Home > Bulgarian > Hilarion's weekly Message, September 9, 2012

9-16 септември 2012г.

Седмично послание на Хиларион

9-16 септември 2012г.

 

Възлюбени мои,

 И така ние достигаме до още по-голямо повишаване в енергийните вълни от Светлина, които бомбардират вашата Планета. Тази енергия ще продължи да изважда всички проблеми и подсъзнателни системи от вярвания, който всеки на Земята държи в себе си, които все още не са били призовани или разгледани. Това ще създаде стрес за много хора и на Служителите на Светлината на Света подобава да поддържат спокойно и мирно състояние в собствените им енергийни полета, за да създадат и задържат устойчив баланс за противодействие на всичко, което може да се случи. Задържайте пространството на Любов, съпричастност и състрадание в сърцата и умовете си към всички, които обичате и към сферата си на влияние.

 

Отделете време да сте навън сред природата, за да се свържете с Майката Земя и да и изпратите вашите енергии на любов, съпричастност, състрадание и подкрепа. Все повече и повече, вашата работа тук сега ще става стабилизиращата сила, извисяващата сила, устойчивата, спокойна сила. Дишайте дълбоко, за да погълнете по-висшите прана енергии чрез вдишването си и да ги задържите в себе си толкова дълго, колкото е удобно преди да издишате. Това ще ви помогне да поддържате стабилност, тъй като Светът около вас преминава през цяла гама от опит, и високата гама, и ниската гама. Всяка поляризация, която някога е усещана и изпитвана през вековете, излиза за преглед, разсейване и преобразуване. Вие сте преминали през най-лошото от това като пионери и сега вашата задача е да сте тук сега като заземяващата сила.

 

Вървете по течението на събитията както те се развиват и останете в пространство на мир и спокойствие колкото е възможно повече. Често потвърждавайте, че всичко е наред и всичко е идеално и е част от Божествения План за Земята и Нейните обитатели. Това помага повече, отколкото можете да си представите, Скъпи мои. Също така бъдете наясно с факта, че вие също продължавате с интеграцията си с Висшия си Аз, вашата Свещена Христова Същност и вашата Божествена Същност. Много неща се случват на много нива и в много измерения и вие умело помагате в непосредствените задачи пред вас дори ако нямате буден спомен за това. Знайте, че е така.

 

Всеки от вас е насочван към онези на Земята, които могат да улеснят по-нататъшни отваряния и посвещения, когато сте готви за тях. Това ще продължи да се случва, тъй като вашето По-висше напътствие ви води към хората, с които най-много се нуждаете да се свържете. Ако са ви нужни средства, помолете да ви се даде това, от което се нуждаете, след това имайте вяра, че то ще бъде осигурено и доставено. Вашите Висши Аз знаят какво ви е нужно, за да се придвижите напред в тези времена и те се нуждаят от вашата пълна вяра в тях, за да предприемете действия, както и да сте насочвани да ги извършите във всеки момент. Останете наясно и будни, Възлюбени, и бъдете наблюдателни за синхронизациите, които се случват.

 

Тези времена, в които живеете, СА Издигането и вие сте в него СЕГА, Скъпи мои. Останете фокусирани върху най-висшите си визии за сияен нов Свят и не позволявайте на нищо да ви разсейва от това. Установете най-висшата си визия, която можете, за себе си и направете всичко, което можете, за да я поддържате в предстоящите дни. Свържете се със себе си, за да изнесете всички чудни дарове, които сте заключили дълбоко, докато дойде подходящото време. Това Е времето и парчетата от пъзела на живота ви започват да се подреждат в подобие на Божествен Порядък и изплува много по-ясна картина за вашата цел на Земята.

 

До следващата седмица

 

АЗ СЪМ Хиларион

2012 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace

Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com

Thank you for including the above website link when posting this message.

Превод :Tauno

--
http://elvenjewels.blogspot.com/
Humanity is Love
Share |