Home > > Blossom Goodchild - April 15, 2011

Blossom Goodchild - April 15, 2011


Блосъм: Добре, мои приятели … просто не мога да заспя, защото енергията в моята глава е ТОЛКОВА силна … не мога да разбера, вие искате ли да пообщувате с мене … така, че вместо това, просто да лежа, размишлявайки какво става … аз съм тук. Ако вие сте тук, то сте тук, ако ли не … нощ, нощ.

Федерация на Светлината /ФС/: В действителност, възлюбена, ние сме тук с тебе и сме благодарни, че ти беше внимателна към нашия зов.

Блосъм: Аз свикнах да чувствам някаква забава по повод „възлюбена” … но сега аз мисля, че „да бъдеш любима” в действителност това е прекрасно. Какво е това, което ви е нужно да кажа и което не може да дочака утрото?

Федерация на Светлината /ФС/: Това повече е за съответстващото изравняване, което ще бъде в състояние да създаде подходящ резонанс между нас и тебе в това особено време. Причина за това е, че ти чувстваш такава Светлина и в това, че ние сме в състояние много силно да си съответстваме с тебе в дадения момент.

Блосъм: Да, но защо именно сега … ако вие разбирате какво имам в предвид?

Федерация на Светлината /ФС/: Защото това е така.

Блосъм: Тогава започвайте … аз съм готова и готова – на вашите услуги.

Федерация на Светлината /ФС/: Нека стане известно в това време, че тези, които са в служене на това, че произхождат от този преходен кръговрат, стават „обновени” в течение на тези идващи дни, които са близко. С тези най … ние имаме в предвид вашето разбиране СЕГА. Ето защо толкова много чувстват себе си „извън планетата”, както бихте могли да кажете вие.

Ние бихме могли да кажем това, защото много от вас „именно това”, че имат място за трансформация вътре в нивото на душите им. Вие се преобразувате в онова, което е най-съвместимо и необходимо за взаимните нагласи на планетарния и индивидуалния подем.

Много от това, което произлиза вътре в най-дълбоките компоненти на физическото съществуване, принуждава същностите на душите да се чувстват не уютно и не в духа. За това има споразумение с Висшия Аз за определени аспекти, отнасящи се към даденото преобразуване, широко известно като най-изобретателно в допускане на такова – това е собствено съгласие с въпросните вмешателства в ума, с необходимите мерки. Много от вас красиво се приспособяват и когато позволяват най-пълно свое повторно встъпване назад във физическото … всеки намира, че неговото разбиране е достигнало ниво, способно да освободи тях от множество дребни неща, които спират изпълненията повече, отколкото им се иска. Затова ние ви молим да не се страхувате или безпокоите от усещането на „виене на свят от СВЕТЛИНАТА” Формулировката, която избираме, е заради това, че на нас действително ни харесва, че силата на СВЕТЛИНАТА се устремява към вас в главата и се държи така, че да позволи да се смесят с новите Висши енергии на този ваш земен аспект, за да „вършат своята работа”.

Разбира се, не може да бъде никакво отричане, когато всеки оценява, как всеки се ЧУВСТВА в тези времена, когато стават промените. Как е възможно ДА ЗНАЕТЕ в сърцевината ви такова ЧУВСТВО, което е така силно и откриваемо във всеки момент в течение на вашите дни? Може ли някой от вас Истински да каже, че вие НЕ ЧУВСТВАТЕ разлика във вашите вибрации и на тези, които ви обкръжават? Когато сте заети с всекидневни работи, нима не можете да забележите своето ниво, към което се изкачвате? Вътре във вашите комуникационни нива с другите, нима не можете ДА ПОЧУВСТВАТЕ начина, по който вие „мислите”, че се изкачвате към голямото разбиране на тази друга душа и позволявайки на тази душа да бъде такава, каквато е и там, където тя се намира в дадения момент от СВОЕТО съществуване? Нима вие не взимате под внимание доколко сте прекратили осъжданията? Забелязали ли сте, до колко БЛАГОДАРНОСТТА е станала част от вашия ежедневен живот?

Земни приятели … погледнете на вътре … познайте скоростта, с която всички тези неща ви влияят. Този „напор” от енергии, които се изливат във вашите Същества и на вашата планета имат възхитителен резонанс. Това успокоява болката. Учи ви да приемате това, че има … СЪЩЕСТВУВАНЕ. Тази Нова Енергия, която влиза от ваше име, е от Висше качество. Все пак бихме искали вие да признаете,че тя не би могла да заеме своето правилно място на вашата планета, докато ВИЕ не заемете удобна позиция, за да бъдете в състояние да я приемете. Затова … това сте ВИЕ, които позволявате този прекрасен резултат да се появи. ВИЕ, които работите магически за това, за да я получите, ВИЕ, КОИТО ПОНЯКОГА ЧУВСТВАТЕ СЕБЕ СИ недостойни и изоставащи в духовната енергия … ДА, ВИЕ … ВСЕКИ ОТ ВАС, КОИТО ЧЕТЕТЕ ТЕЗИ ДУМИ … ИЗПЪЛНЯВАТЕ ВАШИТЕ ПРЕДНАЗНАЧЕНИЯ … И ВСЕ ПАК, БОЛШИНСТВОТО ОТ ВАС, ДАЖЕ И НЕ РАЗБИРА, ЧЕ ТОВА СЕ ПОСТИГА.

Открийте вашите сърца, скъпи души … открийте вашите Същества за среща със знанията за това, което вие правите всички, и което трябва вие да обмисляте и питате за толкова много неща. Вие ЧУВСТВАТЕ, че вашият свят пада в пълно разорение. Все пак, с цялата ЛЮБОВ И УВАЖЕНИЕ, ние ви молим да погледнете, колко далече сте отишли. Съсредоточете се за прославянето, което ви очаква. Защото вие дойдохте да изпълните пророчеството, веднъж произнесено, и вие осигурявате да не може нищо да попречи това пророчество да заеме своето законно място във Вселенските планове.

Вие говорите за свободна воля и ви е интересно, действа ли това сега. Ние ви молим да направите малък експеримент. Попитайте сега своето сърце … може ли да бъде излъгано от тези, в които няма ПРАВДА В КАКВАТО И ДА Е ФОРМА. Какво отговори то? Ние знаем за това решение. Все пак, толкова много се връщат към страха, които създадоха за самите себе си, чрез алтернативни методи, които се смятат за самоувереност. Да, ние бихме могли да кажем, че е имало място за голямо промиване на мозъци и това дълбоко се е вкоренило в умовете. Все пак, мисленето може да бъде съответно преобразувано и освободено, когато всеки позволява на сърцето да дава съвети. Защото сърцето не може „да бъде излъгано”. Възниква незабавно несъгласие по повод на тази забележка … и ние потвърждаваме, че това е Истина. Вашето сърце е вашия монитор. На вашето сърце винаги може да се доверите, защото говори с вас, и ви предлага да ви води. Но вас са ви настроили да слушате страха вътре във вашия ум. Страховете са тези, които вземат връх и контрол над вашите действия. Пуснете страха от всичко.

Ние много пъти сме ви говорили … НЕ СЕ БОЙТЕ ОТ НИЩО. Ако вие чувате това, което говори вашето сърце от своята ИСТИНА … вие бихте приели това, че НИЩО не може да владее и руши, когато сте ПЪЛНИ СЪС ЗНАНИЕ за това, КОИ СТЕ ВИЕ.

КОИ СТЕ ВИЕ?
ВИЕ СТЕ ЛЮБОВ.
МОЖЕ ЛИ ЛЮБОВТА ДА БЪДЕ СТРАХ?
НЕ! ЛЮБОВТА МОЖЕ ДА БЪДЕ САМО ЛЮБОВ … И ВИЕ СТЕ ЛЮБОВ.
РАЗБЕРЕТЕ ТАЗИ ИСТИНА … ВИЕ СТЕ ЛЮБОВ.
ПРИЗНАЙТЕ ТАЗИ ИСТИНА … ВИЕ СТЕ ЛЮБОВ.
ЗНАЙТЕ ТАЗИ ИСТИНА … ВИЕ СТЕ ЛЮБОВ.
БЪДЕТЕ С ТАЗИ ИСТИНА … С ЛЮБОВ.

Защото ние ви казваме … че колкото повече се настройвате на този факт … толкова повече цените това, кои сте вие … толкова по-бързо вие и всички около ВАС ще се Възнесат. Вие не можете и не търпите несполука, за да пренесете този Нов Свят в съществуване. Вие вече сте вътре в него. На вас просто е нужно ДА ЗНАЕТЕ за това като за ИСТИНА, както нивото на ЛЮБОВТА, с която вие правите всяка крачка … да донасяте този Свят в СЪЩЕСТВУВАНЕ.

Блосъм: Благодаря Ви. Да … времето лети … длъжна съм да кажа, че ВИЕНЕТО НА СВЯТ още го има. Аз мисля, че след разговора с вас, малко ще отпусне.

Федерация на Светлината /ФС/: Това заема своето място, за да се вкорени във всеки … защото това е новата сила. Помислете за УСЕЩАНЕТО в главата си като за СВЕТЛИНА и го визуализирайте като преминаващо през вашето СЪЩЕСТВО, ОСВЕТЯВАЙКИ ГО. Като правите така … вие ще засияете със СВЕТЛИНА, също и вашата планета. Това се смесва със СВЕТЛИНАТА, която вашата МАЙКА Земя изпуска от своята Нова сила и в степен, в която енергията се слива в една и съща Светлина и процеса на Възнасянето ще премине на ново ниво.

Блосъм: И аз ви казвам това … ДРЪЖТЕ СЕ ЗА ВАШИТЕ ШАПКИ!!!

Федерация на Светлината /ФС/: Действително! Благодарим ти за времето и желаем сладки сънища!

Блосъм: Прекрасно, с нетърпение ги чакам. Лека нощ … макар, че вече е утро! С Любов и Благодарност, мои приятели … от всички нас.

Website: Blossom Goodchild
Превод: Кръстина

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.