Home > Bulgarian > Hilarion's weekly Message, November 11, 2012

11 ноември 2012г.

Седмично послание на Хиларион
11-18 ноември 2012г.

Възлюбени,
Идващите енергии изваждат последните следи на илюзията и възприемането, които Човечеството като цяло е приело като истина за живот на Земята и когато те излизат на повърхността и са изнесени на открито, се случва по-голямо подравняване със собствените сили на всеки отделен човек. Тъй като тези откровения излизат напред в публичното пространство, случва се много интроспекция във всяка личност и се случва пренастройване в индивидуалното поле на съзнание на всеки човек, което води до по-голям растеж към цялост на съществуване. Чрез наблюдение на въздействието върху другите от действията и делата на само един човек, Човечеството започва да разширява предишните си ограничения към нови висоти на знанието, действието и изпълнението.

Навсякъде около вас, метаморфозата на любимата ви Планета в голямата сияйна звезда, която тя винаги е била предопределена да бъде, се случва. Всичко това, което бе скрито от обикновено око, сега е изнесено, за да започне Човечеството да вижда себе си в по-голяма светлина, отколкото беше възможно от много векове насам. Силата и здравината на Земните хора се изпитва като голям духовен растеж и в сърцата им идва разбиране с продължаващите откровения, които са изнесени на светло в медиите и които ще започнат да помагат за счупването на оковите на контрола, който държеше Човечеството в хватката си толкова дълго време. Много хора сега се пробуждат за разбирането, че много от знанието им за Света, в който живеят, беше всъщност илюзия и че има много повече неща, които са необходими за тяхното учение и напредък.

Ще започне да се случва голям растеж в предстоящите дни, тъй като повече промени стават очевидни. Първо ще има отричания на това, което се случва, последвани от неудобно приемане, че в историите, които са разказани на хората има повече неща, отколкото са казани. На свой ред хората ще започнат да изискват по-голяма отговорност от тези, които бяха избрани, за да им служат. Навсякъде по Земята хората ще се изправят и ще премахнат оковите на доверието, което бе дадено на избраните им представители за грижата за нациите им. Голямата чистка сега е в ход и на светло ще бъде изнесена много информация, която ще изиска съзнанието на Човечеството да предприеме гигантски скок напред. Това ще създаде полезни промени за всички системи на управление в сравнително кратък период от време.

Животът, както в момента се живее на вашата Планета, стои на кръстопът и промяната е вълната на бъдещето за всички на нея. Устойчивостта на нейните обитатели ясно ще се види, когато всяка душа направи избора си и изборът и ще е най-ясен за всички. Именно в тези времена Служителите на Светлината служат за най-висшата си цел. Нужно е да задържат много Светлина и да закотвят космическите енергии, които се вливат в Земята. Не всеки може да извърши тази работа незабавно, защото тя изисква необходими жертви от всяка личност, за да може физическият им съд да стане проводник за по-висшата честота и вибрация. Всички зависимости трябва да се изоставят и да се преодолеят, всички мании на егото трябва да бъдат освободени, за да може тази енергия да протича свободно.

Време е за голямото освобождаване на всичко, което е спирано и на лично, и на колективни нива. Знаенето на това ще стане все по-ясно за множеството, които се пробуждат сега за най-великата история някога разказвана в аналите на човешката история. Вярвайте в способността на човечеството да се издигне до случващото се и да заеме законното си място в нарастващото осъзнаване, че животът се придвижва напред с невероятно и чудотворно темпо и че те имат пред себе си великолепната възможност да са интегрална част от това.

До следващата седмица
АЗ СЪМ Хиларион
Превод :Tauno

2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

 
Share |