Home > > Blossom Goodchild - May 5, 2011

Blossom Goodchild - May 5, 2011


Блосъм: Добро утро на вас. Когато се настройвах, много ясно видях Златната Чаша. Това ми напомни минали времена, когато Белият Облак предложи, всяко утро, преди да станем … да визуализираме, как пием Златна Течност от Златна Чаша и това прави нашия ден твърде съвършен. Печалното е, че подобно на много други неща, предложението ми налетя на готово, обаче аз знам, че вие ми напомнихте за него и поставихте предложението пред тези, които избират да правят това, и следователно са намерили това за полезно. Това е било ваш план, нали?

Федерация на Светлината (ФС): Да, така е. Ние можем да предложим също да извършим тези действия, задълбавайки се навътре във вас. Защото, когато си представяте, че пиете от нея, това е душата да почувства Светлината, която прониква във вашето СЪЩЕСТВО /ЖИВОТ/ до степен, до която вие правите това. Да разберете на Висше ниво за самите себе си, значи да направите света различен.

Блосъм: Добре, както и всички неща, ние можем само да им дадем да си отидат. Благодаря ви. Длъжна съм да кажа … моята глава сега направо се разкъсва от енергия, така, че с нетърпение чакам продължението на нашата беседа.

ФС: Също и ние. Има въпроси, които могат да се окажат банални, но от наша гледна точка, те са далече от това, каквито се явяват.

Блосъм: Какви такива?

ФС: Такива, каквито са авансираните симпатии от сърцето към всичко около вас … събития, които шокират вашия свят … защото се потапят дълбоко във вашата собствена ИСТИНА … вашето по-древно знание ще ви изведе на верния път, на който е нужно да имате работа с въведените въпроси. Всичко това започва да се случва пред очите ви. Тези промени политически, финансови и екологични СЕГА са тук, за да ги видите. И ние казваме, че в тези идващи дни, неотложни дела от глобални цялости са длъжни да изплуват и да се разкрият. По такъв начин, голямо разрушение в настроенията на умовете може да се случи в много от тези, които не осъзнават ситуацията в нейната ИСТИНСКА перспектива. За тези, които са си позволили да осъзнаят такива световни въпроси „извън световни перспективи”, всички тези събития няма да са изненада. Все пак за много … техните системи ще получат шокови вълни от съмнения и това ще предизвика достатъчно голям хаос в непросветените. Ето къде вие трябва да послужите … във всички наши надземни сили, които така старателно … така дълго … следват повелята на своите сърца и изследват въпросите, които са пределно важни за повдигане на планетата и техните роли в това.

Да, често сме говорили за тези, които са се оказали заблудени и незнаещи, че от тях се изисква … ние сме казвали … бъдете търпеливи, времето идва.

ТАКА ЧЕ, ТО Е ТУК!

Просто чакайте и ще видите, как цялото ваше старание, приложено към работата, ще бъде възнаградено от местата в душите ви, което ПОДВЪРЖДАВА, че пътя, който следвате е бил този, който сте ЗНАЕЛИ, че той е от ИСТИНАТА. Подгответе всички СЪЩЕСТВА, защото ние ви молим за това. За „занятие” ще има разписание на дните … и изпълнението им ще ви придвижи напред с упоритост, въпреки трудностите. Бъдете готови също така да тръгнете против враждебности и съпротива. Помнете, че за многото, които остават спящи, това, което всеки момент ще се разкрие, ще се окаже „непонятно”. На някои души ще потрябва много време, за да станат способни да направят този „превключвател” в своите разбирания.

ДУШИ НА ЗЕМЯТА, ДУШИ НА ВЕЛИКАТА СВЕТЛИНА! Нека вашите обувки сияят! Съберете около себе си всички ваши инструменти, които сте добили в процеса на този период на обучение и ги дръжте под ръка, защото ще ви служат добра служба.

Можете ли да ПОЧУВСТВАТЕ това? Можете ли да приемете във вашите сърца, че това ЧУВСТВО, благодарение на този факт, за който ние казвахме … който вие чакахте, сега се намира на вашия праг? Толкова близко! Ние сме толкова близко! Това е така, като че ли всичко е готово, нагоре и надолу … и е просто на крайчеца на нашите седалки, очаквайки „напред”.

НАД ВСИЧКО …ЧРЕЗ ВСИЧКО … ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ ... ОСТАВАЙТЕ ВЪВ ВАШАТА СВЕТЛИНА!

Вие не пътешествате толкова далече, че да забравите след това защо сте дошли. Защо дойдохте на това място, в това време, на тази планета?

ТОВА, КОЕТО СЕГА СЕ ПРОЯВЯВА ПРЕД ВАС, Е ДЛЪЖНО ДА СТАНЕ ВАШАТА КОРОНЯСАНА СЛАВА!

ВАШИТЕ ДУШИ ГОВОРЯТ С ВАС СЕГА, В ТАЗИ МИНУТА И ВИ ДАВАТ ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ ТОВА ЗАПОЧВА!

Ние ви молим, когато четете това, на мига да се спрете и направите четири дълбоки вдишвания и вдишвайки, да видите себе си като ВОИНИ НА СВЕТЛИНАТА С ВАШИТЕ МЕЧОВЕ, ВДИГНАТИ ВИСОКО КЪМ НЕБЕСАТА … и си представете много, хиляди такива същите, правещи едно и също. ПОЧУВСТВАЙТЕ СИЛАТА НА ТОВА, ЧЕ ВИЕ СТЕ ЗАЕДНО КАТО ЕДИН! НЯМА НИЩО, КОЕТО МОЖЕ ДА ВИ ОТМЕСТИ ОТ ВАШИЯ ПЪТ! ВИЕ СТЕ ЛЮБОВ!

Блосъм: Що се отнася до мене, когато аз правех това, почувствах в себе си такъв повдигащ ентусиазъм, също и сълзи. АЗ ОБИЧАМ да се напълня с такива ЗНАНИЯ, това е реално. Това е нежелателно мислене за действителността, заради света, който на моменти изглежда толкова лишен от ЛЮБОВ. Фактически това става.

НИЕ СМЕ ТЕЗИ, КОИТО СПАСЯВАМЕ САМИТЕ СЕБЕ СИ!

СЕГА ние имаме толкова много.Признаваме … можем ДА ЧУВСТВАМЕ … КОИ СМЕ НИЕ. Това е толкова вълнуващо … и изглежда подходящо тъкмо сега да кажем БЛАГОДАРИМ ВИ, момчета, за това което ни показвате как да влезем навътре и намерим себе си. АЗ ЗНАМ, че ВИЕ И БЕЛИЯ ОБЛАК сте ме водили по пътя, който ми донесе толкова радост и разбиране. Вашите мъдри думи ми показаха Новия Път на ЖИВОТА и прилагането на тази мъдрост на практика ми показа такава страна от мене, която ми дава да ЧУВСТВАМ гордост да бъда част от всичко това. АЗ ЗНАЯ, аз говоря за многото, относително за това … ТОЧНО … за мене … това измени моя живот така, че действително ЧУВСТВУВАМ, че си струва да живея. Толкова дълго аз просто съществувах. Стъпвах на криво на своя път … и аз разбрах, че още толкова много остават „там, назад”. Вие позволихте на огромно болшинство души да се събудят и на свой ред сега те са способни да помагат в пробуждането на много други. Аз предполагам, че вие ЗНАЕТЕ каква добра работа сте извършили.

ФС: Ние ти благодарим за твоите добри думи и все пак бихме казали, че всяка похвала трябва да бъде дадена на вас … на душите от Земята, които имаха трудната задача да разрушат бариерите между енергиите, които упорито държат отбраната и се съпротивляват на преместване в новото. Това бяхте вие, всеки от вас, който продължаваше да върви напред, дори когато се е оказвало, че няма смисъл. Когато съмненията покриват всичко до горе, за което вие сте изразходвали време да изучите … и някой е поставил под съмнение не само тези знания, но и самата същност, с която сте били и което сте ЗНАЕЛИ, за да бъде ИСТИНА.

И все пак … вие направихте … В ЛЮБОВТА … ЗАРАДИ ЛЮБОВТА, разпространихте ЗНАНИЕТО за това, за което ви напомни вашето сърце, че е единственото нещо, към което е нужно да се прилепите. И при това … нима не бихте казали, о, възлюбени приятели и семейство … че НЯМА СЪМНЕНИЕ вътре във вас СЕГА, в дадения момент … че, вие действително сте ВОИНИ НА БОЖЕСТВЕНАТА СВЕТЛИНА?

Блосъм: ДА. АЗ МОЖАХ! АЗ РАЗБРАХ!

ФС: ЗНАЙТЕ, че има не само батальони от войски на земята, но също така и многочислени легиони от служащи съюзници, които не живеят на Земята, които са с вас, за да ви заведат до края. Когато говорим многочислени, имаме в предвид МНОГОЧИСЛЕНИ . Какъв си представяте вие нашия многочислен флот … утройте това три пъти! И това всичко е едно отделение! Не съществува възможен начин, за да ви обясним всичко, което е въвлечено в това „затруднително положение”. Макар, че това е невъзможно да се опише … ние ви молим ДА ЗНАЕТЕ за такава ИСТИНА.

Блосъм: За днес достатъчно, все пак аз ЧУВСТВАМ, „казано е достатъчно”, че ще бъдат вашите следващи думи.

ФС: Достатъчно казано за днес, освен молбата за всички вас ДА ПОЧУВСТВАТЕ нашата ЛЮБОВ. Молбата към вас е ЗНАЙТЕ, защото ние с вас сме като ЕДИН за всичко, което ще бъде открито за вас. НИЕ ВИ ОБИЧАМЕ! НИЕ ВИ БЛАГОДАРИМ! ВАШАТА СВЕТЛИНА СИЯЕ ТАКА ЯРКО! НИЕ СМЕ МНОГО РАДОСТНИ!

Блосъм: Това е взаимно! В ЛЮБОВ И БЛАГОДАРНОСТ!

Website: Blossom Goodchild
Превод: Кръстина

Elven Inspired

Скъпи читатели, можете да откриете други послания с Любов и Светлина на български, сред които послания на Хиларион, Хаторите чрез Том Кениън, Галактическата Федерация на Светлината чрез Грег Гайлс и Небесен Пътешественик и други, в блога на Tauno : Elven Inspired. Посетете го!
Share |

СаЛуСа също изпраща информация чрез Лаура Тайко. Преводи на нейния ченълинг са публикувани в нашия сайт Despertando.Me.