Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, May 4, 2012

СаЛуСа, May 4, 2012

Нека никой не ви убеждава да промените вярванията си, освен ако вие интуитивно почувствате Светлината в думите, които ви се дават. Това, което е от по-ниски вибрации, няма да резонира с вас, а в този момент, когато Издигането е толкова близо, има такива, които умишлено биха ви дезинформирали. Тъмните сили мислеха да поробят Човека и неговия свят в собствения си дневен ред, но сега се държат здраво за всяка възможност да спрат пътя на Светлината на всяка душа, който води към завършване. Това няма да бъде допуснато, но означава, че вие все още трябва да действате внимателно и да не сте заблуждавани от онези, които насаждат страх. Естествено се случват физически промени, но те няма да бъдат от такъв мащаб като библейските предсказания. Някога те бяха действително възможни, но с ускоряването на съзнанието ви вибрациите бяха издигнати. Това позволи по-малко хаотичен край и ние от Галактическата Федерация сме решени да ви помогнем през оставащия период преди Издигането. Има много начини, по които ние можем да помогнем, а що се отнася до земетресенията, потокът на енергията може да бъде насочен по такъв начин, който минимализира ефекта им.

Нашата мисия сега достига критична точка, където ние ще бъдем приведени в действие да наблюдаваме събитията, които са на път да въздействат върху съзнанието ви. Огромната работа, която е въведена, за да ви отърве от Илюминатите и техните слуги, е на път да даде резултат в арести от голям мащаб. Това изисква нашите съюзници да са в готовност, а ние да ги пазим, за да гарантираме, че всичко върви гладко. Ние не искаме да видим паника в резултат чистките, които се случват. Рано или късно вие ще трябва да се изправите пред ужасната истина за това как сте били използвани през цялото време, за да попълвате хазната на онези, които от еони от време са били движещата сила зад вашите правителства. Степента на тяхната сила наистина ще ви изуми и шокира и още повече, когато осъзнаете колко голяма част от населението бе предназначена да бъде елиминирана. С нашето идване тази заплаха бе премахната, но историята ще покаже, че живота на милиони въпреки това, бе обект на коварните им сценарии.

Идващите времена ще бъдат доста забързани и разбира се, вие имате да се съсредоточавате върху Издигането. Бъдете сигурни, че каквото и да се случи, крайният резултат ще бъде във ваша полза. Всичко, което е от по-ниски вибрации най-накрая ще бъде трансмутирано или ще изчезне от погледа ви. Ето как Земята ще бъде възстановена с премахването на всички следи от замърсяване. Ще се роди Нова Земя, така че вие можете да започнете друг етап от вашата еволюция. Той ще е най-удовлетворяващ и ще върне радостта и щастието, които липсваха в живота на много хора. Светлината ще засияе от всички посоки, а нивата на съзнанието на всички форми на живот ще е издигнато. Единството ще е очевидно по много начини и ще е разпознато като обединяване на целия живот. Повече няма да се случва разделение, а хармонията и баланса ще са възстановени. Тъмните енергии няма да имат място в такива среди и не могат да съществуват в такива високи енергийни нива. Така че, Скъпи мои, не позволявайте на външни влияния да се намесват във вашия напредък към Издигането.

През идващите времена вие ще достигнете нива, които ще съответстват на Христовото Съзнание, а това значи всички вие, тъй като това е естествено развитие в еволюционния ви път. Сега вие сте бледо отражение на такива високи вибрации, и все пак ваша съдба е да достигнете такива нива. Един ден на вас действително ще се гледа като на Майстори на Светлината и съ-творци с другите, когато се раждат нови Вселени. Вашият потенциал по никакъв начин не е ограничен и в края на краищата вие ще облечете мантията на Боговете, които сте. Обаче сега времето и мислите ви са ангажирани от подготовката за Издигане. Някои все още търсят отговорите на въпроса какво трябва да направят в това отношение, а ние бихме казали, работете към ниво, където можете да бъдете един, който може да изрази себе си в Безусловна Любов. Не е лесно, когато имате толкова много отвличане на вниманието наоколо, и все пак това е състояние на съществуване, което е възможно. Вижте всички като част от себе си, защото всички сте свързани и това, което прави един влияе на всяка друга душа. Това означава да не съдите и вероятно за Хората това е най-трудната част. Вие сте свикнали да изразявате мнението си за всичко, а понякога това се прави, без да знаете всички факти. Просто се преместете в енергията на любовта през цялото време и бъдете толерантни към другите, които все още играят играта на дуалността.

Вие живеете на красива Земя, която е Същество с високо съзнание в собственото си право, развалено от липса на разбиране. Майката Земя пожертва много, за да позволи вашата еволюция да продължи, но вие бихте казали, че сега е време за разплата. Като оценявате какво е направила Тя за вас и също като уважавате Нейните нужди да се подготви за Издигането, вие можете да работите в посока към поправяне и преодоляване на някои от щетите, които са сторени. Със сигурност ще бъдете призовани да участвате в почистването, когато можем безопасно да се приземим на вашата Земя. Това е гигантска задача, и все пак на нас не ще ни отнеме никакво време, така да се каже, благодарение на нашите технологии. Ние вече почистваме атмосферата и отбелязваме вашата загриженост за Чемтрейлс и намаляваме ефектите им върху вас. Действително от много години ние чистим отлаганията от атомни експлозии и дори сега се справяме с радиация, идваща от повредената Ядрена Централа в Япония. Както сега трябва да знаете, ние в момента също така предотвратяваме употребата на ядрени устройства и безопасно ще ги унищожим, ако е необходимо.

Повече няма да стоим и да позволяваме още умишлено унищожение на планетата, а вашите власти са наясно с позицията ни по този въпрос. Това са първите стъпки към забраната на войната и вярвайте ни, че ние можем да гарантираме, че всички страни се придържат към това Божествено правило. Мирът е почти тук, а когато той доведе до разпускане на всички военни единици, има направени разпоредби за пре-назначения на целия персонал. Военните престъпления ще бъдат разглеждани редом с всички престъпления срещу Човечеството и просто никой няма да избяга от тях, тъй като ние знаем кои са виновниците. Няма да има репресивни мерки, но просто приложение на вашите закони и също Вселенския Закон.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и откривам, че вие забелязвате колко по-бързо се ускорява времето. Това е сигурен знак, че вибрациите бързо се издигат и гаранция, че вие ще изпитате извисяването, което върви с това.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.