашето присъствие, което е най-важно за нас. Има милиони хора, които сега вярват в нашето съществуване и имахте почти 70 години, в които достигнахте до решението си за това. Сега повече от всякога ние сме виждани ежедневно в небесата ви и ние съзнателно се позиционираме там, където е вероятно много повече хора да ни видят.

Това, което не се знае като цяло, е, че ние поддържахме света в мир и досега предотвратихме избухването на още една Световна Война. Ние също така предотвратихме използването на ядрени оръжия от доста години. Накрая, и наскоро предотвратихме фалшиви флагови атаки, които бяха организирани, за да започнат големи конфронтации. Естествено вашите Правителства и Военни не искат да са поставени в позиция, където ще трябва да признаят такива действия и се страхуват от последиците от това. Обаче, това трябва да се случи скоро и ние подклаждаме натиска върху тях да признаят контакта си с нас и така да ни позволят открито да се движим сред вас. Все още някои смятат, че ние искаме да ви превземем, но това е необикновено предположение, тъй като ако е така, защо тогава сме чакали до сега. Ние виждаме тази идея като резултат от дълги години негативна публичност да ни покаже като чудовища, чакащи да ви нападнат.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ще подчертая, че ние сме възнесени Същества както и всички членуващи Звездни Нации от Галактическата Федерация. Освен ако има някои фалшиви сметки за нашия контакт с вас, няма случаи, които са ни известни, които са показали някаква форма на враждебност срещу вас. Моля не ни бъркайте със Сивите, които са отговорни за отвличанията и помнете, че те бяха поканени на Земята от Правителството на САЩ на базата на обмен на информация в полза на двете страни. Благославям ви всички, Скъпи мои и както винаги, поддържайте фокуса си върху голямото бъдеще, което ви очаква.


Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.