Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, October 5, 2011

СаЛуСа, October 5, 2011


След много кратко време ще достигнете тази магическа 11.11.11., когато всяка душа ще бъде издигната, независимо дали осъзнава това или не. Това ще помогне да се успокоят ситуациите, които причиняват тревога, тъй като ние не искаме да видим ускорение на конфликтите в Средния Изток. Това, което се случва, е резултат от пробуждането на хората за това как са били манипулирани и използвани, за да поддържат живота на онези, които ги управляват. Тази енергия на промяната помита света, а с намерението на хората, ще се превърне в подобие на приливна вълна, измиваща всичко по пътя си. В Западния свят такива движения постепенно набират темпо, а властите се опитват да овладеят тяхното въздействие. Те не могат да бъдат пренебрегвани дълго време и хората ще спечелят тази битка.

Не всеки харесва идеята за демонстрациите, но това е видът енергия, открита в по-младото поколение, които са безстрашни, когато става въпрос за демонстрации. Те са тези, които разбират, че старите начини повече не са приемливи и ще продължат със своя протест докато постигнат успех. Много от тях са онези души, които са се инкарнирали за тази цел, но също и носят отговорите на проблемите, притежавайки по-висши нива на съзнание от повечето хора. Всичко това е част от по-големия план за освобождаването ви от тъмните сили и властта им над вас. От известно време научавате какво ще донесе бъдещето, то ще промени лицето на вашето общество до неузнаваемост. Как е възможно някои да предпочитат повече да останат в третото измерение, веднъж след като разберат колко много предимства ще извлекат от промените, те ще осъзнаят, че има толкова много да спечелят, отколкото да загубят.

Всеки иска да живее щастлив, радостен и мирен живот и това е, което ви очаква, тъй като накрая тези души, които не са готови за Издигането, ще напуснат Земята. Ще има неизбежно разделение на пътищата, базирано на вибрациите на душите, а това ще позволи на онези с по-високи вибрации и ниво на съзнание да се съберат заедно. Те ще бъдат онези, които с право са се придвижили извън дуалността, защото уроците и са били научени. Както ви информираме доста често, вие сте тези, които определят кое ниво да обитават, независимо дали сте наясно с това или не. От това ще разберете, че ще следвате път, който е абсолютно точен за вас. Не би имало полза, ако вие се намирате на ниво, с което не можете да се справите.

Ние знаем, че някои от вас, които са мили скромни души, се тревожат, че поради някаква причина може да не сте готови за Издигането. Нашият отговор за вас е, че ако водите живот, в който избягвате да бъдете съдещи и можете да откриете в сърцето си, че обичате всички души, вие нямате нищо, за което да се тревожите. Не става въпрос да сте религиозни, да посещавате курсове или да си купите пътя към небето. Това, което е от значение е какви сте отвътре и ако живеете в своята истина колкото може повече, вие стоите добре на пътя към Издигането. Помнете, че вашите Водачи познават истинската ви същност и ако стремежът ви е да се издигнете, те ще ви помогнат да го направите. Небесата ликуват всеки път, когато душа се обърне към Светлината, а веднъж след като достигнете това решение, няма връщане назад.

Трудно е да разберете, че животът на Земята е илюзия, но ако можете да го разглеждате по този начин и да го видите само като преходна фаза на опитност, той ще има по-малко влияние върху вас. Той наистина прилича на Холографската Платформа в Стар Трек, с изключение на това, че много малко от вас осъзнават истината. Преди да навлезете в настоящия си живот, вие знаехте какви биха били целите ви, както прави всеки друг, който заедно с вас е част от всичко това. Все още Свободната воля е ваша, но е малко вероятно да се избегнат възможности, които са изникнали пред вас като част от договора ви за живот. Ваша цел е да придобивате опит по начин, който ускорява еволюцията ви, следователно тези възможности са избрани старателно, за да има максимална полза за вас. Когато става въпрос за семейна кармична ситуация, вие можете да си помагате взаимно чрез вашия опит, а това помага да се изгради здрава връзка помежду ви. Вие пътувате през живото си, малко осъзнавайки това, но вашите животи са старателно планирани, така че да се възползвате максимално от тях.

След толкова дълго време в дуалността, вие чувствате умствена умора и сте повлечени от по-ниските вибрации. Ние виждаме това като изключително тежко и мъчително и разбираме ефектите му върху вас. Ето защо ние приветстваме толкова силно онези от вас, които могат да се издигнат над това. Вие имате изумителна степен на устрем, а вашата гъвкавост срещу всичко странно е добре известна. Вие действително сте героите на часа, а наградите ви за такава мощна позиция скоро ще се проявят. Вие сте чудесни души, а ние коленичим пред вас, разпознавайки вашата Любов и Светлина.

Независимо от вярванията ви, няма и съмнение, че промените са почувствани буквално от всички. Има също разбиране на това, което скоро предстои и тъй като времето се ускорява, не след дълго ще се случи голямо събитие. Тогава вие ще преживеете цяла поредица от събития, които скоро ще отведат напред в „обещаната, земя”. За сега имате добра представа какво да очаквате, но дори и така да е, ще бъдете приятно изненадани от възможностите му. Ние говорим за промени по целия свят, тъй като всяка душа участва заедно с Майката Земя.

Без съмнение ще забележите, че противно на предсказанията за мрак и гибел, Майката Земя е относително тиха и не са се случили световни разрушения в катастрофални пропорции. Обаче, има необходими физически промени, а когато те се появят, ние ще ги наблюдаваме с оглед да намалим ефекта им до минимум. За тези от вас в райони, които са белязани като земетръсно или вулканично активни, следвайте интуицията си по отношение на това кога чувствате и дали е необходимо да се преместите. Първите признаци често са забележими в Природата, а животните имат по-чувствителни реакции спрямо променящите се енергии. Те ще се преместят предварително във връзка с точното събитие, така че техните действия трябва да се забелязват.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и мога да ви съобщя, че Галактическата Федерация е готова да подкрепи нашите съюзници на Земята, когато те напредват в премахването на Илюминатите и техните слуги. Всички имаме нужда да знаем, че те заедно с властта им са били премахнати, преди да можем открито да работим с вас. Критичният период наближава, а ние очакваме да се придвижим без още забавяне. Поддържайте твърдо курса към Издигането и няма да има нищо, за което да се тревожите - всичко върви добре, както винаги, а ние сме с вас през целия път.

Благодаря ви, СаЛуСа Майк Куинси


Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven InspiredShare |

Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.


СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.