Home > > Mike Quinsey - СаЛуСа, March 1, 2013

СаЛуСа, March 1, 2013

В много места по света старите енергии се сриват и с това идва възможността те да бъдат заменени от новата парадигма. Това е, както бихте казали, изчакване, понеже беше извършена много работа, за да се гарантира, че тази парадигма е готова да поеме нещата. С това идва степен на несигурност, защото за известно време всичко, което ще видите, са признаците на разпадане. Еврото е много нестабилно и някои други валути също не се държат много добре. Всичко това сочи към голяма промяна, която също ще окаже натиск върху банките да прегледат методите си на търговия. Те видяха, че промяната идва, но се опитват да предотвратят неизбежното, но опитът им ще е без значение. Вече има съгласие между много държави по предложените промени и просто е въпрос на изчакване да дойде точният момент.

Не след дълго ще се случи Разкриването, но не очаквайте то да е мащабно в първите си етапи. Ще е нужно време да се премахне секретността, която обвива всичко, което е свързано с Извънземни и НЛО. Обаче, след като истината започне да излиза, шлюзовете ще се отворят що се отнася до нас, както и нашите контакти от миналото, които бяха осъществени с вас. Ще е нужно време, за да се разкрие истината за взаимоотношенията на вашите Правителства със Сивите и използването от тяхна страна на напреднала технология, която им е била дадена. Основното ни желание е нашето присъствие да бъде официално признато с гаранцията, че винаги контактът ни с вас е бил мирен с оглед на това да помагаме на Човечеството. Ние живеем чрез Светлината и сме спазили протокола и Законите на Бог в нашите отношения с вас.

С времето вие ще научите много за нашето взаимодействие с вас в продължение на хиляди години и ще откриете, че ние сме действали като ваши Пазители. Ние наблюдавахме растежа ви и ви помогнахме да преодолеете препятствията, които можеха сериозно да забавят еволюцията ви. Разбира се, има граница относно това докъде можем да отидем, тъй като не бива да се намесваме в ситуации, в които отработвате собствената си карма. Ние трябва да стоим на заден план, но това не ни пречи да се опитваме да облекчим опита ви като постоянно изпращаме към вас Любов и Светлина. Сега ние ви придружаваме отблизо през това, което ще се докаже, че е много активно време, когато ни е позволено да дойдем по-близо до вас. Вие често виждате нашите кораби и често ги виждате в голяма численост, тъй като ние продължаваме да чистим вашата атмосфера и държим под око онези, които все още са решени да причиняват неприятности.

В миналото имаше много препратки към арестуването на онези, които ръководят тъмните сили, и постепенно те бяха обградени. Вие също сте чували за „Мантинела” и по този начин ние бяхме в състояние да ограничим силно дейността им. Считаше се, че масовите арести едва ли биха предизвикали паника сред вас, тъй като малцина знаеха нещо относно това защо се случват. Така че ние избрахме постепенни промени и поставихме наши представители, които са наши съюзници, на постове, които дават повече контрол на тези, които са от Светлина. Обаче, след като можем да излезем открито, тогава ще видите да се случват бързи промени, за които ние от дълго време сме подготвени. Ние ви уверяваме, че вие най-накрая ще се радвате на всички предимства, които ви бяха обещани и ние ще направим всичко, което можем, за да ви помогнем.

Важно е вие да давате от енергията си на всичко, което е чисто и положително, без да изразходвате енергията си по въпроси, свързани с Илюминатите и техните действия. Времето им сега е силно ограничено, защото действията им бяха ограничени докато напълно могат да бъдат спрени. Те вече не представляват заплахата, която бяха, а Съществата от Светлина ограничават силата им, за да могат те да бъдат контролирани. Ние все още не можем да направим така, че медиите да започнат да докладват честно и прецизно, но това ще се случи и повече вие няма да имате никакви съмнения относно новините, които ви се представят. В повечето от тези въпроси ние действително разчитаме на вас да започнете нещата като по този начин ни давате възможност да се присъединим към вас съгласно Закона на Привличането. Вие дойдохте на Земята, за да изпитате дуалността и все още изпитвате някои „спадове” дори когато тя е завършила цикъла си. Има недовършени действия, които изнасят тъмната енергия в Светлината за почистване и именно това е мястото, където вие сте на ход.

С 21 декември вие имахте един фокус, но сега, когато това е минало, пътят е по-отворен, тъй като имате да изпитате много събития и не сте сигурни кога ще се случат те. Бихме казали, фокусирайте се върху колективното си разбиране за всичко, което ще дойде от по-високите вибрации. Тогава ще правите толкова, колкото може да се иска от вас и ще ускорите промените. С толкова много дълг по света е ясно, че има само един отговор на проблемите ви и това е пълно опрощаване на дълга. Това е част от плана, който вие познавате като НЕСАРА и заедно с изобилието бързо ще се установи процъфтяващото общество. Истинските отговори на проблемите ви са относително прости, но не е толкова лесно намирането на точните хора, които да ги въведат. Ще трябва да гледате към масивните промени, които ще придружават правителствените промени и след това всичко ще бъде възможно.

Вече ще сте забелязали, че времето продължава да се ускорява и преди да усетите къде сте, събитията изведнъж ще покажат, че ерата на големите промени е започнала. До тогава ние очакваме да сме признати и ще действаме с вас, така че да можем да обединим усилията си и да отбележим бърз напредък. Тържествата ще настъпят в подходящия момент, но световният мир е важен, тъй като всички военни заплахи трябва да престанат. Ние имаме средствата и пълномощията, за да ги приложим, ако това се сметне за необходимо. Не е възможно да се толерира никаква намеса, а когато завърши почистването, ние всъщност не очакваме никакви проблеми въобще. Виждате, Скъпи мои, че изобщо нямаше спиране на нашия ангажимент с вашето Издигане, което продължава още по-напред, за да ви отведе в Златната Епоха.

За вас времето доминираше в живота ви, но тъй като се потапяте все повече в по-високите вибрации, времето ще има все по-малка важност. Ще започнете да разбирате концепцията за всичко, което е в Сега, и просто ще вървите по течението. Знаем, че сте свикнали да работите с планове за това как да използвате времето си, но когато можете да позволите на нещата да се случват естествено, без да се налагат никакви твърди мнения по въпроса, животът ще потече много по-лесно за вас. Трудно ви е да разберете живота без време, както сега го разбирате, но ще се почувствате абсолютно свободни и ще се радвате на живот, който е мирен и удовлетворяващ. Както се променя вашето възприятие за времето, така ще се промени и опитът ви.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се чувствам благословен да имам тази комуникация с вас. Изпращам я с Любов и Светлина от името на Галактическата Федерация на Светлината.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси
Превод :Tauno

Website: Tree of the Golden Light


Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!