Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, February 3, 2012

СаЛуСа, February 3, 2012

Може би си мислите, че всички биха проявили интерес към бъдещето, но много души са доволни да се носят без никаква амбиция да правят нещо различно от това. Всъщност за някои изглежда, че няма никаква цел в живота въобще. И все пак в рамките на тяхната малка ниша на Земята, те наблюдават друг живот и в един момент стават неспокойни, защото вътрешно знаят, че той може да бъде много по-добър. Това, Скъпи мои, е началото на тяхното пробуждане, а с толкова много неща, които се правят сега, има надежда те да напреднат. Животът задава въпроси, отнасящи се до това защо е толкова незадоволително създаването и предоставянето на най-основните удобства за всички хора. Подсъзнателно всички вие знаете, че сте Едно и че всеки един от вас трябва да се възползва от щедростта на Земята. В сегашно време тъмните сили отидоха още по-далеч от преди в отричането на законния ви дял и в отнемането на малкото, което вече имате. Те нагло вярваха, че биха могли напълно да ви поробят като откриха малка опозиция на плановете им. Обаче те не отчетоха бързия растеж в съзнанието, отчасти поради солидната работа на Служителите на Светлината. Това все пак е експлозия от Светлина, която се появи и обхвана целия свят и е близко до истината. Количеството енергия, излъчвано към Земята, нарасна експоненциално и се разпространи сред онези еволюирали същества, които са способни да я привлекат към Земята. Тя се придвижи отвъд точката, от която може да бъде спряна и ви позволи да стъпите на пътя към Издигането.

Както казахме преди, всички вие сте на различни етапи от еволюцията и трябва да се очаква, че ще има различен отговор на това, което се случва във вашия свят. Когато се движите нагоре по стълбата, с това вие издигате всички останали, тъй като те също се възползват от нарастването на нивата на съзнание. Въпросът е дали всеки ще го направи и ще се издигне, а това зависи от всичките ви избори на свободната воля. Така че някои души ще продължат да плават наоколо и ще са доста доволни да гледат накъде отива света. Тяхното темпо на напредък определено е много по-бавно, отколкото на повечето други хора, но това не оказва влияние на способността им в крайна сметка да преживеят издигане. Фактът е, че всички души имат ДНК гени, които им дават стимул да търсят истината, а това неизбежно ще ги накара да продължат да я търсят. Стремежът обикновено идва с въпросите относно целта на живота, а това ги води напред в дълго приключенско пътуване.

За тези от вас, които намериха път към дома, животът изведнъж става по-гладко протичане и проблемите повече не предизвикват голяма борба, тъй като ги поемате с лекота, поради вашето разбиране. Това, че знаете как работи всичко това, ви помага да преодолеете всички препятствия, на които се натъквате, а егото ви продължава да стои на задната седалка, без да се намесва. Вашето его прави път на Висшия ви Аз, който е истинското ви Аз. Така че виждате, Скъпи мои, вие действително имате отговорността да издигнете себе си, тъй като никой друг не може да направи това за вас. Може да ви се помогне, но в крайна сметка това е ваше решение, което ще определи как напредвате. Вие трябва да имате силно намерение да се слеете с Висшия ви Аз, а това означава да следвате път, който третира всички души като Едно. На Земята това е по-лесно да се каже, отколкото да се направи, но е постигнато, така че е възможно, ако вложите ума си в него.

Междувременно, някои от вас все още намират за трудно да повярват, че сте толкова близо до приключване и все пак то приближава по-бързо от всякога. Това не зависи от външни случки, тъй като те са предпочитаните условия, които ще доведат до голям скок напред, що се отнася до стандарта ви на живот. Сега вие знаете, че сериозно сте държани назад, а чрез попълване на празнините ще има по-гладък и по–приемлив преход. В крайна сметка вие ще се възползвате от преместване в по-висше измерение, където предимствата, дадени чрез новите технологии, ще ви бъдат някак по-познати. Всичко около това ще се разглежда като квантов скок напред и ще останат малко неща от начина на живот на стария свят. С това вървят трудоемките системи, които ви държаха в робство с малко време за собствените ви творчески желания. Това ще допринесе за голяма промяна в живота ви, за да те в състояние изцяло да се ангажирате в тези търсения, които ви доставят удоволствие.

Живота ви в момента е толкова ограничен и контролиран, а това също се отнася и за Законите на Страната, които ще бъдат внимателно разгледани и изменени, за да се извадят онези, които са несправедливи и незаконни. Ще има връщане към Конституция на страните с добавени ползи, произтичащи от идващото ви Издигане. Най-общо казано вие сте подготвяни за вашето Издигане, а нашите съюзници са близо до някои основни постижения. Нищо свързано с това не е лесно, тъй като ние се занимаваме със световни проблеми, особено що се отнася до финансовия сектор. Въпреки това, трябва да има трайни промени, в противен случай финансовата политика няма да бъде стабилна, а ние ще гарантираме, че няма връщане към централизираните системи, които отчасти предизвикаха тяхното падане. Банките ще бъдат по-малки и по-отговорни за действията си.

Галактическата Федерация е готова да подготви съюзниците си, тъй като те правят ходове да доведат някои въпроси до приключване. Време е да се напише последната глава за Човешката Раса и нейното пътуване през дуалността. Това ще бъде една победа, постигната чрез чисти усилия и ангажираност към Светлината. Дори и вие ще се изненадате след като научите как шансовете са били подредени срещу вас. И все пак, вие упорствахте и вашата вяра ви отведе напред и често вие работихте в изолация, но въпреки това изпълнихте мисията си. Това е чудесна победа и това, което виждате сега, са само последните опити на тъмните сили да продължат със злините си. Всичко е под наш контрол и скоро те ще бъдат призовани да отговарят за действията си в продължение на хилядолетия от време.

Все пак продължавайте да вървите по-силни от всякога и не се отказвайте да се фокусирате върху Издигането. Всеки от вас, който прави това, ще помогне, за да се гарантира, че това се случва, както е планирано, а вие няма да сте сами, тъй като всички ние ви придружаваме през тези последни няколко месеца, дори и ако не го осъзнавате. Нашата позиция е такава, че ние сме в състояние да наблюдаваме всичко, което се случва на Земята и можем да чуваме разговори и да видим доста ясно сякаш сме там. Всъщност ние можем да проникнем в земята и да видим в базите, които са създали тъмните сили. Нищо не убягва от нашето внимание нито може да бъде скрито от нас. Следователно вие сте в безопасност и след време всички военни бази ще бъдат затворени завинаги.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам, че можем да осигурим безопасното ви преминаване към Издигането. Това ще е най-важният ви напредък, който някога сте преживяли. Изпращаме нашата любов и благословии на всички вас.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси ;

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.