Home > Български > Mike Quinsey - SaLuSa, May 5, 2010

SaLuSa, May 5, 2010

Събитията на Земята безспорно се ускоряват и независимо колко голяма е конфронтацията между тъмнината и Светлината, никога не забравяйте факта, че Светлината вече е победител в тази битка. Напълно сме сигурни в това, можете да очаквате да намерите доказателства и сте на път да ги получите. Мерките, които ще поставят тъмните сили под контрол, са вече към края си и значително ще намалят тяхното влияние. Те знаят, че времето им изтича и нападат във всички посоки. Както може да кажете, ние следим пулса им и те не могат да скрият намеренията си от нас. Ние не можем винаги да спираме всички техни действия, но при определени обстоятелства можем да им попречим до постигнат целта си.

Междувременно нашите планове са в готовност и могат да бъдат лесно пренаредени, за да отговорят на нуждите в настоящата ситуация. Ние напредваме с нашата програма и сме си поставили краен срок, до който трябва да действаме. С оглед на вероятния отговор на тъмните сили, ние не сме склонни да дадем твърди прогнози. И все пак, когато говорим, че събитията се придвижват все по-близо до откритото им започване, ние имаме предвид един относително кратък период от време. 2010 г. ще бъде година, която ще бъде запомнена със започването на прехода от контрола на тъмните сили към енергиите на Светлината, носени от нашите съюзници. Светлината се увеличава експоненциално и тя е силата зад прочистващите действия, които вече са започнали.

Развълнувани сме от перспективата най-после да излезем открито и следим всички неща, които ни задържат. Ние, обаче, не сме твърде загрижени, тъй като ясно виждаме благоприятния изход. Веднъж след като определени условия бъдат изпълнени, които ще отнемат последната сила на конспирациите, ние бързо ще заемем нашите позиции и вие ще видите много от нас във вашето небе. Вашите нива на съзнание показват, че пробуждането на Човечеството напредва и това ускорява много промените, които са необходими, за да се разчисти пътя за всички нас. Отдавна вече трябваше да сте наясно с вашето наследство и това знание ще ви бъде предадено възможно най-рано. Толкова голяма част от вашите разбирания, които са диктували начина, по който живеете и се държите помежду си, са недостатъчни и всичко това ще трябва да се промени в готовност за Издигането.

Вашите вярвания са силни и понякога повлияни от национални и религиозни интереси. Ние ще ви донесем истината по всички въпроси и особено за най-новата ви история, която е била написана от онези, които биха скрили реалната истина. Бъдете отворени за нови версии за Човешката еволюция и ние ще я проследим хиляди години назад в древното ви минало. Ще разберете, че членовете на Галактическата Федерация не са непознати на ранната ви еволюция, а в действителност са имали пръст в нея. Между нас има по-голяма връзка, отколкото можете да си представите и ние сме играли роля в създаването на вашата генетика, имащо за резултат това, което сте днес. Когато видите различните видове Същества в нашата Федерация, ще се възхитите колко много от тях имат близка прилика с начина, по който изглеждате сега.

Мили Мои, вие се подготвяте внимателно да се присъедините към нас в бъдещето и ние ще застанем заедно като Едно. Дотогава вие ще сте станали Същества с ниво на супер съзнание и доста различни от това, което сте сега. В известен смисъл това няма да бъде толкова странно, тъй като се завръщате до нивата, които някога са ви били много познати. Вие ще бъдете отново велики Същества с огромна сила да творите и много от вас ще служат в нашата флота за нуждите на другите. Вие ще сте едни от нас и пълноправни Космически Същества с всички качества, които виждате в нас.

Виждаме, че мнозинството от вас са готови да отговорят позитивно на нашето присъствие и още много други ще ни приемат поради различните проблеми, които затрупват вас и вашата Земя. Вие несъмнено бихте имали полза от помощта ни сега, но за момента ще трябва да се борите с тях сами. И все пак, както винаги ние се стремим на поддържаме баланс за вас, така че нещата да не излизат извън контрол. Всяка страна е под въздействието на промените, които премоделират старата система и е крайно необходим нов подход, ако трябва напълно да се преодолеят старите порядки. Нови идеи за технологични иновации, които преди са били задържани, постепенно намират своя път в публичното пространство. Те са много необходими в този момент, за да се компенсират щетите, нанесени върху много индустрии и не на последно място, за да се преодолеят трудностите, които преживяват хората.

Вие няма да потънете безследно, а ще се издигнете и ще отговорите на потребностите на момента. Хората са се доказали като много издръжливи и способни да импровизират, когато е необходимо. Като успеете да видите себе си след сегашния период, вие ще сте в състояние да преодолеете проблемите, докато с наша помощ се случат пълните промени. Идеите за много полезни изобретения ви бяха дадени от нас и ще помогнат да се запълни празнината, оставена в продължение на много години съвсем малък истински прогрес. Онези, които бяха разработени като цяло не винаги бяха полезни за вас, а бяха използвани тайно за военно превъзходство. Те са дадени, за да са от полза за всички вас и с наша помощ накрая ще стане така. Човекът ще научи много дълбоки духовни уроци от тези преживявания и ще се сближи с другарите си.

Както сте склонни да казвате, запазете самообладание и не позволявайте на събитията да отслабят решителността ви да останете съсредоточени върху края на дните. Той се задава и ще изпълни всичко, за което някога сте мечтали, което ще ви издигне до едно по-високо ниво на съществуване. Вашата страна на бляновете е реалност, която вие създавате, проявлението ѝ идва все по-близо и вие се издигате към него. Тъй като вибрациите ви се издигат, нарастващите болки трябва да бъдат издържани, тъй като те ще причинят върхове и спадове в начина, по който се чувствате. Въпреки това, веднъж след като сте интегрирали новите енергии, вие ще започнете да се чувствате на върха на света. Задръжте това чувство след като го изпитате и ще преминете през последните дни без никакви проблеми. Ще познаете този момент, тъй като ще се чувствате щастливи и радостни, и способни да отблъснете негативността, която ви заобикаля.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и мога да ви кажа, че Галактическата Федерация очаква с нетърпение да се срещне с вас в най-близко бъдеще. Те ще ви донесат средствата за постигане на траен мир на Земята. Те също така ще подходят към всички вас с голяма любов и ще видят ярката Светлина на вашата душа.

Благодаря, СаЛуСа.
Mike Quinsey.
Website: Tree of the Golden Light
Translation: Camelia


Would you like to comment on this message? Send us an e-mail! If we find it appropriate, we will place it under this message.
If you would like to receive an e-mail from us when there's a new message from Mike Quinsey,
please let us know and we'll add you to our mailing list.